*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ 23 Αυγούστου η Καλοκαιρινή γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης...

04 Αυγούστου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" σας προσκαλεί την Πέμπτη 23 Αυγούστου και ώρα 19:30 στην καλοκαιρινή γιορτή του ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.
Μία φιλανθρωπική βραδιά στον αύλειο χώρο του Ιδρύματος με την συνοδεία μουσικής, χορού, τραγουδιού και φαγητού.
Η παρουσία σας θα μας ενισχύσει ηθικά.
Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ
Τραγούδι: Δομνίδης Φίλιππος
Μπουζούκι, σάζι, λύρα, τραγούδι:Γαβριηλίδης Ιωάννης
Πλήκτρα: Μυγδαλάς Ανδρέας
Κρουστά: Πανταζίδης Σωτήρης
……

Η 5η Εποχή, συνεχίζοντας την δημιουργική παρουσία της στο χώρο του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, παρουσιάζει την Πέμπτη 9 Αυγούστου στις 21.00 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων την τραγωδία του Ευριπίδη «ΗΛΕΚΤΡΑ» στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων.
Παίζουν:
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΑΦΙΔΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΔΗ,
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΞΑΡΧΕΑΣ κ.ά.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
17 € Κανονικό
13 € Φοιτητικό - μαθητικό – ανέργων - άνω των 65 ετών 
……..
Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρωδάτου Απίθανοι:
Ο Συλλογος μας αισθανεται την ηθικη υποχρεωση να ακυρωσει το καθιερωμενο Λαικο Γλεντι του.
Εχοντες σεβασμο στην αξια της ανθρωπινης ζωης οφείλουμε αυτη τη στιγμή να να συμβαδισουμε με το συναίσθημα των συγχωριανων μας ως ελαχιστη ενδειξη συμπαραστασης.
……..

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 20.00 στην αυλή με τα χαμάμ του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης: "Ο Καραγκιόζης στην αυλή με τα χαμάμ". Το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη, πιστό στο ραντεβού του για άλλη μια χρονιά θα ψυχαγωγήσει με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη και της παρέας του. Η παράσταση είναι με ζωντανή μουσική και απευθύνεται ισότιμα σε μικρούς και μεγάλους. Γενική είσοδος 5€ – οικονομική ενίσχυση του μουσείου
……

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Θάμυρις" μας γνωστοποιεί τα παρακάτω:
Σε λιγότερο απο μήνα ξεκινάμε! Οι εγγραφές ξεκινάνε από 16/08 και κάθε μέρα! Οι ΘΑΜΥΡΙΣ ΞΑΝΘΗΣ σας περιμένουν στην μεγάλη και ευχάριστη παρέα τους! Μία παρέα που καθημερινά μεγαλώνει! Τον Μήνα Αύγουστο θα γίνουν κάποιες πρόβες ΔΩΡΕΑΝ! Θα είναι σαν πρώτη γνωριμία Χορευτών ΠΑΛΙΩΝ αλλά και ΝΕΩΝ που θέλουν να έρθουν στον Σύλλογο! Γιατί οι ΘΑΜΥΡΙΣ δεν σταματάνε ποτέ! Γιαυτό λοιπόν την ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα 21:00-22:30 σαν πρώτο μάζεμα εμείς θα είμαστε εκεί μετά την παραλία για καλή παρέα και πρόβα με χορούς απ´ όλη την Ελλάδα! (το επόμενο μάζεμα θα είναι μετά τον 15 Αύγουστο). Ώστε από 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΑΣ!
…….

Γεγονός αποτελεί στην Αλεξανδρούπολη η διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, όπου για ακόμη μια χρονιά θα «χτυπήσει η καρδιά» του εμπορικού & επιχειρηματικού κόσμου.
Το γεγονός – θεσμός πλέον για την πρωτεύουσα του Έβρου, πρόκειται να λάβει χώρα στις 9 Αυγούστου με τις προετοιμασίες των διοργανωτών αλλά και των επιχειρηματιών να εντατικοποιούνται όσο πλησιάζει η ημερομηνία.
Η φετινή Λευκή Νύχτα λοιπόν, θα αφήσει «διαφορετική γεύση» σε όλους όσους δώσουν το παρόν. Σύμφωνα με τον Πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας να παραταθούν μέχρι την παραμονή της 15ης Αυγούστου.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »