*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Στο στόχαστρο ο Φανουράκης, αυτήν την ώρα συγκέντρωση ΚΙΝΑΛ-Μελισσόπουλου στο «Νατάσσα» για τις δημοτικές εκλογές!

15 Οκτωβρίου

*Θα πρέπει να "ντρέπονται" αυτοί που αναίτια άφησαν υπόνοιες κατά Φανουράκη για την διαρροή της συνεργασίας του Παναγιώτη Σταυρακάρα με τον Λύρατζη! 
Στο στόχαστρο των στελεχών της ΚΙΝ.ΑΛ βρέθηκε το μέλος της Ν.Δ. Μανώλης  Φανουράκης πριν λίγο στη συγκέντρωση του συνδυασμού Σάββα Μελισσόπουλου για τις Δημοτικές εκλογές 2019 στο ξενοδοχείο «Νατάσσα».
Αναίτια και χωρίς αυτό να είναι αλήθεια, μέλη που βρέθηκαν στην συγκέντρωση (σ.σ. Περίπου 50-60 στελέχη απο το ΚΙΝ.ΑΛ, τη ΔΗΜΑΡ πρώην υποψήφιοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Κοινωνίας Δημοτών), επετέθησαν στον Φανουράκη οτι αυτός «διέρρευσε» την κάθοδο και συνεργασία του Παναγιώτη Σταυρακάρα με τον Πασχάλη Λύρατζη που κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης χωρίς κομματική σφραγίδα κόντρα στον Δημαρχόπουλο, φτάνοντας στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν μάλιστα ακόμη και..."λαγό" του Δημάρχου Ξάνθης!!! 
Η επίθεση ήταν μάλιστα τόσο σφοδρή που ανάγκασε τον Μανώλη Φανουράκη να ζητήσει απο τον Παναγιώτη Σταυρακάρα να έρθει στη συγκέντρωση, όπως και έγινε τελικά αφού από το πρωϊ έχει πέσει το μισό ΚΙΝ.ΑΛ επάνω του, προκειμένου να τον μεταπείσει να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Σάββα Μελισσόπουλου με αποτέλεσμα να εμφανιστί και αυτός στη συγκέντρωση γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρας. 
Αυτήν την ώρα η συζήτηση είναι αρκετά έντονη, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί οτι απο αυτήν απουσιάζουν τόσο ο Θανάσης Ξυνίδης, όσο και ο Σωκράτης…με τον πρώην επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών να επιμένει στη θέση του να "απέχει" απο τις επόμενες δημοτικές εκλογές 2019.  Στηρίζει ωστόσο το ψηφοδέλτιο Μελισσόπουλου, ενώ είναι άγνωστο αν έκανε παρέμβαση και προσπάθησε και αυτός να μεταπείσει τον Παναγιώτη Σταυρακάρα στην απόφασή του να κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Λύρατζη όπως κάποιοι άλλοι...! 
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά οτι "την είδηση δεν μας την διέρρευσε ο Μανώλης Φανουράκης κι ας ήταν ο πρώτος που την πληροφορήθηκε, μετά τις συναντήσεις που είχε ο  Λύρατζης με τον Σταυρακάρα..."! 
Είδηση ωστόσο που κατά περίεργη "σύμπτωση" γνώριζε και ο Δήμαρχος, εκφράζοντας μάλιστα τον ΠΑΝΙΚΟ του απο τις συγκεκριμένες εξελίξεις...! Απο τα έμαθε ο Δημαρχόπουλος; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα για τον Δήμαρχο που τον τελευταίο καιρό μοιράζει οφίτσια στην...αντιπολίτευση και μάλιστα στους μέχρι πρότινος υβριστές του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »