*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

See Through Χορηγός των παλιών d.j. ο Δήμος Αβδήρων. Οι ειδήσεις σε άλλο στυλ...

06 Ιουλίου
Σύσκεψη Μέτιου στην Αντιπεριφέρεια Κομοτηνής για της ζημιές των Καπνοπαραγωγών Θράκης… χωρίς όμως τη συμμετοχή της ΣΕΚΕ και της Ομάδας Καπνοπαραγωγών ΕΑΣ Ξάνθης!!! Από γκάφα σε γκάφα ο Περιφερειάρχης…
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ. Άπαιχτος ο Βασίλης Μπουζούρης! Τον «πούλησε» ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης που θα αναλάμβανε ως χορηγός στο πάρτι των παλιών d.j. σε μια παραλία του Δήμου Αβδήρων και τελικά… βρήκε νέο χορηγό τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη!!! Γάτα ο Βασίλης..
(Σ.Σ. Οι νέοι είναι ωραίοι, οι παλιοί d.j όμως είναι… γάτες!).
……
*ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ. Κι άλλο αντάμωμα; Και μάλιστα… Πανελλήνιο;
-Όχι επακριβώς, άσχετα αν έτσι το λένε Στάντσιου και ΦΕΞ που συνεργάζονται ανοιχτά πλέον… για να «μοιράζονται» με τον τρόπο αυτό και το μεγάλο κομμάτι από την πίτα των… επιχορηγήσεων! Απλά πράγματα…
……
*Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου των δυο πολιτιστικών συλλόγων… Πραγματοποιείται στην Ξάνθη το 4ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα Θράκης από την Παρασκευή 6 ως την Κυριακή 8 Ιουλίου στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας, με διοργανωτές το Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης, τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης και το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο, με συνδιοργανώτρια την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και τη χορηγία και αιγίδα του δήμου Ξάνθης.
-Λεφτά υπάρχουν, χορηγοί άριστοι οι Κώστας Ζαγναφέρης και Μπάμπης Δημαρχόπουλος… και θεατράκι είναι αυτό! Με 100 άτομα φουλάρει, οπότε… το χρήμα να πέφτει!
……
*ΕΙΔΗΣΗ. Μετά από την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Ιουνίου συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης, η συνεδρίαση θα γίνει σήμερα στις 15.45.
-Άπαιχτοι… Ούτε 15.00, ούτε 16.00 αλλά… 15.45!
……
*Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα δεκατέσσερα θέματα της αναβληθείσας συνεδρίασης της 29/6, προστίθεται ένα ακόμη με θέμα: "Έγκριση διενέργειας τακτικού διαχειριστικού ελέγχου χρήσης 2017 της Κ.Δ.Ε.Μ. από ορκωτούς λογιστές (εισηγήτρια: Μαρία Μύτικα, προϊσταμένη τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών)".

ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές υδροδότησης σήμερα σε Κλέμανσώ και Βελισσαρίου
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης  την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 17:00.
Στην οδό Κλεμανσώ  στο τμήμα μεταξύ των οδών Αίμου και Λεωφ. Στρατού.
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.
Ζάεφ: «Η συμφωνία των Πρεσπών ήρθε επειδή 
εγώ κι ο Τσίπρας είμαστε αριστεροί»
Μιλώντας στο Euraktiv, ο κ. Ζάεφ ανέφερε « Μερικές φορές νομίζω ότι πετύχαμε συμφωνία, επειδή τόσο εγώ, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας είμαστε αριστεροί πολιτικοί. Παρόλα αυτά, προσφάτως συνάψαμε παρόμοια συμφωνία με τη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός της οποίας ανήκει στη δεξιά. Επομένως, αυτό που είναι κοινό μεταξύ μας είναι προφανώς η πίστη στο ευρωπαϊκό μέλλον, αυτή η ευχή, αυτή η αγάπη για την Ευρώπη που κυριαρχεί στους χαρακτήρες και τη σκέψη μας».
Ο κ. Ζάεφ κάνει λόγο για «Μακεδόνες με ελληνική καταγωγή και για «Μακεδόνες χωρίς ελληνική καταγωγή».
«Δεν ζητάμε αμέσως να γίνουμε μέλη της ΕΕ. Θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να διεξάγουμε διαπραγματεύσεις για την πλήρη ένταξη στην ΕΕ. Άλλωστε, θυμόμαστε ότι υπήρχαν χώρες που διεξήγαγαν ενταξιακές διαπραγματεύσεις, αλλά δεν έγιναν ποτέ μέλη, όπως οι Σκανδιναβικές χώρες. Από αυτή την άποψη, ο πρόεδρος Μακρόν πιθανότατα δεν μπορούσε να παραμείνει άπραγος από τη σημαντική λύση που πέτυχαν η Μακεδονία και η Ελλάδα, η οποία ξεπερνά τις διακρίσεις στην ταυτότητα, αναγνωρίζοντας τον Μακεδονικό λαό με την ελληνική καταγωγή και τον Μακεδονικό λαό χωρίς ελληνική καταγωγή.
Επιπλέον, για να κάνουμε μια γεωγραφική διάκριση με βάση τα γεγονότα, είμαστε το βόρειο τμήμα της ιστορικής Μακεδονίας, η Βουλγαρία έχει το ανατολικό τμήμα, η Ελλάδα έχει το νότιο τμήμα και η Αλβανία έχει μέρος αυτής. Αυτό είναι γεγονός. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι η λύση, είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για τον λαό μου, αλλά η ευρωπαϊκή φιλοδοξία και το καθήκον μας απέναντι στις μελλοντικές γενιές είναι εξαιρετικά σημαντικό» ανέφερε.
Πηγή: reader.gr

Δόθηκε άσυλο και σε τρίτο Τούρκο αξιωματικό από τους οκτώ 
που έφτασαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα
Άσυλο και σε τρίτο Τούρκο αξιωματικό, από τους οκτώ που έφτασαν στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2016 αμέσως μετά την αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, έδωσε πριν από λίγο η δευτεροβάθμια επιτροπή άσυλου.
Πρόκειται για τον αξιωματικό Ούγκουρ Ουτσάν και σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ήταν ομόφωνη. Υπενθυμίζεται πως και οι 8 αξιωματικοί έχουν απελευθερωθεί από το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού χωριού τον περασμένο Μάιο και μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο, ο οποίος για την ασφάλειά τους παραμένει μυστικός και φρουρείται.

Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης: Θα γίνει κανονικά η πορεία 
για το Μακεδονικό την Τρίτη 10 Ιουλίου (19.00) στη Ξάνθη
Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε στο κοινό σας ότι την Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, στις 19:00μμ διοργανώνεται από την ακομμάτιστη Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης, συγκέντρωση - πορεία στο κέντρο της Ξάνθης με σημείο συγκεντρώσεως και έναρξης πορείας την πλατεία Ελευθερίας.
Παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες και φιλελληνες να συμμετέχουν ειρηνικά για να διατρανώσουμε το μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.
Ενημερώνουμε ότι η σελίδα της Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης καθώς και της συγκέντρωσης - πορείας για 10 Ιουλίου 2018, δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση. Για τον παραπάνω λόγο, είναι απαραίτητη η ενημέρωση ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά
Για την επιτροπή Αγώνα
Δημήτρης Λυσσαρίδης

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»
Ο υπουργός καλείται να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής και μέχρι ολοσχερούς εξόφλησης
Για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Γιάννη Κουρτάκη καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για ανάρτηση στην οποία είχε προχωρήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνδέοντας τον εκδότη των «Παραπολιτικών» με την γνωστή υπόθεση του Noor 1.
Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Γιάννης Κουρτάκης δεν είναι δυνατόν να έχει την παραμικρή σχέση με τις επίμαχες αναφορές του υπουργού, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι ο Πάνος Καμμένος ενήργησε με στόχο να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του κι έχοντας μάλιστα πλήρη γνώση για το ψευδές της ανάρτησής του.
Ως εκ τούτου, ο υπουργός καλείται να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής και μέχρι ολοσχερούς εξόφλησης. Επιπλέον, το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων του Γιάννη Κουρτάκη (ως ενάγοντος).

Εξιχνιάστηκε κλοπή χρημάτων από 52χρονη 
στη Χρυσούπολη Καβάλας -55χρονη Ελληνίδα η δράστιδα
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία περίπτωση κλοπής χρημάτων από 52χρονη ημεδαπή, που διαπράχθηκε την 25-6-2018 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 55χρονης ημεδαπής για κλοπή.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε η δράστιδα, το μεσημέρι της 25-6-2018, μετέβη στο κατάστημα της 52χρονης και της ζήτησε να ανταλλάξει χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα χαμηλότερης αξίας. Κατά την ανταλλαγή των χρημάτων η 55χρονη, εκμεταλλευόμενη την απόσπαση της προσοχής της 52χρονης, κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »