*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σε...διπλό ταμπλό το παίζει δημοφιλής τραγουδιστής...! Τι συνέβη με την Χρύσα;

18 Αυγούστου
*Μαθαίνω ότι τελείωσαν οι διακοπές του Αντώνη Χειμωνίδη στη Θάσο και ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με την αγαπημένη του Γιώτα, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη… δηλαδή στη Ξάνθη μαζί με το μωρό τους!
-Και φυσικά ξαναμπήκε στο στούντιο για τα νέα τραγούδια που εμπνεύστηκε και έγραψε στο νησί..
Κι ως συνήθως μιλάνε μόνο για τον έρωτα… Νεότερα προσεχώς.
……
*Αποκλειστικό. Μαθαίνω ότι (μη) εορτάζων εκδότης, προτίμησε να περάσει φέτος τον 15Αύγουστο στη… Θεσσαλονίκη! Όπου έφυγε την ίδια μέρα για μια… νύχτα και ένα πρωί… αφού την επομένη το μεσημέρι επέστρεψε ξανά στις επάλξεις του.
-Ταξίδι αστραπή που λένε, που ενδεχομένως όμως… κρύβει πολλά!
…..
*Τα χρόνια μου πολλά με καθυστέρηση στη δημοφιλή πρώην τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Γιώτα Χατζηθεοδώρου που για πρώτη φορά φέτος, προτίμησε να γιορτάσει τη γιορτή της στις παραλίες της Αττικής… κι όχι στη Ξάνθη!
Και του χρόνου… δημοτική σύμβουλος! (σ.σ. Αφού φημολογείται τόσο πολύ, γιατί να μην το γράψω κι εγώ;).
……
*Επέστρεψε ριζικά ανανεωμένος ο Πασχάλης Λύρατζης από τις διακοπές του στην Πορρόια Σερρών με την υπέροχη «ανηψιά» του…
-Αν και κατά ένα κιλό… βαρύτερος, προφανώς γιατί λόγω βουνού… προτίμησε τις βοδινές μπριζόλες κι όχι τα ψαράκια όπως στα τσίπουρα με τον Γκούρτσα και τους άλλους κολλητούς του!
……
*Μαθαίνω ότι χαμός έγινε με δημοφιλή νεαρό τραγουδιστή, όταν σερβιτόρα σε restaurant αποκάλυψε σε άλλη σερβιτόρα ότι είναι… καψούρα μαζί του!
-Γιατί έγινε χαμός;
-Μα γιατί η σερβιτόρα που δέχτηκε την «εξομολόγηση» της έτερης…σερβιτόρας, συμπτωματικά είναι η τελευταία σχέση του τραγουδιστή που όπως πάντα…του αρέσει να «παίζει» σε δύο ταμπλό!
-Γι’ αυτό προφανώς ένα από τα τελευταία σουξέ του λέει από δω το αίσθημα κι από δω η… κουμπάρα μου!
……
*Ο δημοφιλής ρεπόρτερ, ηθοποιός και αθλητικογράφος Μίμης Μουρτζόπουλος, διέψευσε πικάντικα σχόλια που τον έφερναν να δουλεύει στην Θάσο, στην ίδια ταβέρνα με την πρωταγωνίστρια της Θρακικής Σκηνής Χρύσα Τσακίρη.
-Και διέψευσε παράλληλα ότι την φλερτάρει! Τώρα πως γίνεται και πίνουν τόσο συχνά καφέ… αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
……
*Αφελές ερώτημα. Καλά βρε Χρύσα μου… τι συνέβη κι από πρώτη στην τοξοβολία και στο καγιάκ στη Γαλάνη και στο Νέστο, βρέθηκες τελικά σερβιτόρα στη Θάσο; Μας έχεις εντυπωσιάσει τις ξαφνικές… μεταμορφώσεις σου! Ειλικρινά…
……
*Στη Νέα Πέραμο είδα να κάνει βουτιές και… ηλιοθεραπεία με τον μεγάλο «έρωτα» της ζωής του, τον γιο του, ο επιχειρηματίας του ΚΥΤΤΑΡΟ ελληνιάδικο Τάκης  Αλεξούδας…
Η φωτογραφία που έβγαλε στο fb ο… «χαζομπαμπάς» Τάκης, είναι όλα τα λεφτά! Σε λίγα χρόνια… ιδού ο νέος μπάρμαν του κεντρικού μπαρ που θα καίει καρδιές!
                                                                                        Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »