*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το βίντεο του Κανάτα για τον Δήμο Πρότυπο στο site του ΣΥΡΙΖΑ και τα καλύτερα παραπολιτικά...

04 Ιουλίου
Όχι… ο αστυνομικός κύριος Κινατζίδης, δεν ανέλαβε φρουρός του κ.Μέτιου.
Θα είναι αντιπεριφερειάρχης του μετά από… δυο μήνες. Πρώτα να πάρει την...καλοκαιρινή άδειά του απο την αστυνομία...
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ποια θα πρέπει να είναι η τιμωρία του Μπάμπη Δημαρχόπουλου;
-Μα να του βάλουμε με το ζόρι την επόμενη φορά μια στολή και να τον υποχρεώσουμε να την φοράει από τις 6 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ μέσα στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης μήνα Ιούλιο!
-Κι ας τολμήσει μετά, ας ξαναπάρει μικρόφωνο…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος για τον μακρόσυρτο λόγο του Δήμαρχο στην έναρξη του 10ου Πανθρακικού Ανταμώματος)
-Κι ας τολμήσει να βάλει τη… στολή και να την… βγάλει πριν τελειώσει το Αντάμωμα!
……………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Δεν είναι γλάστρα ο Ζαγναφέρης για να τρέχει σε συσκέψεις που προκαλούν άλλοι για το Μακεδονικό, μιας και δεν αμφισβητεί κανένας πως η Μακεδονία είναι Ελληνική. Άμα κατάλαβε ο άνθρωπος πως κανένας δεν αμφισβητεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με τόσα που συμβαίνουν, εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Οι… «γλάστρες» Αντιπεριφερειάρχες Έβρου, Καβάλας και Δράμας που πήγαν στη συγκέντρωση του Τζιτζικώστα; Τι δηλώνουν;
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Είναι απλό. Με την επιλογή των τριών νέων Αντιπεριφερειαρχών του, για μια ακόμη φορά ότι ο Μέτιος επιχειρεί να κρατήσει την συνοχή της παράταξής του δίνοντας θητείες… κάποιους Περιφερειακούς του συμβούλους, χωρίς να σκέπτεται βέβαια και αυτούς που αδικεί, αλλά και αυτούς που θα περάσει η 5ετία και ΔΕΝ θα γίνουν αντιπεριφερειάρχης ούτε 1-2 μήνες!
-Όχι να ολοκληρώσουν το έργο τους όπως ο κύριος Ν. Ευφραιμίδης, αλλά να δείξουν ότι… υπάρχουν! Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον Γιάννη Μπούτο ή τον Χατζηγκενέ και τον Μπιρολάκο του Σελέρου… Έτσι απλά…
……
*Γιατί βλέποντας το βίντεο του Κανάτα για τον «Δήμο Πρότυπο» εμφανώς για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, είχα την εντύπωση ότι πρόκειται για…τηλεοπτικό «Στραβά κι ανάποδα»;
-Δεν του φτάνει δηλαδή του Τάσου Τεφρωνίδη το site που καθιέρωσε στο fb, με την ίδια λογική θα κάνει τον προεκλογικό του αγώνα;
……
*«Να πάει στο… σπίτι του, το κατεστημένο που ρήμαξε την πόλη μας!», λέει το σποτ του Κανάτα στο site του ΣΥΡΙΖΑ…!
-Εσύ φίλε Κώστα; Όπως σε αποκαλεί και ο Δήμαρχος Μπάμπης...Θα πας με το ψηφοδέλτιο του Τεφρωνίδη; Μόνος ο Τάσος πώς να τα βάλει με το… κατεστημένο;
......
*Ποιός άλλος με την καλή χαρά έσπευσε να βγάλει στο fb το βίντεο για τον Δήμο...Πρότυπο; Μα ο φίλος του Λύρατζη, Σταύρος Καρυπίδης! 

Κανάτας: Να πάει στο…σπίτι του, το κατεστημένο που ρήμαξε την πόλη μας! (Κι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μαζί;)
Με ένα ανυπόγραφο (;) βίντεο που προβάλει το site του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης , ο Κώστας Κανάτας του Κανάλι 6  που συχνά πυκνά μάλιστα πίνει στον «Πρόεδρο» τις ρετσίνες του με τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης-Σταυρούπολης  Κυριάκο Παπαδόπουλο, αφού τιτλάρει πάνω από το βίντεο την φράση, «Δήμος Πρότυπο», σημειώνει με έμφαση:
«Είναι ώρα το κατεστημένο του Δήμου που ρήμαξε την πόλη μας να πάει σπίτι του»
-Μαζί σου κι εμείς Κώστα Κανάτα, μόνο που αυτά πρώτα πρέπει να τα πεις στον φίλο σου…Κυριάκο Παπαδόπουλο, καθότι κι αυτός είναι μέλος του κατεστημένο όπως και οι έτεροι φίλοι σου Τσέπελης κλπ!
Κι όσο για τα βίντεο με τις… «προσχεδιασμένες» εικόνες που περισσότερο θυμίζουν βέβαια… «Στραβά κι ανάποδα»!
-Ε… αν επέλεξε αυτόν τον τρόπο να πολιτευτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης  Τάσος Τεφρωνίδης απλά μειδιώ! Καθόλου τυχαίο που το… «κατεστημένο» και με την δική σας «βοήθεια»… θα «θριαμβεύσει» τελικώς! Καθόλου τυχαίο…
Mακάριος Λαζαρίδης: Αμεσα εκλογές, η μόνη λύση για τη χώρα
«Έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σε αποδρομή, μία κυβέρνηση που καταρρέει. Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε ομηρία, από τον κ. Καμμένο. Σήμερα, με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, στην ουσία έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Η μόνη λύση αυτήν τη στιγμή για τη χώρα είναι να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να δώσει ο λαός τη λύση».
Αυτά τόνισε, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ANT1», o υποψήφος βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.
Ο κ. Καμμένος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έδωσε το στυλό στους κ. Τσίπρα και Κοτζιά για να υπογράψουν τη συμφωνία» πρόσθεσε.
«Εμείς δεν έχουμε τη λογική τού ώριμου φρούτου. Καταθέτουμε προτάσεις και έχουμε σχέδιο και όραμα για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα αυτά η κυβέρνηση αυτή τα έχει διαλύσει» κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης.
Πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας 
στην Καβάλα για εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ
Tο Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών «Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 19:00, στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Airotel Galaxy στην Καβάλα, εκδήλωση με θέμα: «Εξωτερική Πολιτική και Δημόσια Ασφάλεια: Πυλώνες Δημοκρατίας και Ανάπτυξης».
Ομιλητές θα είναι  ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα  αναφερθεί σε θέματα Δικαιοσύνης και Θεσμών σε σχέση με την δημόσια ασφάλεια, ο Τομεάρχης Άμυνας, πρ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Α’ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας, θα μιλήσει για το θέμα της ασφάλειας, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος, μέσα από την διπλωματική του εμπειρία και την θητεία του στο Ευρωκοινοβούλιο, θα αναλύσει ποια είναι και πως επιτυγχάνεται μία πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική και ο Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θα μεταφέρει τις δικές του απόψεις και προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Χαζηεμμανουήλ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕ.ΑΣ.Μ. Γιάννης Παπαγεωργίου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »