*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Κοκτέιλ πάρτυ κάθε Τετάρτη στο Πόρτο Μόλο...όλα τα καλλιτεχνικά...

17 Ιουλίου
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στην ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στην Ξάνθη με τα καλοκαιρινά live να ανακοινώνονται το ένα μετά το άλλο!
-Έτσι λοιπόν, μετά το live που ανακοίνωσε ο Χρήστος Μιχαλακίδης γι’ αυτή την Πέμπτη 19 Ιουλίου στις 21:30 με τη Ραχήλ και τον Γιάννη Κυρατσό, άλλο ένα Live ανακοινώθηκε χθες στο Facebook και μάλιστα όχι από τον Χρήστο αλλά από τους ίδιους τους καλλιτέχνες!!!
-Την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 21:30, ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης μαζί με τον Δημήτρη Αγαπητό θα τραγουδήσουν ζωντανά στην υπέροχη αυλή της ταβέρνας «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» (πεζόδρομος Εθνικής» Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη)!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73606!
……
*Χαμός έγινε και την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου στο My Club στην Ξάνθη με την υπέροχη Ελληνική βραδιά «Ladies Night», αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με την είσοδο και το πρώτο ποτό τους δωρεάν!
-Οι Ελληνικές βραδιές «ladies night» θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο στο My, ενώ μη ξεχάσετε το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού με τη συναυλία του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη αυτό το Σάββατο 21 Ιουλίου!
-Το τηλέφωνο του My Club για τις κρατήσεις σας είναι το 25410 73536!
……
*Από την Κυριακή 15 Ιουλίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το TOWER Restaurant στην Κεντρική Πλατεία στην Ξάνθη (πρώην Κληματαριά) και ιδού ο τρομερός Χαράλαμπος Κυρκούσης έτοιμος να μας σερβίρει την παραγγελία μας, προτρέποντάς μας μάλιστα να δοκιμάσουμε και τα νέα πιάτα του menu!!!
«Ξεκινήσαμε δυναμικά στο νέο εστιατόριο τις πόλης στο Tower Restaurant στην Κ.Πλατεία Ξάνθης. Σας περιμένουμε να δοκιμάσετε τα νέα μας πιάτα!!!», ήταν το πρώτο μήνυμα του Χαράλαμπου (στο Facebook) από το νέο του πόστο!
……
*Σε γάμο στη μαγευτική Σύρο τραγούδησε το Σαββατοκύριακο η εκπληκτική και ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και όπως έμαθα εντυπωσίασε με τη φωνή και τα τραγούδια της τόσο το νεόνυμφο ζευγάρι όσο και τους καλεσμένους τους!!!
-Εδώ και η εντυπωσιακή φωτογραφία της Μάνιας πάνω στο πλοίο με φόντο το πανέμορφο νησί των κυκλάδων!
-Και μια σημαντική πληροφορία για τους θαυμαστές της Μάνιας!
-Εκτός από τον γνωστό λογαριασμό της στο facebook «Mania Aslanoglou» δημιούργησε και τον «Mania Aslanoglou ΙΙ»!!!
……
*Συνεχίζουν δυναμικά τις Live εμφανίσεις τους στο «Strougas Restaurant» στην Κεραμωτή οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου, μαζί με τους μουσικούς τους Μάριο Κιοσσέ, Γιάννη Γαβριηλίδη και Γιάννη Αντωνίου και όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι κάθε τριήμερο (Παρασκευή – Σαββατοκύριακο) γίνεται χαμός!
……
*Και τέλος, κάθε Τετάρτη βράδυ από τις 22:00 στο υπέροχο Beach Bar «PORTO MOLO» στην παραλία των Αβδήρων, διοργανώνονται βραδιές cocktail!
-Μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας cocktail με 5 ευρώ στο μαγευτικό περιβάλλον του Porto Molo!
-Σπεύσατε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »