*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Μήνυμα Καμμένου στον Τέρενς Κουικ! «Ως εδώ, αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας» χωρίς να έχουν...εκλεγεί!

14 Οκτωβρίου
Ο υπ. Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδωσε συνέχεια απαντώντας σε αναρτήσεις φίλων του, διατυπώνοντας παράπονα και για το εσωτερικό του κόμματός του αλλά και για τον «σύμμαχο» ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θα ανεχτώ όμως πια την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να εχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι. Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους που άντεξαν. Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας....» έγραψε ο Π. Καμμένος.
Και αμέσως μετά έγραψε:
«Για εσάς δεν θα γονάτισω ποτέ όσοι μας εγκατέλειψαν τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι 25 βουλευτές ούτε δημοτικοί σύμβουλοι μόνοι με τα λύτρα της προδοσίας ΕΜΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ»
Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Π. Καμμένου σε παρατήρηση χρήστη του twitter. «Αντί να δυσκολεύετε την αντιπολιτευση και να τους στέλνετε στα δικαστήρια για τα σκάνδαλα, δυσκολεύετε την κυβέρνηση σας. Εγώ αυτό βλέπω» του έγραψε για να απαντήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τονίζοντας με νόημα:
«Θα πάνε όλοι μέσα αλλά να αναρωτιέσαι και για κάποιους δικούς μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο. Έχω αποδείξει ότι αντέχω πιέσεις αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ . Μην ανησυχείς έρχεται η Νέμεσις ...».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »