*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

Αποκλειστικό. ΦΑΒΟΡΙ Ο Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ! Ως διάδοχος του Μέτιου με το χρίσμα της Ν.Δ!

21 Αυγούστου
*Καταρρέει στα κεντρικά ο Μέτιος και ήδη αναζητούν τον «αντικαταστάτη» του!  Στη κούρσα της διαδοχής Δημήτρης Πέτροβιτς (Αντιπεριφερειάρχης Έβρου) και Χριστόδουλος Τοψίδης (Πρόεδρος ΕΒΕ Έβρου)

*Δεν τραβάει η «ομάδα» λένε στην Πειραιώς, ο Μέτιος είναι εναντίον όλων και όλοι είναι εναντίον του 
Καταρρέει δημοσκοπικά, καταρρέει στην κοινωνία, καταρρέει όμως και στα κεντρικά της Ν.Δ. ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος που είναι «κατά όλων σχεδόν των νυν αντιπεριφερειαρχών…» αλλά κι αυτοί με τη σειρά τους είναι όλοι… εναντίον του!!!
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Πειραιώς, ήδη το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη αναζητεί τον «αντικαταστάτη» του Μέτιου για την Περιφερειφέρεια ΑΜΘ και ανιχνεύει να δει ποιο είναι το καταλληλότερο  πρόσωπο που από τη μια θα ενώσει την παράταξη «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη κι από την άλλη θα την οδηγήσει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα (γιατί όχι;) ακόμη κι από την πρώτη Κυριακή.
Μάλιστα ΦΑΒΟΡΙ στην κούρσα της διαδοχής είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που θεωρείται ο μόνος που μπορεί να ΕΝΩΣΕΙ στο πλευρό του και όλους τους υπόλοιπους αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης, Δράμας, Καβάλας και με την εμπειρία του στη πολιτική και τους αγώνες του να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει μεγάλη απήχηση και στη μειονότητα αλλά ευρύτατα σε οπαδούς και ψηφοφόρους όλων των κομμάτων.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΤΟΨΙΔΗ 
ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ
Πέραν όμως του Κώστα Ζαγναφέρη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έντονες πιέσεις να πάρει το χρίσμα και να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ασκεί και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Έβρου και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης που την περασμένη Παρασκευή 17 Αυγούστου βρέθηκε στη Ξάνθη κι είχε σειρά συναντήσεων με πολιτικούς παράγοντες και εκπροσώπους των Φορέων, ενώ ζήτησε την στήριξη και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Νίκου Κιατίπη.
Παράλληλα έντονο ενδιαφέρον επιδεικνύει αλλά και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς που επίσης βρέθηκε προ ημερών στη Ξάνθη και είχε διάφορες συναντήσεις, επιδιώκοντας να προωθήσει την «δική του» υποψηφιότητα!
Αντίθετα με τις παραπάνω κινήσεις, τις εξελίξεις παρακολουθεί και ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης που εξακολουθεί ναι μεν να είναι κατά του Χρήστου Μέτιου (σ.σ. Αλλά και του Θεματικού αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη τον οποίο κατηγορεί για ανικανότητα διότι μειώθηκε η τουριστική κίνηση στη Θάσο τον φετινό Ιούνιο και  Ιούλιο σε σχέση με τους περσινούς μήνες –Βλέπε Πολιτικό Καφενείο σελίδα 6), κυρίως όμως είναι ΥΠΕΡ του… εαυτού του και γι’ αυτό δεν παίρνει προς το παρόν θέση, περιμένοντας προφανώς να δει το τελικό αποτέλεσμα…
-Το ρεζουμέ όλων των παραπάνω;
-Δεν τραβάει η «ομάδα» με τον νυν Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια ΑΜΘ λένε στην Πειραιώς, ο Μέτιος είναι εναντίον όλων και όλοι είναι εναντίον του Μέτιου, οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ του άλλως η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει την Περιφέρεια! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »