*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

See Through Απερίγραπτα τα επείγοντα στο Νοσοκομείο Ξάνθης...Οι ειδήσεις με άλλο στυλ...

21 Αυγούστου
Τι συνδέει τον Λύρατζη με τον Τσέπελη; Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις…

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αφού ο ίδιος δεν έχει να επιδείξει έργο και συνεχώς οι απλοί πολίτες καταγγέλλουν το χαμό που γίνεται στα εξωτερικά και στα επείγοντα ιατρεία του Νοσοκομείου Ξάνθης, τι έκανε λέτε;
-Έσπευσε στον «εκπρόσωπο τύπου» του… ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του εκάστοτε διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης  Γ. Σιδηρόπουλο να…εξυμνήσει το «δικό του έργο» και αυτά που… «ΘΑ φτιάξει», αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα με τις προσλήψεις νέων γιατρών (σ.σ. Όλο αυτό ακούμε, αλλά σημασία έχει ποιοι γιατροί με ειδικότητες θα ‘ρθούνε στην Ξάνθη…), κατηγορώντας τους προηγούμενους… διοικητές!
Ο λόγος φυσικά για τον νυν Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Αχιλλέα Γερόπουλο…! Καβαλιώτη όπως και ο προηγούμενος βέβαια… γιατί προφανώς παίρνει χειρούργους από το Νοσοκομείο Ξάνθης και τους στέλνει στο Νοσοκομείο Καβάλας.
-Το αίμα νερό δεν γίνεται!
……
*Βέβαια όποιος πάει στο Νοσοκομείο και στα Επείγοντα που έχουν μετακινηθεί εδώ και…μήνες, άσχετα αν τώρα το εξαγγέλλει ο Αχιλλέας Γερόπουλος θα πάρει μια γεύση του τι συμβαίνει εκεί…!
……
*Ιδού για παράδειγμα μερικά σχόλια συμπολιτών μας, αφιερωμένα τόσο στον κύριο Γερόπουλο όσο και στον κύριο Γ. Σιδηρόπουλο.
Μαρία Κουντουρά: Πραγματικα τα επείγοντα στο νοσοκομείο ξανθης ειναι απερίγραπτα... πηγα εκει το πρωι λογω καποιου προβληματος που μου προέκυψε ξαφνικα....περιμενα τρεις ωρες και δεν είχε περασει για εξεταση ουτε η κυρια που ηταν πριν απο μενα εκει λόγω λιποθυμιας... και τελικα εφυγα λογω αδυναμιας και ζαλαδων να παω σε εξωτερικό γιατρο ....οι νοσοκόμες μεσα στην ειρωνεία... τους ενοχλουσαμε και που αναπνεαμε... βγήκε ενας γιατρος να μας κανει παρατηρηση που ημασταν μαζεμενοι και φαινόταν ενοχλητικη εικονα οπως ειπε... αν σου παρουν και αιμα περιμένεις και κανα διωρο τριωρο για αποτέλεσματα... ενα δεκαωρο ειναι απαραίτητο για να μας εξετασουν... απορω τι επείγοντα ειναι αυτα... πας με μια πάθηση και φεύγεις με δωρο πιεση...
Giota YIota Για κλοτσιες ειναι το νοσοκομειο μας να εχεις ορεξη να μαλώνεις.
Martha Mania Σαπίλα παντού δυστυχώς..
-Κι έχουμε και συνέχεια..!
……
*Ποδοσφαιρικό. Σχολίασε ο γνωστός αθλητικογράφος Χάρης Ευφραιμίδης μετά τα δυο φιλικά της Ξάνθης με Λάρισα (1-1) και Ηρακλή Θες (2-1) στα Πηγάδια: «Όσοι με ξέρετε, σπάνια λέω καλή κουβέντα για πιτσιρικάδες από ακαδημίες γιατί ξέρω καλά πως είναι τα μυαλά ενός ποδοσφαιριστή όταν παίρνουν αέρα.
Η φουρνιά όμως με Σουλεϊμάν Οκάν, Μελισσόπουλο , Μελιόπουλο, Φάκη και Θυμιάνη, ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, μπορεί να αφήσει σπουδαία πράγματα στην ομάδα. ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. Έχουμε δει 10άδες σαν αυτούς να καταλήγουν να κάνουν γύρες στην Β και την Γ Εθνική».
......
Αντίο Δημήτρη Καρύδη...


Έφυγε και μάλιστα πολύ νέος, ένας ακόμη αγνός και φανατικός οπαδός του Α0Ξ, ο Δημήτρης Καρύδης μετά από άνιση μάχη με την ανίατη..
-Κρίμα γιατί ήταν ένας φίλαθλος της ΑΟΞάρας με ψυχή!
*Για τον άδικο θάνατο του Δημήτρη Καρύδη, ο Σύλλογος Παλαίμαχων ΑΟΞ εξέδωσε και το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:
Νά είναι ελαφρύ
Το χώμα που θα σε σκεπάζει Δημήτρη Καρύδη .Θα σε θυμόμαστε για πάντα..
 

ΠΕΤΡΟΣ ΟΥΤΣΗΣ: Ο Γρηγόρης Στογιαννίδης δεν κατάλαβε τι δήλωση έκανε
«Οι τοποτηρητές που διορίστηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης είναι προσωρινοί και ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για να εκλέγονται οι θρησκευτικοί ηγέτες της μειονότητας που είναι οι Μουφτήδες».
Αυτή την δήλωση έκανε στην ΕΡΤ ο βουλευτής της Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης για το θέμα των μουφτήδων και ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι η Ελληνική κυβέρνηση παραδίδει την Θράκη σε μια συνδιοίκηση με την Τουρκία αφού ας μην γελιόμαστε, αυτή θα επιλέγει και θα κατευθύνει ποιοι Μουφτήδες θα εκλεγούν.
Ο Γρηγόρης Στογιαννίδης όσο διάστημα είναι βουλευτής έχει να επιλέξει να μην μιλάει και έτσι να μην εκτίθεται. Την μόνο φορά που μίλησε, έδωσε το σύνθημα για την θεωρία “Των Μαλακών Συνόρων”στην Θράκη
Ο ίδιος αγνοεί πως η ιστορία θα γράψει ότι αυτός ήταν ο πρώτος που το ανέφερε επίσημα.
Πέτρος Ούτσης-XanthiPress

Σκάφος έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης 
στη θαλάσσια περιοχή της Μαρώνειας
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, για ακυβερνησία λόγω μηχανικής βλάβης του ερασιτεχνικού σκάφους “ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ” Τ.Α. 308, με τέσσερις  επιβαίνοντες, ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή Μαρώνειας Κομοτηνής.
Άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο έπλεε στην περιοχή, εντόπισε το ανωτέρω σκάφος και αφού αρχικά μετεπιβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες του σε αυτό, στη συνέχεια το ρυμούλκησε με ασφάλεια στο λιμάνι της Μάκρης Αλεξανδρούπολης. Έτσι έληξε αισίως η μίνι περιπέτεια των τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν στο ερασιτεχνικό αυτό σκάφος.

Συνελήφθη 32χρονος στη Ξάνθη, έκανε επίδειξη τα γεννητικά του όργανα και ασελγείς χειρονομίες σε κοπέλες
Συνελήφθη το Σάββατο (18-8-2018) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 32χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 18-8-2018, στην Ξάνθη, ο δράστης προσέγγισε αρχικά δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 20 και 19 ετών, οι οποίες κινούνταν πεζές και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους, ενώ στη συνέχεια πλησίασε ακόμα δύο, ηλικίας 20 και 18 ετών, προβαίνοντας σε ασελγή χειρονομία σε βάρος της 18χρονης και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Μετά τις σχετικές καταγγελίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον 32χρονο και να τον συλλάβουν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
(Σ.Σ. Πληροφορίες μου αναφέρουν πάντως ότι ο 32χρονος είναι σεσημασμένος επιδειξηματίας… Το ‘χει ξανακάνει δηλαδή!).

Πτήση για Όσλο αφού έκανε κύκλους πάνω από τον ουρανό της Καβάλας, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης λόγω βλάβης!
Ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737-76N των Σκανδιναβικών Αερογραμμών SAS, το οποίο απογειώθηκε στις 18:45 (μισή ώρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο) το απόγευμα του Σαββάτου από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης "Μέγας Αλέξανδρος" με προορισμό το Όσλο (η πτήση SAS7500) αναγκάστηκε να κάνει κύκλους πάνω από τον ουρανό τόσο της περοχής του δήμου Νέστου όσο και της Καβάλας (φτάνοντας, μάλιστα, ακόμα και προς τις Κρηνίδες -όπως μπορείτε να δείτε στο χάρτη) μέχρις ότου φτάσουν τα καύσιμά του σε σημείο που θα του επιτρεπόταν μια προσγείωση -στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Kavala Portal ο λόγος για αυτή την αλλόκοτη συμπεριφορά ήταν μια βλάβη που παρουσιάστηκε στο σκάφος -η οποία δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 8 το βράδυ και παρέμεινε εκεί για πάνω από 3 ώρες μέχρις ότου επιδιορθωθεί η βλάβη. Στη συνέχεια αναχώρησε για τον τελικό του προορισμό.

Εξαπατούσαν εμπόρους στη Δράμα
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) περιπτώσεις απάτης σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων, που διαπράχθηκαν την 22-2-2018 και 16-8-2018, στο Αρκαδικό και την πόλη της Δράμας.
Συνελήφθησαν χθες (16-8-2018) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 47χρονος και μία 46χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τρία καταστήματα, όπου ο 47χρονος πραγματοποίησε συναλλαγές – αγορές προϊόντων, κατά τη διάρκεια των οποίων κατάφερε να εξαπατήσει τους ιδιοκτήτες τους και να αποσπάσει από αυτούς συνολικά το ποσό των 90 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με το παραπάνω όχημα.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.195 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους δικαιούχους του.
Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Σβάρνα και από την ΑΕΚ, τι δήλωσε ο παίκτης
Ήταν γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα το αποκάλυψε και ο «ΜΑΧΗΤΗΣ», έγινε πια και επίσημο: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στράτου Σβάρνα από την Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ένωση μετά από δύο χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
Ο Στράτος Σβάρνας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου 1997 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Μετακόμισε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 από την Τριγλία Ραφήνας, ενώ χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων. Το 2016 δόθηκε με μεταγραφή στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Στράτος Σβάρνας, που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 24, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα που με έκανε επαγγελματία και είμαι έτοιμος να την βοηθήσω πολύ πιο ουσιαστικά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου. Όταν είχα έρθει για πρώτη φορά ήμουν ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά πλέον πιστεύω ότι μπορώ να ενισχύσω άμεσα την ΑΕΚ. Βρίσκω μια ομάδα που είναι γεμάτη από σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταθλήτρια και που είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Champions League και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της και να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία μαζί της. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίστεψαν και με έφεραν πίσω στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».
Με πτήση τσάρτερ στην Ξάνθη το Σάββατο ο Παναθηναϊκός
Με πτήση τσάρτερ θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος απέναντι στην ακριτική ομάδα.
Αυτο θα συμβεί, καθώς λόγω της καλοκαιρινής περιόδου τα εισιτήρια με πτήσεις γραμμής είναι… μετρημένα στα δάχτυλα κι ως εκ τούτου δεν υπήρχε διαθέσιμος «χώρος» για την πράσινη αποστολή.
Έτσι το «τριφύλλι» θα «πετάξει» το Σάββατο με τσάρτερ, με την επιστροφή να είναι προγραμματισμένη μετά τη λήξη του αγώνα την Κυριακή (ώρα έναρξης 19:15).
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »