*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Άδικη ήττα στο τελευταίο δεκάλεπτο-ΑΟ Πολυγύρου – Λεύκιππος 74-70

15 Οκτωβρίου
Σε ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε ο Λεύκιππος έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον ΑΟ Πολυγύρου εκτός έδρας με 74-70. Ο Λεύκιππος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με μια εξαιρετική απόδοση κατάφερε να προηγείται στο α΄δεκάλεπτο με 26-15 και συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, όντας πολύ καλός στην επίθεση,  κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με 46-32.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πολύγυρος έγινε πιο εύστοχος στην επίθεση με συνέπεια να αρχίζει να ροκανίζει την διαφορά που είχε πάρει ο Λεύκιππος στο α΄ ημίχρονο. Έτσι το γ΄ δεκάλεπτο έκλεισε στο +9 για τον Λεύκιππο και με τον Πολύγυρο στο τέταρτο δεκάλεπτο να καταφέρνει την ολική ανατροπή και να παίρνει τελικά την νίκη με 74-70. Έτσι στέρησε από τον Λεύκιππο την μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει με μια πολύ μεγάλη νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο Λεύκιππος στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Φραντζέσκο Χρήστου και τον στρατευμένο Γιώργο Βάκρινο.
Πρώτοι σκόρερς για τον Λεύκιππο οι Κουμπάνης με 16 πόντους και  Στασινόπουλος και Στεργίου με 13.
Τα δεκάλεπτα: 15-26, 32-46, 48-57, 74-70
Διαιτητές: Σελεβός-Κουκουλεκίδης
Λεύκιππος (Κοκκινόπουλος):Στεργίου 13, Κουμπάνης 16, Κάλφας, Χατζηαντωνίου, Δώδος 11,Σταματέλος, Kυφωνίδης 2, Σταμπουλής 10, Νταβουλτζόπουλος 4, Στασινόπουλος 13, Δάτσης, Παλλάκης 1.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »