*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Πολλά τα ερωτήματα για τις ευθύνες του Δήμου Ξανθης...

07 Ιουλίου
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΙΟΣ «ΕΦΤΙΑΞΕ» ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ
Επειδή με το θέμα της Παιδικής Χαράς της Κυψέλης (οδός Ζαλόγγου), ασχολούμαστε από τον Μάρτιο του 2014, επειδή παραμένει αναπάντητο το ερώτημά μας ακόμη και μετά την πρόσφατη πιστοποίηση της Παιδικής χαράς, το ρωτήσαμε και το ξαναρωτάμε..!
-Ποιος αποκατέστησε τις κακοτεχνίες που είχαν αποκαλυφθεί από τότε με τα κάγκελα και την πόρτα της Παιδικής χαράς που είχε ξαναπέσει και τότε..
-Όχι όμως  -και ευτυχώς- σε παιδάκι αλλά σε… αυτοκίνητο; Η κατασκευαστική εταιρεία; Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης; Ποιος κύριε Δήμαρχε;
(σ.σ. Και το βασικότερο από όλα…Πότε πληρώθηκε ο εργολάβος, οπότε θα πρέπει εκείνη η Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης που το παρέλαβε να λογοδοτήσει…; Ποια χρονολογία; Και ποιος έλεγξε τα κάγκελα και την πόρτα, ενώ ήδη είχαν προηγηθεί τόσα και τόσα;).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ «ΒΓΑΛΕΙ» ΚΑΙ  Η ΕΔΕ 
ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ..!
Κι όσο για την ΕΔΕ που διέταξε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος και ανακοίνωσε μάλιστα και στην Εκτελεστική των Αντιδήμαρχων, προφανώς για βγάλει ο ίδιος την «ουρά» του από έξω, αφού ο Καρυπίδης στον ίδιο επιρρίπτει τις ευθύνες…!
Εμείς απλά θα σχολιάσουμε με χιούμορ…
-ΕΔΕ για ποιο πράγμα; Για να ρίξουν στο τέλος τις ευθύνες στον… φύλακα ή σε κανέναν υπάλληλο;
Περιμένουμε λοιπόν όλοι με μεγάλη αγωνία το… επίσημο πόρισμα της ΕΔΕ του Δημάρχου Ξάνθης!
(σ.σ. Όλοι φταίνε για όλα… εκτός από μένα! Γι’ αυτό άλλωστε και τα πάντα τα ανέθεσα στους αντιδημάρχους… και το ‘ριξα στα ταξίδια!).
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΑΡΙΝΕ ΣΔΡΕΒΑΝΕ 
ΓΙΑΤΙ «ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ» ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ;
Μπορεί να απαντήσει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος στα παράπονα και στις καταγγελίες των πολιτών, για την κατάργηση της βρύσης που υπήρχε στο παζάρι και ειδικά τα καλοκαίρια, μπορούσαν οι απλοί πολίτες να δροσίσουν το πρόσωπό τους και να πιούνε λίγο νερό…
-Μπορείς να μας λοιπόν Πρόεδρε γιατί ουσιαστικά την «κατήργησες» αφαιρώντας την βρύση και βάζοντας μια… τάπα στον σωλήνα;
Τέτοια αδιαφορία για τον απλό και φτωχό κόσμο του παζαριού;
Εκτός αν συνειδητά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ επιδιώκει (και αυτός...), το μαύρισμα του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »