*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Την παραίτηση Κουικ ζήτησε ο Καμμένος, όλα τα τελευταία παραπολιτικά...

19 Οκτωβρίου
Λες Γρηγόρη μου να μας είδε μαζί ο Τάσος Τεφρωνίδης και να ‘βαλε στο «Στραβά κι Ανάποδα» μόνο το ευχαριστήριο του Αχιλλέα για τον Γιαννακίδη και τον Ζεϊμπέκ! Να σε πήρα στο λαιμό μου;
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης, κ.Λάκης Στυλιανίδης, γιατί δεν προχώρησε τα έργα σε όλες τις ιστορικές καπναποθήκες της Ξάνθης και έμεινε μόνο σε ένα τμήμα που εξυπηρετεί κοινωφελούς σκοπούς του δήμου ;;;
Μισά έργα, ιδού τα αποτελέσματα !!!
(Ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb)
-Ωχ! «Μαύρο» σκοτάδι τον έφαγε τον Τσορλίδη από την Κοινωνία… Φανουράκη - Σταυρακάρα!
………………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Υπάρχουν αυτη τη στιγμη ευρωπαϊκά προγραμμα που θα μπορουσε ο εκάστοτε Δήμαρχος να ενταξει τα συγκεκριμενα κτίρια, απο συνεργασια με το ΔΠΘ μέχρι και προταση ανάδειξης της παλιας βιομηχανικής ζώνης που ηταν και το κέντρο της εμπορικής ζωης της πολης μας, "παλια πολη - δημοτική αγορα - καπναποθηκες".
(Ο Panos Davitidis σκεπτικός στην πόλη Ξάνθη).
-Μα γι’ αυτό σύντροφε Πάνο το ΚΙΝΑΛ στην Κοινωνία (σας)… Φανουράκη, θα έχει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλοι και τον ειδικό σ’ αυτές τις περιπτώσεις Σταύρο Αμοιρά…! Χωριό που φαίνεται…!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Εμείς είμαστε πολλοί, λένε οι Ξυνιδαίοι…
-Πράγματι Θανάση μου είστε πολλοί…Με Μπένη, Τσέπελη, Φανουράκη κλπ Εμάς μας μετρήσατε όμως; Τους… αντιΞΥΝΙΔΑΙΟΥΣ;
-Χιλιάδες χιλιάδων…! Όπως και τα ενοίκια που χρωστούσε –σύμφωνα με την κατάθεση του Μπένη- ο Μαχητής το 2011!
……
*Αφελές ερώτημα. Λέτε μετά τον Πάνο Σταυρακάρα, οι Φανουράκης  και Σταύρος Βλαχόπουλος να με διαψεύσουν και για τον…Γιάννη Παπαχρόνη; Γιατί τον τελευταίο καιρό, αυτό μόνο να κάνουν…
-Να διαψεύδουν τα… αδιάψευστα!
……
*Δηλαδή στη πόλη μας πλέον χάρις στην απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ, αν διαθέτεις ένα καφέ μπαρ, ένα τζοκεράδικο κι έναν πολιτιστικό σύλλογο (Θάμυρις), μαζεύεις τους… δασκάλους, τα γκαρσόνια και τους υπαλλήλους και κατεβάζει δημοτικό συνδυασμό!!!
Κάθε μέρα για ποτέ στην «παραλία»…
Μια στο De novo, μια στο Baizer… μέχρι και στον Τατάλη μπορεί να πάω! Εν τη ενώσει (και χωρίς Ευρωπαϊκά προγράμματα) η δύναμη!
……
*Χαμός χθες με την αποκλειστικότητα της στήλης ότι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης και Πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης…!
-Είδηση που επιβεβαίωσε μάλιστα και ο ίδιος στην «Ανοιχτή γραμμή» του Next tv, διαψεύδοντας ωστόσο οποιαδήποτε «προσέγγισή»  του με τον Τσέπελη!
-Είμαστε διαφορετικοί κόσμοι… είπε με νόημα. Μόνο που τώρα που δεν τον πλησιάζει κανείς… το αντιληφθήκατε όλοι!


Στο καλό! Ο Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Τέρενς Κουίκ! Νέος Υφυπουργός ο Γιαννέλης!
Ο… σωματοφύλακας του Κοτζιά
Ως μοναδικός υποστηρικτής του κ. Κοτζιά στο Υπουργικό Συμβούλιο εμφανίστηκε ένας από τους… ΑΝΕΛ. Πρόκειται για τον Τέρενς Κουίκ, που αλλάζει στρατόπεδο και πάει, όπως φαίνεται, με τους… «Πράττω» του κ. Κοτζιά. Τώρα δεν ξέρω εάν θα επανέλθει στους ΑΝΕΛ, αφού ο κ. Κοτζιάς παραιτήθηκε, αλλά στο Υπουργικό Συμβούλιο έκανε μια… ευχή: Ευχήθηκε να ήταν… βουλευτής για να ψήφιζε με τα δυο του χέρια τη συμφωνία των Πρεσπών.
Χάνουμε και τον Κουίκ
Αυτή η μετάλλαξη του Τέρενς Κουίκ εξόργισε, απ’ ό,τι μαθαίνω, τον πρώην αρχηγό του στους ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο οποίος του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών. Μάλιστα, έχει έτοιμο αντικαταστάτη του, τον βουλευτή Λέσβου κ. Γιαννέλη.
Σγουρίδης: Άριστη η χημεία Τσίπρα - Καμμένου 
- Θα συνεργαστούν μέχρι τέλους
"Ο Ζάεφ πάει για εκλογές, άρα ας μη μιλάμε για ένα τόσο μακρινό υποθετικό σενάριο, τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, που δεν θα έρθει ποτέ" δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.
«Η κυβέρνηση είναι σταθερή, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» δήλωσε μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.
Υποστήριξε επίσης ότι μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου το συμπέρασμα είναι πως «ό,τι ειπώθηκε για τη συμφωνία των Πρεσπών ειπώθηκε. Ο Ζάεφ πάει για εκλογές, άρα ας μη μιλάμε για ένα τόσο μακρινό υποθετικό σενάριο, τι θα κάνουν οι ΑΝΕΛ αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή, που δεν θα έρθει ποτέ».
Τόνισε επίσης ότι "η χημεία των δύο ανδρών, του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου, είναι άριστη, θα συνεργαστούν μέχρι τέλους για να καρπωθεί ο ελληνικός λαός το όφελος από τη δημοσιονομική σταθερότητα.
ΧΡΥΣΑ ΟΥΤΣΗ: Ε, όχι κι ο Σγουρίδης στηρίζει Τσέπελη! 
Όποιος τα λέει αυτά, έχει μεγάλη… φαντασία!
Διέψευσε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ τις διαδόσεις της πλευράς Τσέπελη ότι τον στηρίζει ως…υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης ο Παναγιώτης Σγουρίδης.
Ιδού και ο αυθεντικός διάλογος στο fb:
Ούτση Κούτρα Χρύσα Οποιος τα λεει αυτα εχει μεγαλη φαντασία.
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ...ο ίδιος ο Τσέπελης, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί...μάλλον περνάς απο το γωνιακό της Βενιζέλου, αλλά δεν σταματάς...καταργήθηκαν τα φανάρια..
Ούτση Κούτρα Χρύσα Παναγιωτης Παπαδοπουλος Εμεις θα αποφασίσουμε ποιον θα στηρίξουμε και αν θα στηρίξουμε μετα τις 21 Οκτ. Κακως χρησιμοποιούν το ονομα του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ δεν εχουν καμια εξουσιοδότηση . Τις ανακοινωσεις στήριξης τις κανουμε οι ιδιοι να μας συγχωρέσουν ...
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ... ε καλά Τσέπελης είναι αυτός...εδώ θα κατεβάσει υποψήφια και την γυναίκα του Σκουλαρίκη, όπως κατέβασε την Χαριτωνίδου.
ΕΣΡ: Αίτηση για τηλεοπτική άδεια από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη
Μία από τις δύο τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, που δεν διατέθηκαν με την προηγούμενη διαδικασία διεκδικεί η εταιρεία που ελέγχει το 22% του Mega.
Η εταιρεία Αλτερ Εγκο ΑΕ κατέθεσε αίτηση στο ΕΣΡ για τη διεκδίκηση μιας εκ των δύο αδειών εθνικής εμβέλειας που δεν διατέθηκαν με την προηγούμενη αδειοδοτική διαδικασία. Η αίτηση συνοδεύεται από την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία ελέγχει το 22% του Mega το οποίο οδεύει προς κλείσιμο. Το ΕΣΡ με βάση το νόμο πρέπει να συνεδριάσει και να κρίνει την αξιοπιστία της πρότασης και στη συνέχεια να προκηρύξει την άδεια.
Από την πρώτη αγωνιστική διαδικασία αδειούχοι κρίθηκαν οι σταθμοί ΑΝΤ1, Alpha, Star, ΣΚΑΪ και Epsilon ενώ απορρίφθηκε η αίτηση της εταιρείας συμφερόντων του Φ. Βρυώνη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »