*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Αλάτι & Πιπέρι Ο Τόνι Σφήνος στη Δράμα, ξεκινάν τα κρουστά του Λυκείου, όλες οι εκδηλώσεις των ημερών...

19 Σεπτεμβρίου
Οι Koza Mostra στην πρεμιέρα του «Νostos Live» στις 6/10 στην Ξάνθη
Εντυπωσιακή πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου το bar «Νostos Live» στην παλιά πόλη στην Ξάνθη με ένα δυναμικό live με τους δημοφιλείς Koza Mostra, το γνωστό συγκρότημα από την Κοζάνη που στο παρελθόν μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη είχαν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της EUROVISION!!!
-Διαβάστε το κάλεσμα του «Nostos live» στο Facebook:
«H σεζόν ξεκινάει πολύ δυνατά..!!!
KOZA MOSTRA Live | Nostos Live | Σάββατο 6 Οκτωβρίου
-Οι Koza Mostra επιστρέφουν... με τρέλα στην Ξάνθη και στο Nostos Live, σε μια βραδιά που αναμένεται να μην μείνει τίποτε όρθιο..!!».

Το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Χημείας στην Αλεξανδρούπολη
Η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Χημείας & Κλινικής Βιοχημείας, διοργανώνει από 11 έως 14 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Χημείας.

Από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου
Ξεκινά την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 η μεγάλη εμποροπανήγυρη που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Διδυμότειχο προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες.
Η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου, ένας από τους παλαιότερους θεσμούς της πόλης, θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.
Εκατοντάδες έμποροι και πλανόδιοι πωλητές θα έχουν στημένα τα κιόσκια τους περιμένοντας τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θράκης να επισκεφθούν την ξακουστή αγορά, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες της χρονιάς.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Ελληνική Κουζίνα 2018
Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ελληνική Κουζίνα 2018» από την Ένωση Κυριών Δράμας - Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας. Για ακόμα μια χρονιά, στο πλαίσιο της έναρξης του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, συμμετέχοντες και καλεσμένοι της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικές ελληνικές γεύσεις, ως ένα ζεστό καλωσόρισμα στην πόλη και το Φεστιβάλ. Δραμινοί επιχειρηματίες και εστιάτορες, με τις χορηγίες τους και την πολύτιμη συνεργασία τους, συνέβαλλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ενώ οι εθελόντριες της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. κατέβαλαν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους τριακόσιους και πλέον επισκέπτες.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Τόνι Σφήνος το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στη Δράμα
Μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες που γνώρισε τα τελευταία χρόνια η χώρα μας, είναι αυτή του Τόνι Σφήνου. Ο γνωστός showman, με το ιδιαίτερο στυλ του αλλά και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου ο οποίος κυριολεκτικά κατακλύζει τους χώρους στους οποίους εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα εμφανιστεί live στο «ΘΕΑΤΡΟ Live» στη Δράμα.
Είσοδος 10 ευρώ. Τιμή φιάλης 80 ευρώ.

Η μπάντα αφροβραζιλιάνικων κρουστών του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες της
Η μπάντα αφροβραζιλιάνικων κρουστών του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης ανοίγει τις πόρτες της σε άτομα που θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Δεν χρειάζονται γνώσεις μουσικής ούτε εξοπλισμός.
Μπορεί κάποιος να έρθει να δοκιμάσει στις 1 Οκτωβρίου στα ιδιωτικά σχολεία άξιον. Μπορούν να δοκιμάσουν άτομα από 10 χρονών και πάνω
Θα γίνουν 3 τμήματα για την 1 Οκτωβρίου: 6:00- 7:30 μ.μ., 7:30- 9 μ.μ., 9:00- 10:30.
Επειδή τα όργανα της ομάδας είναι 25 παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και την προτίμηση τους σε κάποιο από τα 3 τμήματα στο τηλ. 6982 791016. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει μεταφορικό μέσο θα φροντίσουμε εμείς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »