*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ! Ο Γ. Παπαχρόνης, ήδη άρχισε να κλείνει υποψήφιους για το…ψηφοδέλτιό του!

19 Οκτωβρίου
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης και Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης επιβεβαίωσε τον «Μ» για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019  
*Καμία σχέση δεν έχω με τον Τσέπελη, εκπροσωπούμε τελείως διαφορετικούς κόσμους! Εγώ είμαι φτωχός, ένας υπάλληλος και απλά περιστοιχίζομαι από πολλούς φίλους
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης και Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης επιβεβαίωσε τον «Μ» για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου από το Next tv.
Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε από το διάλογο που επακολούθησε, ήδη τόσο ο ίδιος αλλά και στενοί συνεργάτες του, ξεκίνησαν κι άρχισαν να κλείνουν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το ψηφοδέλτιό του, αρνήθηκε ωστόσο να πει «πότε θα το ανακοινώσει επίσημα», αφού:
1. Περιμένει πρώτα να δει ποιοι θα κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι και θα το ανακοινώσουν επίσημα..
2. Κάνει επαφές και συναντήσεις, το ίδιο και οι στενοί συνεργάτες και φίλοι του και όλοι μαζί θα συναποφασίσουν τελικά την επίσημη κάθοδό του.
Μεταξύ των άλλων ο Γιάννης Παπαχρόνης απάντησε και στα όσα ανέφερε το δημοσίευμα του «Μαχητή», ξεκαθαρίζοντας τα παρακάτω:
1. Καμία σχέση δεν έχω με τον Τσέπελη, εκπροσωπούμε τελείως διαφορετικούς κόσμους! Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί για κάτι τέτοιο. Εγώ είμαι φτωχός, ένας υπάλληλος και όπως μου είπαν, για να βγει κάποιος Δήμαρχος πρέπει να διαθέτει και πολλά λεφτά…
2. Πράγματι υπάρχουν πολλοί φίλοι και συνεργάτες που με πιέζουν να κατέβω ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, συζητάμε με διάφορους πολίτες, αλλά επίσημα ακόμη δεν μπορώ να ανακοινώσω τίποτα… Περιμένω να δω ποιοι θα είναι οι άλλοι υποψήφιοι και θα δούμε…», τόνισε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα ωστόσο στενός συνεργάτης του, θεωρούσε δεδομένη την υποψηφιότητά του και «φλέρταρε» μάλιστα την ίδια ώρα με πιθανό υποψήφιο δημοτικό του σύμβουλο.
«Δεν νομίζω ότι έχετε θέμα με το οικονομικό…», του είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος, θα βρεθούν δέκα φίλοι και θα σας δώσουν από 1000 ευρώ, ξέρετε να χειρίζεστε άριστα και τα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης κι όλα τα άλλα είναι εύκολα…αρκεί να το λέει η καρδιά σας» επιμένοντας μάλιστα να μάθει και την ημερομηνία που επίσημα θα ανακοινώσει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές αλλά και τις πρώτες προγραμματικές του δηλώσεις.
«Πότε θα το ανακοινώσετε… Μέχρι τέλη Οκτωβρίου, τέλη Νοεμβρίου;…».
-Γιάννης Παπαχρόνης: Θα δούμε… Το συζητάμε
-Οι αποκλειστικότητες, κόποις κτώνται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »