*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Πέμπτη 25 Οκτωβριου “Ώρα Ελλάδος (07.00). Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Σαραντάκος στο πρωινό του Open

14 Οκτωβρίου

“Ώρα Ελλάδος… 07.00” από την Πέμπτη 25 Οκτωρίου Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της πρωινής ζώνης του Open, ώστε να δώσουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη παρουσία και υπόσταση σε έναν τηλεοπτικό χώρο που, ουσιαστικά διαμορφώνει την ατζέντα της επικαιρότητας, σε καθημερινό επίπεδο.
Το δίδυμο των δημοσιογράφων βρέθηκαν για αρκετά χρόνια στο Mega, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να καλύπτει το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ, και τον Γιάννη Σαραντάκο εκείνο της Νέας Δημοκρατίας και για το “Έθνος”.
Επιπροσθέτως, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει εμπειρία από την παρουσίαση εκπομπών στην πρωινή ζώνη, καθώς στο Mega… έκανε σκοπιά με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Δημήτρη Τάκη.
Ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιοδάνης Χασαπόπουλος και ο Σαραντάκος λοιπόν θα κληθούν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, απέναντι στον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, που κυριαρχούν μέσω ΣΚΑΪ, τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, και τους Νίκο Παναγιωτόπουλο-Μαρία Αλεξάκη στην ΕΡΤ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »