*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Αυγούστου

Αποκλειστικό. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ με το ψηφοδέλτιο Ξάνθης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος!

21 Αυγούστου
Συνεχείς επαφές και συναντήσεις στη Ξάνθη, έντονες πιέσεις από το περιβάλλον της Φώφης ενώ ο ίδιος… το σκέφτεται!

*Ανέστης Αντωνιάδης και Φώτης Καραλίδης με μια υποψήφια γυναίκα κι έναν μειονοτικό υποψήφιο, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη! Ενδιαφέρον και από Σωτήρη Στολίδη!
Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη θα κατέβει ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Αυτό λένε τουλάχιστον οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, αλλά και το «πλήθος» των συναντήσεων που είχε αυτές τις μέρες στη πόλη μας, κάνοντας συνεχείς επαφές όχι μόνο με στελέχη και φίλους του Κινήματος και αλλά μια παλιούς συντρόφους του που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και «επιστρέφουν» μετανοημένοι στις ρίζες τους, μη θέλοντας παράλληλα με τίποτα να στηρίξουν Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία.
Άλλωστε μόνο τυχαία ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που είναι χαμηλών τόνων από την εποχή ακόμη που κρατούσε την πρωϊνή ζώνη του Mega, δεν βρέθηκε στην Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια την Κυριακή το πρωί όπου ιερούργησε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ χθες επισκέφθηκε και το νέο καφέ του γνωστού αθλητικογράφου Νεκτάριου Χρυσοστομίδη και είχε συναντήσεις με γνωστούς αθλητικούς παράγοντες της Ξάνθης.
ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Μετά λοιπόν από τις παραπάνω εξελίξεις, σύμφωνα με έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη αναμένεται να απαρτίζεται από τους εξής:
1.Ιορδάνης Χασαπόπουλος δημοσιογράφος.
2.Ανέστης Αντωνιάδης, γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
3.Φώτης Καραλίδης πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης
4.Μια γυναίκα υποψήφια από την Δημοκρατική Αριστερά.
5.Ένας μειονοτικός υποψήφιος, το όνομα του οποίου προς το παρόν δεν αποκαλύπτεται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »