*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ «ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ»! Απίστευτος Λύρατζης! «Βολιδοσκόπησε» τον... Καρυπίδη προκειμένου να κατέβει αυτόνομος υποψήφιος… Δήμαρχος Ξάνθης!

17 Ιουλίου
ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…»ΛΑΓΟΣ»;
*Πριν βολιδοσκοπήσει βέβαια ο Λύρατζης τον Καρυπίδη, όφειλε από ήθος να έχει δώσει την παραίτησή του από Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού στον κύριο Δημαρχόπουλο!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Πασχάλης Λύρατζης δια του κολλητού του Σταύρου Καρυπίδη αποκάλυψε ότι θα κατέβει… αυτόνομος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει ο Λύρατζης τον Καρυπίδη για να... "βολιδοσκοπήσει" έναν... άριστο του είδους, μου κάνει όμως εντύπωση η… «ταχύτητα» της ανακοίνωσής του!
Τις τελευταίες μέρες ενώ βρεθήκαμε τουλάχιστον 2-3 φορές μαζί, να μην... "βολιδοσκοπήσει" και την δική μου άποψη.  Θα είχε ενδιαφέρον…
Το δημοσίευμα του… διαμορφωτή κοινής γνώμης και πρώην ηλεκτρολόγου της ΣΕΒΑΘ αναφέρει τα παρακάτω:
 «Κομμάτια μου φαίνεται θα γίνει ο συνδυασμός του Δημαρχόπουλου. Δύο τουλάχιστον μέλη του συνδυασμού του νυν Δημάρχου Ξάνθης με το που έσκασε ο νέος νόμος και ορίστηκαν οι εκλογές για τον Μάιο του 19 με βολιδοσκόπησαν για να μάθουν την άποψή μου για την αυτόνομη κάθοδο τους στις επόμενες εκλογές!!! (Δύσκολα τα πράγματα για τον Μπάμπη μιας και την ίδια ώρα διάβασα και την ανακοίνωση και από έναν μέχρι σήμερα «Μπαμποφύλακα» ότι δεν θα είναι μαζί στις επόμενες εκλογές…)».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. "Μπαμποφύλακες" είναι αυτοί που έχουν ευνοηθεί από τον συγκεκριμένο Δήμαρχο. Εγώ πολεμιέμαι συνεχώς, αχάριστα και ανελέητα... στο δε γραφείο του δεν έχω πάει ούτε μία φορά, σε αντίθεση με σένα Σταύρε Καρυπίδη και τους υβριστές του...!
2. Δικαίωμα του κ. Λύρατζη είναι να κατέβει αυτόνομος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να… «βολιδοσκοπεί» όποιον θέλει. Αρκεί πριν προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις, να έχει το ήθος να παραιτηθεί από την ιδιότητα του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού και να διοργανώσει κάποιος άλλος τις Γιορτές Π. Πόλης 2018. και το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2019. Περιμένω λοιπόν να το πράξει σήμερα κιόλας...
3. Και κατά τα λοιπά. Καλή επιτυχία κύριε Λύρατζη… Καληνύχτα.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… «ΛΑΓΟΣ» Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ;
Στο ίδιο σχεδόν μοτίβο ωστόσο κατά του Πασχάλη Λύρατζη, κινείται και ο Σταύρος Βλαχόπουλος που εκφράζει κατά καιρούς την πλευρά Φανουράκη και σχολίασε τις εξαγγελίες Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού ως εξής στην «ΦτΞ» ταυτόχρονα με τον Σταύρο Καρυπίδη:
«Δεν πρόλαβαν οι βουλευτές τον Κλεισθένη 1 και μέσα σε λίγη ώρα, πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης Πρότυπο, ευννοημένος από τον Δημαρχόπουλο, αλλά εμφανιζόμενος ως… δυσαρεστημένος τόσο από τον ίδιο, όσο κι από τον Κλεισθένη 1, βγήκε στο σεργιάνι το βράδυ της Πέμπτης, τόσο από στελέχη της παράταξης στην οποία ανήκει όσο κι από την πλευρά της αντιπολίτευσης, άκουγαν να αγορεύει κατά του Δημάρχου Ξάνθης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος δεν τον θέλει» και πως «βολιδοσκοπεί» για να αναλάβει τα ηνία αυτός!..».
Απορούσαν πως είναι δυνατόν να σε έχει βολέψει σε θέση ο Δημαρχόπουλος κι εσύ χωρίς τακτ να τον εκθέτεις με αυτόν τον τρόπο.
Βέβαια η σκέψη για την άλλη πλευρά του νομίσματος, που λέει ότι ίσως είναι και συνεννοημένο το σκηνικό προκειμένου να εκμαιεύσει απόψεις συμμαχίες ή ακόμη και συζητήσεις, προκειμένου να τις μεταφέρει με την σειρά του στην παράταξή του, για να προετοιμάσουν την προεκλογική τους πορεία  η οποία κατά την άποψή μας, έχει ήδη ξεκινήσει…».

(ΦτΞ-14/7/2018)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »