*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ποιός μετέτρεψε το ιστορικό σιντριβάνι απέναντι απο τον Κήπο σε...θάμνο;

06 Ιουλίου
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ» 
ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΠΟ, 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ… ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ!
Απόλυτα συμφωνούμε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αδέσμευτη» και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σταύρου Μωραϊτη για το ιστορικό σιντριβάνι απέναντι από τον ΚΗΠΟ που μετατράπηκε σε… θάμνο!
Η φωτογραφία από το αρχείο του Τάσου Τεφρωνίδη, δείχνει το ιστορικό αυτό σιντριβάνι πως λειτουργούσε ως… σιντριβάνι και στη δεκαετία ακόμη του 1960 (το 1962 είναι τραβηγμένη η φωτογραφία…), γνώρισε μέρες δόξης και ιδίως τα καλοκαίρια, μέχρι που επί Λάκη Στυλιανίδη-Τσέπελη σταμάτησε να λειτουργεί και επί Δημαρχόπουλου…μπαζώθηκε, γιατί αυτή ήταν η… εύκολη λύση!!!
Μα είναι δυνατόν τα ιστορικά αυτά «κειμήλια» για την Παλιά πόλη να…μπαζώνονται και να λειτουργούν τελικά σαν… θάμνοι;
Εδώ και  τώρα λοιπόν, το σιντριβάνι και να ξαναγίνει… σιντριβάνι, διότι εκτός των άλλων, αποτελούσε κι ένα στολίδι για την Π. Πόλη στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η ανοχή τέλος. Να «στρωθούν» Τεχνική Υπηρεσία και ΔΕΥΑΞ στη δουλειά και να ξαναλειτουργήσει το σιντριβάνι μέχρι τις Γιορτές Π. Πόλης 2018.
ΝΑ «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ» Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…!
Και κάτι άλλο για τον κύριο Δημαρχόπουλο… Σ’ αυτά που του καταλογίζουν κατά καιρούς Φανουράκης, Μπένης, παραΣΥΡΙΖΑ περί σεντουκιών κλπ να βγει ο ίδιος να υπερασπιστεί τον εαυτό του…
Αν νομίζει ότι η «σιωπή» του είναι αρκετή, τότε δικό του είναι το πρόβλημα και κανενός άλλου…
Κι όσο για τις φήμες ότι σκέπτεται με την ολοκλήρωση της θητείας του να αποχωρήσει από τον Δήμο Ξάνθη...
-Γιατί να ταλαιπωρήσει άλλον ένα χρόνο τους δημότες ο κύριος Δημαρχόπουλος;
-Ας το κάνει από τώρα…! Πριν συνεχίζει να..«ξοδεύεται» και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σε… τηλεοπτικά σποτ του Κανάλι 6!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ… ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ 
ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ!;
Νέες σύριγγες και σπασμένα μπουκάλια είδα και πάλι στην αυλή του Ορφανοτροφείου καθώς κάποιοι όλη τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη… έκαναν «πάρτι» στην αυλή και στα σκαλοπάτια των υπηρεσιών!
Φυσικά ούτε η αστυνομία εμφανίστηκε καθόλου παρά την επιστολή του Προέδρου Τάσου Θεοδωρίδη στον αστυνομικό διευθυντή κ.Καραμανλή, ούτε και κανείς άλλος προνόησε…
Οπότε και ρωτάμε εμείς ευθέως τον Πρόεδρο των Παιδικών σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη! Το… πάρκινγκ που έχει δημιουργήσει εκεί για να κατεβαίνουν να παρκάρουν ο… μισός Ορεινός πληθυσμός  και πολλοί «περίεργοι» ιδίως τις νύχτες, είναι… νόμιμο ή παράνομο; Και τις ευθύνες για τις σύριγγες και τα τυχόν… απρόοπτα ποιος θα τις αναλάβει; Εσύ κύριε Πρόεδρε; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »