*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

See Through Τα σχόλια της ημέρας και οι ειδήσεις σε άλλο στυλ...!

19 Σεπτεμβρίου
Πολύ ντάουν ο Φανουράκη στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής..! Να φταίει που κατήγγειλε ο Κολλάρος γιατί είπε ΟΧΙ στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πλατεία Διοικητηρίου;
…………………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Τους «τρέλανε» στις φωτογραφίες στη ΔΕΘ ο φοβερός διαμορφωτής Κοινής Γνώμης, «παράθυρο» του Γ. Σιδηρόπουλου στις λαμπρές δόξες του Κανάλι 6…Σταύρος Καρυπίδης.
Φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φωτογραφία με τον Αυγενάκη, φωτογραφία ακόμη και με τον Κώστα Κυρανάκη…
Μόνο με τον Μέτιο και τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο δεν βγήκε…αλλά δεν μπορεί να τα προλαβαίνει όλα!
……
*Πολύ «ανεβαίνει» τον τελευταίο καιρό η «δημοτικότητα» του Μπάμπη Δημαρχόπουλου και στο γυναικείο φύλλο αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται και στα… τρία κινητά με τα οποία κυκλοφορεί!
-Κάποια πρέπει και να τα σηκώνει..
……
*Μη τον πάρει μόνο κάποια στιγμή ο «μέντοράς»τους όλες αυτές τις πρωτοφανείς επάρσεις και τα… καλάμια και τον… «φυσήξει», γιατί οι Πατούληδες μπορούν να τον «σώσουν», ούτε οι Παπαβραμίδηδες..!
……
*Προς τον κύριο Χάρη Χόχολη. Επειδή ο κύριος Δημήτρης Μπένης κατέθεσε ψευδώς στο δικαστήριο την Δευτέρα «για χιλιάδων χιλιάδων ευρώ που χρωστούσε η Μαχητική για τα γραφεία στο παζάρι το 2011…και δεν μας έλυσε το πρόβλημα και γι΄αυτό γράψαμε αυτά που γράψαμε στο επίδικο δημοσίευμα των 4 σελίδων κι όχι 8 ή 10 σελίδων όπως είπαν κάποιο…»…
-Επειδή ήσουν ο δικηγόρος μας όταν ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την δίκη στα ασφαλιστικά και την ΕΞΩΣΗ που κατέθεσε σε βάρος μας ο Δήμος Ξάνθης, αφού πολλά από αυτά τα είχαμε εξοφλήσει!
-Μήπως μπορείς να ενημερώσεις τον συγκεκριμένο κύριο που μιλάει και για προσωπικά δεδομένα αλλά μόνο για τα...δικά του, «σε τι ύψος χιλιάδων ευρώ…», ανέρχονταν την περίοδο του 2011 τα χρωστούμενα; Των πολλών...πολλών χιλιάδων ευρώ;
……
*Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μπένη ήσουν Χάρη άλλωστε, σίγουρα και καλύτερα θα ξέρεις, αλλά και αν δικαιούται να μας ρίχνει λάσπη, ενώ στις εκλογές του 2014, μαζί του δεν ήμασταν, αλλά και δεν τον αδικήσαμε και αντίθετα τον προβάλαμε...κι έχουμε και ντοκουμέντα!
……
*Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ανακοινώθηκε ότι συνεχίζονται και φέτος (κάθε Σάββατο) τα επιτυχημένα μαθήματα φιλαναγνωσίας – δημιουργικής γραφής με τη Βασιλική Στρώλη που ξεκίνησαν την προηγούμενη εκπαιδευτική περίοδο, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Α τμήμα - για τα παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού: 12.30-14.00
Β τμήμα - για τα παιδιά πρώτης και δευτέρας δημοτικού: 16.00-17.00
Γ τμήμα - για τα παιδιά τρίτης και τετάρτης δημοτικού: 17.10-18.10.
Κόστος συμμετοχής: 15€/μήνα για κάθε παιδί.

Ένταξη αντιπλημμυρικών έργων 3,5 εκατ. ευρώ στη Χρυσούπολη με απόφαση Στάθη Γιαννακίδη μετά από συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου.
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης ανακοίνωσε  την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία – Aποχέτευση ομβρίων Χρυσούπολης» της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000 €.
Για το συγκεκριμένο παραπάνω θέμα έγινε συνάντηση του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τον βουλευτή Καβάλας Κώστα Μορφίδη στο γραφείο του το πρωί της Τρίτης.
To έργο αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στις υποδομές του Δήμου Νέστου και, ειδικότερα, της Χρυσούπολης από τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στις 26,27 και 28 Ιουνίου 2018.
ΔΕΗ: Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων μέχρι 16.00
Διευρύνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της μέχρι τις 16:00 έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2018 η ΔΕΗ.
Η εξυπηρέτηση από 14:00 έως 16:00 θα γίνεται με βάση τη σειρά προσέλευσης και χωρίς νούμερα από το σύστημα σειράς προτεραιότητας, όπως αναφέρει η ΔΕΗ σε σχετική ανακοίνωση.
Η επέκταση του ωραρίου αφορά κυρίως την εξυπηρέτηση των πελατών με Αγροτικό Τιμολόγιο που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και των πελατών που θέλουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους.
Επισημαίνεται ότι τα κατά τόπους ταμεία της ΔΕΗ δεν θα λειτουργούν μετά τις 14:00 για λόγους ασφαλείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Μασούτης: Συγκεκριμένες εταιρείες προσπαθούν να εμπλέξουν 
την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες
Σαφή θέση για τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με απαιτήσεις που παρουσιάζονται να έχουν εταιρείες από την «Προμηθευτική Κρεάτων» και την «Προμηθευτική Τροφίμων» πήρε η Διαμαντής Μασούτης.
Όπως αναφέρουν από την εταιρεία «  Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρίας «Προμηθευτική Τροφίμων αε» από την εταιρία «Δ. Μασούτης α.ε»,  υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιριών, να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων α.ε είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές  θα κριθούν από τα αρμόδια Δικαστήρια και η εταιρία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της»

Εμπιστεύτηκαν το παιδί τους σε φίλο κι εκείνος 
το βίαζε κατ’ εξακολούθηση!
Ηρακλειώτης κατηγορείται ότι καταχράστηκε με τον πιο φρικτό τρόπο την εμπιστοσύνη που έδειχνε προς το πρόσωπο του φιλικό του ζευγάρι, το οποίο συχνά εμπιστευόταν στα χέρια του το κοριτσάκι τους για να πάνε μία βόλτα παρέα με τον σκύλο τους είτε στην θάλασσα. Πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.
Ο 49χρονος κατηγορούμενος, πατέρας μικρών παιδιών, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση το μόλις 11,5 ετών κοριτσάκι των φίλων του. Τα όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα είναι ανατριχιαστικά.
 Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ξεγελάσει τους πάντες με το προσωπείο του στοργικού ανθρώπου, όμως τα κίνητρα του και η αγάπη που έδειχνε στο κοριτσάκι μόνο άδολη δεν ήταν, όπως του αποδίδεται.

Συνελήφθη 57χρονος Έλληνας σε χωριό της Καβάλας 
με 114 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθη την Δευτέρα (17-9-2018) το πρωί, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του 114 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »