*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Μόνο… «τυχαία» δεν απουσίαζε ο Τσέπελης τη Δευτέρα από το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης. «Μπαρούτι» δυο θέματα της ΔΕΥΑΞ!

26 Σεπτεμβρίου
*Μόνο τυχαία δεν απουσίαζε από την συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας ο γνωστός «επαγγελματίας» Μανώλης Τσέπελης…!
Καθότι γνώριζε ότι μύριζε… «μπαρούτι», τόσο με την αγωγή της Διοίκησης της ΔΕΥΑΞ κατά των εργαζομένων για την επιστροφή των 308.000 ευρώ από τα αναδρομικά, υπόθεση που βεβαίωσε ως Πρόεδρος της εταιρείας ο ίδιος ο Τσέπελης τον Γενάρη του 2014 με διευθύντρια την κυρία Μαρία Λυκίδου (!) όσο και με λογαριασμό ύδρευσης κολλητού του από τα Κιμμέρια Ξάνθης ύψους… 6.000 ευρώ που είχε να πληρώσει ΔΕΑΥΞ από το 2006, χωρίς να του κόψουν ποτέ το… νερό από το 2006! Λόγω Τσέπελη και Μπεκτές βεβαίως…! Τι κάνει νιάου νιάου…
(σ.σ. Χθες βέβαια η ΔΕΥΑΞ για λογαριασμό ύψους 200 ευρώ συνεργάτη μου, έσπευσε να το κόψει τάχιστα το… νερό! Απαιτώντας προκαταβολή τουλάχιστον 50 ευρώ…).
……
*Και οι παραπάνω δυο υποθέσεις λοιπόν έχουν πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη, διότι δείχνουν και τι είδους «πολιτική» ασκούσε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ο Τσέπελης αλλά και πως… έπαιρνε τελικά ψήφους, μη κόβοντας το νερό σε ψηφοφόρους του!
Υποσχόμενος μάλιστα σε αυτούς όταν ο λογαριασμός ανέβηκε πολύ ψηλά να μην… αγχώνονται και αυτοί θα… τα διαγράψουν!! Προφορικά βέβαια και γι’ αυτό τώρα ο άνθρωπος τρέχει και δεν φτάνει και  αναγκάστηκε να πάει με δικηγόρο στην νυν διοίκηση της εταιρείας!
……
*Βέβαια και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι καινούργιο, καθότι είχε καταγγελθεί απ ότι θυμάμαι από την παράταξη Πούλιου στο παρελθόν (σ.σ. Αν δεν κάνω λάθος, από τον κ. Θ. Ξυνίδη μάλιστα…) ο τρόπος με τον οποίο έμεναν απλήρωτοι με τον τρόπο αυτό εκατοντάδες λογαριασμοί, προκειμένου να ασκείται μικροπολιτική στις εκλογές και να αναδεικνύεται …πρώτος σε ψήφους ο Τσέπελης!
(σ.σ. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο…και κυρίως το πώς ψηφίζει ο λαός έναν απόφοιτο δημοτικού και πρώην οδηγό λεωφορείου στη «Φωνή της Αμερικής» που κατάφερε όμως με την ανάμιξή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει…μέγας και τρανός και ο πρώτος (σε χρήμα…) στη πόλη!).
……
*Το ωραίο της συγκεκριμένης ιστορίας; Ο γιατρός και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, καταψήφισε την κατάθεση αγωγής της Διοίκησης για την επιστροφή των αναδρομικών από τους εργαζομένους, κάτι που επαναλαμβάνω, αφορά την διοίκηση Τσέπελη με διευθύντρια την Μαρία Λυκίδου, αγνοώντας προφανώς ότι «αυτός που βεβαίωσε το συγκεκριμένο ποσόν σε βάρος των εργαζομένων, άλλως θα πήγαινε κατηγορούμενος για ΑΠΙΣΤΙΑ ήταν ο ίδιος ο….Τσέπελης και η τότε διοίκησή του, τον Γενάρη το 2014…»!!!! Και η σημερινή Διοίκηση της εταιρείας, δεν μπορεί να μην τα ζητήσει πίσω…!
-Δεν ήξερε, δεν ρώταγε τουλάχιστον τον πρώην Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ, οι «αμαρτίες» του οποίου δεν έχουν τελειωμό…; Βεβαίωσαν ο ίδιος και η διοίκησή του τις οφειλές των εργαζομένων της ΔΕΥΑΞ τον Γενάρη του 2014; Δηλαδή η σημερινή Διοίκηση του Μαρίνου Σδρέβανου εκείνη την απόφαση είναι αναγκασμένη να υλοποιεί, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
……
*Ερώτημα κρίσεως. Γιατί δεν ρωτάει όμως ο γιατρός, για ποιο λόγο ο γνωστός κύριος Λεβέντ προκάλεσε επεισόδιο στην παραταξιακή της παράταξης του Δημάρχου;
-Θα είχε ενδιαφέρον, γιατί αν αληθεύουν αυτά που λέει ο κάτοικος Κιμμερίων περί υποσχέσεων Τσέπελη - Μπεκτές κλπ ότι θα του… ΕΣΒΗΝΑΝ το λογαριασμό του νερού που δεν πλήρωνε πάνω από μια 10ετία, είναι κατευθείαν για τον Εισαγγελέα οι πρώην διοικούντες και διευθύνοντες της ΔΕΥΑΞ;
……
*Με ξένα κόλλυβα δηλαδή, οι άνθρωποι κάνανε ψηφοθηρία και έπαιρναν επί χρόνια ψήφους, μόνο που τώρα ξετυλίγεται το κουβάρι και η μπόχα που αναδύεται… επιβεβαιώνει πλήρως και το πώς το περιβόητο τότε ΣΥΣΤΗΜΑ Τσέπελη- Θεολόγου που χρησιμοποιούσε τις δημοτικές εταιρείες επί χρόνια ως… προσωπικές (ΔΕΑΞ, ΕΑΠΑΞ, ΕΤΕΝΕΞ, ΔΕΥΑΞ, ΦΥΣΙΣ κλπ) (σ.σ. Καταγγελίες και παράταξης Δημήτρη Μπένη τα έτη 2002-2006!!)
……
*Κι έτσι φυσικά έπαιρναν και τις ψήφους και κέρδιζαν και τις εκλογές, με τη διαφορά ότι τώρα πλέον ο ένας είναι ισόβια στη φυλακή κι ο άλλος… θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης! Κι από αυτή την άποψη δηλαδή, πάλι «γάτα» είναι ο Τσέπελης…!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »