*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Σήμερα η βραδιά των παλιών d.j. στο Πόρτο Μόλο...

07 Ιουλίου
*Με αφορμή το «80’S DISCO BEACH PARTY» που διοργανώνεται σήμερα μετά τις 9 το βράδυ στο beach bar «PORTO MOLO» στην παραλία των Αβδήρων, ο γνωστός Κομοτηναίος τραγουδιστής και βετεράνος DJ, Γιάννης Γεκτίδης «post-αρε» στο Facebook μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την δεκαετία του ’80, όταν έπαιζε μουσική στην ιστορική Disco της Ξάνθης «ΠΗΓΑΣΟΣ», ξυπνώντας μας πολλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή!!!
-Σας υπενθυμίζω ότι στο σημερινό beach party θα παίξουν μουσικοί οι εξής βετεράνοι DJs: Γιάννης Γεκτίδης, Βασίλης Μπουζούρης, Βαγγέλης Σίμος, Νίκος Ιγνατιάδης, Δημήτρης Σταυρίδης (Denosaur), Anonymous (Δημήτρης Δημαρχόπουλος), Χρήστος Κοτσάνης, Αλέξης Γιάκατης, Μπάμπης Θεοδωρίδης (Celedano), Δημήτρης Καζαζιάδης, Νίκος Κουτσουρίδης, Σίφης Μεϊμαρίδης, κ.α.
-Να είμαστε όλοι εκεί, να θυμηθούμε τα παλιά!
……
*Το πρόγραμμα των live εμφανίσεων τους, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου,  ανακοίνωσαν χθες από το facebook το καλλιτεχνικό δίδυμο, οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και η Πάρος όπου θα τραγουδήσουν σε γάμο:
Σάββατο 7/7 Strougas-Κεραμωτή
Κυριακή 8/7 Χορος Ι.Ν.Αγ.Παντελεημωνα Χρυσούπολης.
Δευτέρα 9/7 Γάμος Ακτη Resort-Πάρος
Πεμπτη 12/7 Εν λευκώ-Πέραμος
Παρασκευή 13/7 Strougas-Κεραμωτή
Σάββατο 14/7 Strougas-Κεραμωτή
Κυριακή 15/7 Strougas-Κεραμωτή
-Μαζί τους στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την ορχήστρα τους ο μαέστρος τους Μάριος Κιοσσές στα πλήκτρα αλλά και οι Γιάννης Αντωνίου στο σάζι και Δημοσθένης Μαρινίδης στο μπουζούκι!
……
*Νέο ρεκόρ προβολών «views» στο YOU TUBE, σημείωσε το τραγούδι «Δεν σε ξέχασα ποτέ», του ταλαντούχου Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη που την Κυριακή 29 Ιουλίου δίνει μαγική συναυλία στη Γενισέα στα πλαίσια των Δημοκρίτειων 2018. !
-Κρατηθείτε λοιπόν...… πάνω από 128.000 άτομα απόλαυσαν το υπέροχο videoclip του Γιώργου και έπεται και συνέχεια!
-Συγχαρητήρια!
......
Καθόλου καλά δεν τα πήγε ο Χαρούλης στη συναυλία του στο γήπεδο του ΑΟΞ. Λίγος κόσμος, μικρή η απήχηση της συναυλίας...
-Είναι αυτό που λέω πολλές φορές. Αλήθεια ο Λύρατζης αν έφερνε με εισιτήριο τους καλλιτέχνες που φέρνει, πόσα εισιτήρια θα έκοβε, ακόμη και στην τιμή των 10 ευρώ!;;; Περιμένω μια απάντηση...
……
*Μη χάσετε τον μοναδικό Βαγγέλη Τσακίρη, συνθέτη, μουσικό και ερμηνευτή, σε μια ακόμη μοναδική συναυλία του, την άλλη Παρασκευή 13 Ιουλίου στο «Volta» cafe bar στον πεζόδρομο της οδού Δαγκλή 17 στην Ξάνθη.
-«Παρασκευή και 13… όσοι δεν φοβούνται για ελάτε…» αναφέρει ο ίδιος στο fb.
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 2541062500
……
*Ο «ονειρικός» τραγουδιστής Αλκίνοος Ιωαννίδης την Δευτέρα 30 Ιουλίου, στις 21:45,  θα δώσει μια συναυλία στο υπαίθριο Δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης, ερμηνεύοντας όλες τις παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του!
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13 ευρώ (τα πρώτα 400 εισιτήρια)
Υπόλοιπη Προπώληση / ταμείο: 15 ευρώ.
……
*Σε «προγλέντι» γάμου στη Μαρώνεια Ροδόπης τραγούδησε την περασμένη Πέμπτη 5 Ιουλίου η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, έχοντας μαζί της και τον «νέο» μαέστρο της Γιάννη Καλαουζίδη!
-Περιττό να σας πω τι κέφι προκάλεσε, γι’ αυτό απολαύστε τη φωτογραφία με τις ντουζίνες χαρτοπετσετών που έπεσαν!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »