*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο...θρησκευτικός τουρισμός του Τσορλίδη και τα τελευταία παραπολιτικά...

18 Αυγούστου
Ο Δήμος Ξάνθης αποφάσισε επιτέλους να «περιφρουρήσει» τα γραφεία, τις υπηρεσίες και τον χώρο του πρώην Ορφανοτροφείου από τις «συμμορίες» ανηλίκων, τους περιθωριακούς και τις… σύριγγες! Κάλιο αργά παρά ποτέ…Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων τι κάνει;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ κοιτάξτε τώρα πως βγαίνουν.
Πάει ο Ερντογάν στον Πούτιν και ζητάει δάνειο 100 δις $ και για αντάλλαγμα ο Ρώσος πρόεδρος του ζητάει την Κωνσταντινούπολη. Του δίνει ο Ταγίπ την Πόλη και ο Ρώσος καπάκι τη δίνει σ εμάς για να ξαναφτιάξουν και οι σχέσεις μας...
Μα όλα εγώ θα σας τα λέω;;;
(Ο Υποψήφιος για το Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης στο fb)
-Μακάριοι οι… Αναστάσιοι τω πνεύματι…
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Σε κάθε περίπτωση και επειδή μέχρι τώρα κατηγορούσαμε τον ΥΕΘΑ και την κυβέρνηση ένα μπράβο για την απελευθέρωση τους αξίζει!
Πέρα από σκοπιμότητες και κομματικές διαφορές ένα εθνικό θέμα έλαβε αίσιο τέλος έστω και λίγο καθυστερημένα λόγω της δυσκολίας του προβλήματος!
(Ο Ζήσης Κατσαρίκας στο fb)
-Χρύσα εδώ και τώρα… like!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τι άλλο θα δούμε στο ΙΧ «πάρκινγκ-σκουπιδότοπο» του ΕΒΕ Ξάνθης επί της οδού Στογιαννίδη, εκτός από… χαρτοκιβώτια και… τραπέζια ταβέρνας που έχουν «ξεχαστεί» εκεί επί μήνες; Τι άλλο κύριε Πρόεδρε;
……
*Αλλά κι εκείνο το κρεμασμένο πανό της… καριόκας εδώ και τρία χρόνια στην πρόσοψη του κτιρίου! Έλεος πια…! Φτάνει…
……
*Και το σημερινό κουιζ. Για να δω, φέτος θα πάει στις εκδηλώσεις του Ερασμίου ο Στέλιος Μωραϊτης; Αλλά κι όταν πάει, στο τραπέζι τίνος θα καθίσει; Του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ή του… Προέδρου της ΝΟΔΕ Νίκου Κιατίπη;
(σ.σ. Στέλιο μην αγχώνεσαι, γιατί κάποια στιγμή θα γίνονταν κι αυτό… Μια ζωή δεν μπορείς να πατάς σε δυο βάρκες!).
……
*Ποδοσφαιρικό. Στο ΦΑΝΑΡΙ γευμάτιζε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Μίκαελ Σκίμπε παρέα με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον γιατρό των εθνικών μας ομάδων Γιώργο Γκοδόλια!
-Ποιος είπε ότι ο Γκιρτζίκης τελείωσε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Μέχρι να… ξαναρχίσει;

Η έκπληξη της  Σελίν Οζέλ για το αίτημα του Τούρκου Εισαγγελέα να ζητήσει την… απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών!
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη των Τούρκων δικηγόρων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης, ότι η απόφαση για την απελευθέρωσή τους ήρθε πριν ακόμη εκείνοι καταθέσουν το νέο αίτημα για αποφυλάκιση.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η δικηγόρος Σελίν Οζέλ, σχολιάζοντας την απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης, «η αποφυλάκιση αποφασίστηκε έπειτα από αίτημα του εισαγγελέα και αφού αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν στοιχεία για κατασκοπεία σε βάρος τους».
Η ίδια πρόσθεσε, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, πως οι δύο στρατιωτικοί υποδέχθηκαν με έκπληξη αλλά και ικανοποίηση την απόφαση του δικαστηρίου, σημειώνοντας πως ολοκληρώθηκε η έρευνα των ψηφιακών αντικειμένων που βρέθηκαν πάνω τους και δεν προκύπτει η κατηγορία της κατασκοπείας αλλά μόνο η είσοδός τους σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.
«Το αίτημα του εισαγγελέα ήταν έκπληξη για μας», είπε ο δικηγόρος Χακάν Γιαλτσιντούν, προσθέτοντας πως «αυτό κατατέθηκε καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες στα κινητά τους τηλέφωνα που αποδείχθηκαν “καθαρά”».
-Μάλλον η Τουρκάλα δικηγόρος, ή κάνει ότι αγνοεί, ή δεν τολμάει να πει ευθέως…τι εστί Τουρκική Δικαιοσύνη επί Ερντογάν!
Θρησκευτικό Τουρισμό έκανε 10 μέρες ο Αναστάσιος Τσορλίδης!
Θρησκευτικό τουρισμό έκανε 10 μέρες ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης, αντί να προτιμήσει ένα νησί με τουρίστριες και καυτά σόρτς…
Το αποκάλυψε ο ίδιος σε φίλο του στο fb αναφέροντας τα παρακάτω:
«Αναστάσιος Τσορλίδης Εγώ Μίμη μου έκανα Θρησκευτικό Τουρισμό. Πέντε μέρες στο Άγιο Όρος και δύο μέρες στη Λυκόβρυση Αττικής στη Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.
Και στις δύο περιπτώσεις είχα τάμα.
Στο Άγιο Όρος βράζουν με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πηγαίνω 22 χρόνια και πρώτη φορά άκουσα... και τι δεν άκουσα για την κυβέρνηση...»
-Τελικά κι οι καλόγεροι στο… πολιτικό το έριξαν! Πως και δεν έκαναν ακόμη… selfie είναι θαύμα!

Οι διακοπές του Μιχάλη Αμοιρίδη στο Μόναχο και το «καρφί» του Ζαγναφέρη!
Στο Μόναχο βρίσκεται για διακοπές  ο δικός μας  Michael Amiridis μαζί με τον Thanasis Vasilopoulos και μάλιστα στην τοποθεσία Yacht Club De Monaco και ιδού το σχόλιό του:
«Σχεδιάζοντας το reunion των 30 ετών με τον "Μονεγάσκο" συμμαθητή μας. Tania Anthopoulou , Kiki Zaitidou μου έδειξε πολλά εντυπωσιακά μέρη που θα μπορούσε να γίνει αυτό, πρέπει να τα λάβετε υπόψη. Σαν να μην πέρασε μια μέρα οι φιλίες από τα σχολικά χρόνια μένουν δυνατές και αληθινές».
Και το «καρφί» από τον Αντιπεριφερειάρχη Ξανθής Κώστα Ζαγναφέρη αλλά και η απάντηση…ανέκδοτο του Μιχάλη:
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης Στο Μονακό ψηφίζουν στην ΑΜΘ
Michael Amiridis Ο Theodoros Markopoulos όλο μου έλεγε ότι η Καβάλα είναι το Μόντε Κάρλο της Ελλάδας. Πήγα να δω ποια πόλη έφτιαξαν με πρότυπο την πόλη του
-Τα παιδεία παίζει…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »