*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η παραίτηση Λουκμακιά, η δήλωση του Τσορλίδη για τον Φανουράκη, Ζειμπέκ κατά Σινίκογλου...

17 Ιουλίου
H… αυτοκρατορία του Ολβίου, αντεπιτίθεται!
……………………………….
Αυθεντικό 1
Κομμάτια μου φαίνεται θα γίνει ο συνδυασμός του Δημαρχόπουλου. Δύο τουλάχιστον μέλη του συνδυασμού του νυν Δημάρχου Ξάνθης με το που έσκασε ο νέος νόμος και ορίστηκαν οι εκλογές για τον Μάιο του 19 με βολιδοσκόπησαν για να μάθουν την άποψή μου για την αυτόνομη κάθοδο τους στις επόμενες εκλογές!!!
(Ο Σταύρος Καρυπίδης στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Καλά ένας πολιτικός… ηγέτης σαν τον Λύρατζη, χρειάζονταν να… βολιδοσκοπήσει διαμορφωτή της Κοινής γνώμης για να αποφασίσει;
……………………………….
Αυθεντικό 2
…πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης Πρότυπο, ευννοημένος από τον Δημαρχόπουλο, αλλά εμφανιζόμενος ως…δυσαρεστημένος βγήκε στο σεργιάνι το βράδυ της Πέμπτης, τόσο από στελέχη της παράταξης στην οποία ανήκει όσο κι από την πλευρά της αντιπολίτευσης, άκουγαν να αγορεύει κατά του Δημάρχου Ξάνθης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος δεν τον θέλει» και πως «βολιδοσκοπεί» για να αναλάβει τα ηνία αυτός!...».
Απορούσαν πως είναι δυνατόν να σε έχει βολέψει σε θέση ο Δημαρχόπουλος κι εσύ χωρίς τακτ να τον εκθέτεις με αυτόν τον τρόπο.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη ΦτΞ)
-Ωχ! Πασχάλη… σε πήρανε κι άλλοι χαμπάρι

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το έχω γράψει κι άλλη φορά και το ξαναγράφω.
-Εμένα αυτός που θα με προσβάλει, αυτός που θα με θίξει ως άνθρωπο και θα πει ψέματα εις βάρος μου ενώ μου το «παίζει» φίλος ή αυτός που πίνει μαζί ένα Τζώνη black ή ένα τσίπουρο και από πίσω με «μαχαιρώνει» και κάνει «παιχνίδια» σε βάρος μου… έτσι απλά… δεν είναι πλέον φίλος μου!
……
*Ούτε απειλές, ούτε ύβρεις, ούτε κλαψουρίσματα… Δεν υπάρχω, δεν υπάρχεις… Καληνύχτα κι άντε στο καλό.
……
*Του «φίλου» μου (;)  του Πασχάλη του Λύρατζη βέβαια, του αρέσει να είναι… βαρκάρης! Μια με τον Δημαρχόπουλο, μια με τον Τσέπελη και τον Σταύρο Καρυπίδη, μια με τον Δημήτρη Μπένη και τον Αγκόρτσα…
-Πρόβλημά του…! Να βάλει… καπετάνιο τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο, δεύτερο καπετάνιο τον Θωμά Ξανθόπουλο και τρίτο τον Τάσο Θεοδωρίδη και αέρας στα πανιά τους!
-Μπορεί μάλιστα να πάρει και τον Λομβαρδέα με τον Δημαρχόπουλο να είναι πλήρες το πλήρωμα….
……
*Κι όσο για το ρεζουμέ της υπόθεσης…
-Το αν θα κατέβει δηλαδή αυτόνομος υποψήφιος Δήμαρχος ή είναι… «λαγός» του Δημαρχόπουλου…!
-Και σ’ αυτό, ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει!
……
*Τέτοια σύμπτωση πάντως; Την ίδια μέρα να γράφουν για τον Πασχάλη Λύρατζη τα ίδια σχεδόν πράγματα Σταύρος Βλαχόπουλος και Σταύρος Καρυπίδης!
-Ούτε συνεννοημένοι να ήτανε!
......
*Έκανε που έκανε την απλή αναλογική στην Τ.Α ο ΣΥΡΙΖΑ! Δεν έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ρητά και κατηγορηματικά, όσοι κάνουν ...."δουλειές" με τον Δήμο κι έχουν μαγαζιά και συμφέροντα, να μην μπορούν να είναι παράλληλα και δημοτικοί σύμβουλοι; Λέμε...
......
*"Πρώτη" και καλύτερη η Δέσποινα στο πάρτι των d.j. στη Σταυρούπολη. Με εντολές του Δημαρχόπουλου και του Κυριάκου βέβαια....και τον Τσέπελη με τον γιατρό και τον Νίκο Ευφραιμίδη να απολαμβάνουν μουσικές επιτυχίες. Και του χρόνου....

Και ο Αναστάσιος Τσορλίδης καταδικάζει την επίθεση κατά Φανουράκη
Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο κ.Μανώλης Φανουράκης...
Σε μία πόλη που υποφέρει από την κρίση και την ανεργία, σε έναν Δήμο που δίνει αγώνα για να σταθεί όρθιος και να μπορέσει να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες και έργο στην Πόλη, είναι αδιανόητο πράξεις βίας και ανομίας.
Η χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχτηκε ο κ.Μανώλης Φανουράκης (Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ) μέσα στο χώρο εργασίας του, είναι επίθεση στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΛΟΓΟΥ.
Είναι σαφές ότι η καταδίκη σε τέτοιου είδους επιθέσεις οφείλει να είναι άμεση, καθολική, κατηγορηματική και απόλυτη απ όλους μας. Γιατί -πάνω από όλα- αποτελούν πλήγμα για την ίδια τη Δημοκρατία μας.
Οι λογαριασμοί λύνονται στις εκλογές και όχι στους "δρόμους" χειροδικώντας.
ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 2019

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: Παραιτήθηκε ο Σάκης Λουκμακιάς από Αντιδήμαρχος και ο Τένης Βαχαρέλης από Πρόεδρος του Τ.Σ Ολβίου Ξάνθης
Παραιτήσεις είχαμε χθες στο Δήμο Τοπείρου επειδή συνεργεία του Δήμου δεν πήγαν να καθαρίσουν τον οικισμό τους.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παραιτήθηκε από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Δήμου Τοπείρου ο Σάκης Λουκμακιάς και ο Τένης Βαχαρέλης από το αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού συμβουλίου Ολβίου.
Απάντηση Χουσεΐν Ζειμπέκ σε Σινίκογλου, 
δεν λέει όμως λέξη για την… ταμπακέρα!
Το fb επέλεξε για να απαντήσει στον Μουφτή Ξάνθης κΣινίκογλου και σε αυτά που του καταλογίζει για την ταύτισή του με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ τον οποίο επισκέπτεται συχνά στο γραφείο του, ο βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Για την ταμπακιέρα όμως δεν λέει λέξη. Ιδού αυτούσια η απάντησή του:
«Huseyin Zeybek…Μετά το φιάσκο με την έκδοση βεβαιώσεων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο κ. Σινίκογλου προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, απαξιώνοντας για ακόμα μια φορά τον θεσμό της Μουφτείας. Ο συντάκτης της απαντητικής επιστολής στο xanthi2.gr κατηγορεί εμένα, τους δημοσιογράφους και την Κυβέρνηση για πάρα πολλά πράγματα εντελώς άσχετα με το θέμα των βεβαιώσεων. Η δικιά μου παρέμβαση εξαντλήθηκε μόνο στην επίλυση με τον σωστό τρόπο του συγκεκριμένου θέματος. Για όλα τα υπόλοιπα που καταλογίζει στην επιστολή του( ; ) το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον εκσυγχρονισμό των Μουφτειών -ίσως μόνο για τις εγκαταστάσεις τους!- ,αντίθετα τις απαξιώνει. Εδώ και χρόνια πάγια θέση μου είναι ότι πρέπει ο Μουφτής να εκλέγεται, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχω κάποια προσωπική αντιπαράθεση με τον κ. Σινίκογλου. Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, ποιος ρίχνει λάσπη σε ποιον;»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »