*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Αφιερωμένες στις γυναίκες οι Πέμπτες στο ΚΥΤΤΑΡΟ...

26 Σεπτεμβρίου
*Συνεχίζονται κάθε Πέμπτη οι αφιερωμένες σε όλες τις γυναίκες βραδιές «Ladies Nights» στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Έτσι λοιπόν, αύριο Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου μπορείτε να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης και αν είστε γυναίκες το δεύτερο ποτό σας είναι κερασμένο!
-DJ της βραδιάς θα είναι για άλλη μια φορά ο τρομερός Ιορδάνης Καγιάς που με τις μουσικές του επιλογές θα σας κάνει να χορεύετε ασταμάτητα!
-Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 6982 323540 και καλή σας διασκέδαση!
……
*Εντωμεταξύ, ο άλλος DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ ο Κώστας Σπυριάδης, με εντολές του Τάκη Αλεξούδα, συνεχίζει μέσα από το Facebook να αναζητά προσωπικό για να ανανεώσει το team του Ελληνάδικου με την παρακάτω αγγελία:
«Kostas Spiriadis: Ζητούνται άμεσα σερβιτόροι-ες και μπαργουμαν για άμεση πρόσληψη. Πληροφορίες inbox».
-Άντε να δούμε τι… «μεταγραφές» θα κάνει για τη φετινή σαιζόν!
……
*Απάντηση στα γραφόμενά μου ότι «ξέμειναν από γυναικεία φωνή», έδωσαν χθες μέσα από το Facebook οι… «Ντιριντάχτα», το Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Όχι μόνο συνεχίζει μαζί τους η τρομερή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μίνα Μπάτζιου, αλλά απέκτησαν και… «κλαρινοπαίχτη» τον ταλαντούχο Κώστα Νικολάου για να εμπλουτίσουν μουσικά το σχήμα τους!
-Άλλωστε το περασμένο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου τραγούδησαν και έπαιξαν σε γλέντι γάμου σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στην Κομοτηνή!
……
*Τι θέλει να μας πει ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου γεμίζοντας τον… «τοίχο» του στο Facebook με φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται με… καλλίγραμμες καλλονές και τη φράση «δεν αρέσω»;;;
-Πάντως ο Κυριάκος φαίνεται να τα έχει «πάρει άγρια» με κάποιον ή κάποια που θα του είπε ότι δεν αρέσει πλέον και απαντά μ’ αυτόν τον τρόπο κάνοντας δεκάδες τέτοιου είδους αναρτήσεις!
……
*«Ελάτε να δοκιμάσετε τα νέα μας πιάτα καθημερινά από το πρωί έως αργά το βράδυ στο Tower Restaurant που βρίσκεται στην Κ. Πλατεία Ξάνθης…», γράφει σε κάλεσμά του στο Facebook ο γνωστός πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός, Χαράλαμπος Κυρκούσης που τώρα είναι «υπεύθυνος service» στο γνωστό εστιατόριο «Tower» στην κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!...
-Χαράλαμπε δεν μας είπες όμως… το «κάλεσμά» σου απευθύνεται και στις πρώην… «αγάπες» σου;;;
……
*Μια και μοναδική...Και το όνομα αυτής, Ελπίδα Γεωργίου! Ασυναγώνιστη και διαβάστε παρακάτω: 
*Ετοιμάζει την επιστροφή της στο τραγούδι και μάλιστα δυναμικά;;;
-Ο λόγος για την Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Ελπίδα Γεωργίου η οποία την περασμένη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο «Ηχοδρόμιο» στην Κομοτηνή δεχόμενη δεκάδες δίσκους με λουλούδια από θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικό βιντεάκι συνοδευόμενο και από το ακόλουθο σχόλιό της:
«Όσα χρονια και αν περάσουνε ο έρωτας μου με το τραγούδι παραμένει ανεξιτηλος.. ήταν παντα η ‘γιατρειά μου ‘ σχεδον γαι όλα., 1- θυσία 2-μυστικέ μου ερωτα.. μπορεί να μη. Ταιριάζανε στην νύφη αλλά μόνο τέτοια μου αρέσει να λέω.. σορυ (λάθη φωνητικά οκ περάσανε και δέκα χρονια από την τελευταία μου φορα...)».
-Περιττό να σας πώ ότι το συγκεκριμένο βιντεάκι της είχε πάνω από 1.600 (!!!) προβολές!

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »