*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουλίου

Ξεκινάει Κυριακή (15.7) η πρώην «Κληματαριά» με νέο επιχειρηματία τον Σουκρή Μουμίν απο την Κομοτηνή και νέο όνομα Tower Restaurant (Πύργος)!

15 Ιουλίου
*Γελοιότητες Σταύρου Καρυπίδη να συνδέει τους νέους Τούρκους επιχειρηματίες με την ιστορική «Κληματαριά» και την Οικογένεια Κουτσουρίδη επειδή ανέλαβε να τους...διαφημίσει!
Ένας Τούρκος με εστιατόρια παλιότερα στην Αγγλία  που μένει όμως μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Κομοτηνή ο Σουκρή Μουμίν είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πρώην ιστορικής «Κληματαριάς» στην κεντρική πλατεία με το όνομα Tower Restaurant που σημαίνει…πύργος! 
Διευθυντής του Tower είναι ένας δραστήριος νέος, άνθρωπος ο Αμέτ Ομέρ επίσης απο την Κομοτηνή.
Το κατάστημα ξεκινάει την λειτουργία του σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιουλίου με κουζίνα καθαρά Ανατολίτικη και σπεσιαλιτέ τα κεμπάπια. 
Επίσης Τούρκος από την Κωνσταντινούπολη είναι και ο σεφ-μάγειρας που θα έχει το επάνω χέρι στο φούρνο. 
Το φάουλ της υπόθεσης; 
Ο γνωστός Σταύρος Καρυπίδης….διαμορφωτής (!) κοινής γνώμης  κατά δική του δήλωση, επειδή πληρώθηκε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους να τους διαφημίσει και να τους δημιουργήσει μάλιστα και…site (!) επιχείρησε να συνδέσει την επιχείρηση Σουκρή Μουμίν με την πρώην Κληματαριά, την οικογένεια Κουτσουρίδη, τα ιστορικά πρόσωπα που την επισκέφθηκαν κλπ και τα…ξεκουστά τυροπιτάκια της!
Λίγος σεβασμός κύριε Μουμίν, διότι με δικές σας εντολές ή με εντολές του Αμέτ Ομέρ ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα τα έγραψε αυτά….
Θα πρέπει λοιπόν να διευκρινιστεί ότι ο νέος Τούρκος επιχειρηματίας, καμία σχέση δεν έχει με την ιστορία και το παρελθόν της ιστορικής Κληματαριάς! 
Είναι γελοίο δηλαδή επειδή κάποιος που κάνει τον δημοσιογράφο και πήρε την διαφήμιση του συγκεκριμένου καταστήματος να κάνει τέτοια γελοία καπηλεία και να αναφέρεται στη διαδρομή της Κληματαριάς από το…1952 μέχρι το 2015 συνδέοντας το νέο restaurant με την ιστορία της πρώην Κληματαριάς και τους…τέσσερις Προέδρους της Δημοκρατίας που πέρασαν από εκεί και τα...τυροπιτάκια της.! 
Το όνομα του νέου εστιατορίου άλλωστε, Tower Restaurant που σημαίνει Πύργος,  παραπέμπει και στη νέα εποχή που ξεκίνησε με τον νέο επιχειρηματία Σουκρή Μουμίν και στον οποίο εμείς ευχόμαστε ναι μεν καλή επιτυχία, αλλά οφείλει σεβασμό στην ιστορία της Κληματαριάς και την οικογένεια Κουτσουρίδη! 
-Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα κύριε Σουκρή να καπηλευθείτε την ιστοριία της Κληματαριάς; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »