*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Αποκλειστικό. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Λύρατζη και ο Παναγιώτης Σταυρακάρας, αν κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!

14 Οκτωβρίου
Ούτε μία, ούτε δυο, αλλά τρεις συναντήσεις είχε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και δημοτικός σύμβουλος Πασχάλης Λύρατζης με τον Παναγιώτη Σταυρακάρα το τελευταίο χρονικό διάστημα και δεν ήταν μάλιστα μόνος στην παρέα του…!
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες ο Παναγιώτης Σταυρακάρας που συνδέεται στενά και φιλικά εδώ και πολλά χρόνια με τον Πασχάλη Λύρατζη:
1.Παρά τις πιέσεις Φανουράκη, είπε οριστικά ΟΧΙ και δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σάββα Μελισσόπουλο και το ΚΙΝ.ΑΛ.
2.Δεν το συζητάει καν να κατέβει με τον Τσέπελη...Ούτε για πλάκα...Ειδικά μετά τις "περιπέτειες" το παρελθόντος την εποχή που ο Τσέπελης ήταν "αφανής" εταίρος του Elisso Hotel  και "βομβάρδιζε" με εξώδικα το Κυβερνείο...
3.Δεν θέλει με τίποτα τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, διότι τον θεωρεί ανεπαρκή για την Ξάνθη που ονειρεύεται και οραματίζεται…
4.NAI θα κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του Πασχάλη Λύρατζη, αρκεί αυτός να κατέβαινε ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, με πρόγραμμα, προοπτική και πραγματικό όραμα για ν' αλλάξει τον Δήμο ώστε να "ξεφύγει" η Ξάνθη απο το σημερινό τέλμα της. 
Σημειώνεται οτι την Κυριακή το πρωϊ ο Πασχάλης Λύρατζης ήπιε καφέ στο De Novo συνεχίζοντας με φίλους τις επαφές του, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τόσο την θέση του Δημάρχου Ξάνθης για το Αρδευτικό, αλλά και με αυτούς που μίλησε, καθώς την κίνησή του ήδη ακολουθούν όχι μόνο ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Χασάν Ογλού Φερτούν αλλά και τουλάχιστον 4-6 μειονοτικοί υποψήφιοι απο τα Κιμμέρια και τους άλλους οικισμούς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »