*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ για τους Δήμους, "διέγραψε" τον Λουτσέσκου ο Τσορλίδης..

26 Σεπτεμβρίου
Μήπως ο κύριος Λεβέντ εκτός από δημοτικός σύμβουλος είναι και… παλαιστής ή τζάμπα… μάγκας με αυτά που απαιτεί ως δημοτικός σύμβουλος Κιμμερίων;
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
….γνωρίζουν καλά πως πήραν ένα πρωτάθλημα που δεν ήταν δικό τους, ότι το έκλεψαν. Θα ζήσουν με αυτή την ιδέα. Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ. Δεν θυμάμαι ποτέ καμιά αντίστοιχη κατάσταση.
(Από την προκλητική δήλωση του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ μετά το 2-0 της Τούμπας)
-Τι Χίτλερ και Γερμανία, τι ΑΕΚ και… Ελλάδα!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ποιος πρωτοκλασάτος αυτοδιοικητικός της περιοχής, "ζήλεψε" αυτό που έκανε ο μουσουλμάνος συνάδελφος του από το Ν. Ροδόπης και στέλνει το παιδί του με υπηρεσιακό αυτοκίνητο και στο σχολείο αλλά και στο φροντιστήριο;;; Μάλιστα έκανε και ένα βήμα περισσότερο…. Το παιδί του, δεν το πηγαίνει ο ίδιος αλλά ο σοφέρ!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μαχητή»)
-Ε, πέστο… τι τους… (μας)… παιδεύεις;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τυχαίο ότι ο πιο φανατικός υποστηριχτής του Τσέπελη αυτή τη στιγμή, είναι ο… Φανουράκης, που βρίσκονταν μαζί του σε έντονη αντιδικία και επικοινωνούσαν μαζί δια… εξωδίκων, λόγω του κοινόχρηστου που διεκδικούσε την εποχή εκείνη το Elliso των Τσέπελη - Ανδρικόπουλου από το Κυβερνείο των Φανουράκη - Σταυρακάρα;
(σ.σ. Βλέπε εξώδικα Παπαχριστόπουλου στο Δήμο την εποχή εκείνη…)
……
*Καθόλου τυχαίο! Καθότι και οι δυο, για τον ίδιο λόγο μπήκαν στο δήμο και εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι!
-Για να μπορέσουν μέσα από το «κάστρο» να υπερασπίζουν καλύτερα τα οικονομικά και προσωπικά τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
*Έχετε δει εσείς άλλο πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης να τελεί τόσο υπό κατάληψη και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ο πολίτης, όσο αυτό μπροστά από το τζοκεράδικο του Φανουράκη; Και ειδικά όταν έχει ματς; Αν έχετε δει, πείτε και σε μας…να ζητήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και από τον Μανώλη αλλά και από τους συνέταιρους της επιχείρησης που μονίμως μένουν πίσω από τις «κουίντες» και σε όλα βάζουν μπροστά τον Φανουράκη! Να βγάλει δηλαδή αυτός το φίδι από την τρύπα!
-Τόσο… «γενναίοι» είναι όλοι τους;
……
*Κι ένα απλό ερώτημα. Τουλάχιστον του πληρώνουν του «υπαλλήλου» τους τις… μονάδες όταν βιντεοσκοπεί με το κινητό τα απέναντι… συντριβάνια με τα… σκουπίδια που αφήνουν οι διερχόμενοι για να κάνει αντιπολίτευση στον… Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη; Τόσο κοπιάζει να κάνει και τον… «ρεπόρτερ» του fb!
.....
*Ο "κύβος" ερρίφθη....Συνεδρίασε χθες η ΝΟΔΕ για τους Υποψηφίους Δημάρχους στο Νομό Ξάνθης και αφού συζήτθηκαν πολλά και διάφορα, το ρεζουμέ είναι ένα. 
1.Στο Δήμο Ξάνθης στήριξη στον νυν Δήμαρχο Ξανθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
2.Για το Δήμο Αβδήρων τηλεφώνησε ο Σάκης Κριτσίνης και είπε οτι ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων ίδιος! Και θέλει και στήριξη απο το κόμμα. Επίσης ενδιαφέρον για τον Δήμο Αβδήρων εκφράζει και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος. 
3.Για το Δήμο Τοπείρου ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης είπε στα μέλη της Νομαρχιακής οτι ενδιαφέρεται ο ίδιος και θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη της Καρκαλιάνη, του Τερζή και της Τοπικής Ερασμίου. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον...

Απίστευτο! Ο Αναστάσιος Τσορλίδης διέγραψε από την καρδιά του 
τον Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω… Γερμανίας και Χίτλερ!
Ειλικρινά απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του, ανακοίνωσε ότι… «διαγράφει» από την καρδιά του τον Λουτσέσκου!
Ιδού αυτούσια η ανάρτηση:
«Αναστάσιος Τσορλίδης:  Ξεφεύγεις Ραζβάν η ΑΕΚ ευθύνεται αν ο διαιτητής μέτρησε το τέρμα και μετά λίγα δευτερόλεπτα το ακύρωσε;;; Δε νομίζω!!!
Φάε αύριο ένα τρίμπαλο από τον ΑΡΗ και την Κυριακή πεντάρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και Δευτέρα πρωί τράβα στην Ρουμανία να κάνεις μαθήματα δημοκρατίας
Από σήμερα σε διαγράφω από την καρδιά μου!!!»
-Αιτία; Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ. Μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ, αυτά που έγιναν πέρσι!
«Και μόνο που παρομοιάζει την Ελλάδα με την Γερμανία του Χίτλερ στο ποδόσφαιρο για μένα έχει πέσει από τα μάτια μου !!!
Μεροκάματο βγάζει στην Ελλάδα κάποια πράγματα πρέπει να δείχνει σεβασμό!!!», σχολίασε ο Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb.
Τον… Ελύτη επικαλείται ο Χρήστος Γκαρμπούνης 
για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέα!
Με Ελύτη σχολίασε ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Ξάνθης Χρήστος Γκαρμπούνης τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέα μετά τον ξυλοδαρμό του.
Διαβάστε το σχόλιό του:
"Μέσω των καταστάσεων που έχω ζήσει έχω πάρει μιά πρωτοβουλία του εαυτού μου και στις ιδέες μου ότι αρμόζομαι σε έναν χώρο που έχουν ελεύθερες ιδέες που δεν βαστιούνται απο τους ανθρώπους". Π. Κωνσταντινέας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ).
"Την γλώσσα μου έδωσαν ελληνική". Οδ. Ελύτης.
-Εκπαιδευτικός ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, μήπως κάτι θα πρέπει να κάνει για τα «ελληνικά» του συντρόφου του Π. Κωνσταντινέα;

Υπό διάλυση η Ένωση Κεντρώων 
-Ανεξαρτητοποιείται και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς
Υπό τη σκιά της διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, καθώς ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.
Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση, ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, λόγω ασυνεννοησίας με την ηγεσία του κόμματός.
Παράλληλα, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα.
Πλέον με την αποχώρηση του κ. Φωκά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μένει με 5 βουλευτές που είναι και το όριο για να βρίσκεται στη Βουλή. Ωστόσο με την αποχώρηση του Γιάννη Σαρίδη από την Ένωση Κεντρώων να θεωρείται απλώς θέμα χρόνου, το σενάριο της διάλυσης του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.
Υπενθυμίζεται πως με 4 βουλευτές δεν μπορεί να θεωρείται κόμμα στη βουλή.

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων τονίζει ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα την λύση θα την δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »