*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Τι τους θέλει τόσους, νομικούς, διευθυντές και συμβούλους; Ένας Φανουράκης αρκεί...

04 Αυγούστου
ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
ΤΟΝ…ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ!
Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να «καταλάβουμε» βέβαια ποιος έδωσε τα ..«χαρτιά» και τον Νόμο στον Φανουράκη στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, να κουνάει για μια ακόμη φορά το «δάχτυλο» στον Δημαρχόπουλο, στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το σώμα για την εκλογή του νέου αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ!
Τι σημασία όμως έχει αυτό;
Όση σημασία έχει ότι ο για μια ακόμη φορά …«ανήμπορος» Δήμαρχος Ξάνθης, ήταν ανέτοιμος σε μια τέτοια εξέλιξη και διέκοψε την συνεδρίαση, για να…συμβουλευτεί την Νομική υπηρεσία της…ΚΕΔΕ πως έπρεπε να γίνει η εκλογική διαδικασία! Στις 10 το βράδυ!!! Και με τον «άφωνο» Νομικό σύμβουλο των «γνωματεύσεων» δίπλα του, να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη στις ερωτήσεις του Ανταμπούφη…
Είναι εμφανές λοιπόν ότι τα περιθώρια για τον σημερινό Δήμαρχο τελείωσαν…Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δυο επιλογές έχει ο Δημαρχόπουλος…
‘Η να παραιτηθεί και να επιστρέψει στο σχολείο και στο σπίτι του, ώστε να τον διαδεχτεί κάποιος που θα μπορεί να κάνει ΡΗΞΕΙΣ και να είναι πραγματικός αρχηγός, ή να ΔΙΩΞΕΙ εν ψυχρώ τον νομικό σύμβουλο που έχει δίπλα του, την διευθύντρια του  Δήμου, τον συμπαραστάτη του Πολίτη, ακόμη και τον ….διευθυντή του Δήμου και να ορίσει στη θέση τους τον…Φανουράκη που θα τον καθοδηγεί και σε ποιους θα μισθώνει τους…κοινόχρηστους και θα δίνει τις άδειες των τραπεζοκαθισμάτων!!!!
Γιατί και η γελοιότητα έχει τα όριά της αλλά και γιατί κουραστήκαμε πλέον όλοι μας να παριστάνει τον «τζάμπα μάγκα» του δημοτικού συμβουλίου και να «κουνάει» το «δάχτυλο» στο σώμα, ποιος; Ο….Φανουράκης των Καρναβαλιών του ενός εκατομμυρίου, εκατόν εξήντα χιλιάδων και κάτι…ψιλών! Που λίγες μέρες πριν, πήρε 5….ψήφους συμπαράστασης από τους 16! Που καταντήσαμε λοχία…
Για ένα ασήμαντο στην ουσία θέμα, ο Δημαρχόπουλος να χάνει για μια ακόμη φορά τα…αυγά και τα πασχάλια..! Γιατί δεν έχει το χρόνο ο άνθρωπος που τα πάντα τα ανέθεσε στους αντιδημάρχους του, να είναι έτοιμος στα δημοτικά του συμβούλια!
-Δεν μπορείς Δήμαρχε Μπάμπη; Παραιτήσου από τώρα…! Αρκετά το «διασκέδασες» μια 4ετία…
ΘΑ ΞΑΝΑ-ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ;
«Φτωχός» άνθρωπος τελικά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ.Πατούλης! Η επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ θα γίνει λέει στις  31 Αυγούστου στη Ξάνθη –το ανακοίνωσε υπερήφανος ο κύριος Δημαρχόπουλος στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης-, προκειμένου να είναι παρούσα όλη η διοίκηση την επομένη μέρα στην επίσημη έναρξη των Γιορτών Π. Πόλης 2018!!!!
-Ποιος όμως θα πληρώσει το κόστος φιλοξενίας των κυρίων αυτών; Μα ο…Δήμος Ξανθής, δηλαδή οι δημότες!!!
Όταν ο κύριος Πατούλης μόνο για τις τελευταίες διαφημίσεις της ΚΕΔΕ για την απλή αναλογική πλήρωσε στα ΜΜΕ όπως αποκάλυψε ο Σκουρλέτης, πάνω από 300.000 ευρώ!
Και θα πρέπει οι δημότες Ξάνθης, να πληρώσουν πάνω από 5.000 ευρώ για την φιλοξενία των συγκεκριμένων κυρίων!

(σ.σ. Και το ψήφισε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »