*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Το μεταπτυχιακό της πήρε η Βάσω Κοντού, νέα αντιδήμαρχος η Δέσποινα Παρτσαλίδου...

07 Ιουλίου
Από διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης, επιβλέπουσα στην… αναστύλωση της πόρτας της Παιδικής χαράς της Κυψέλης η Πόπη Τζανόγλου; Και σ’ ανώτερα…!
(Και την Κατερίνα Μανά τότε γιατί την έχει ο Δήμος;)
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ερώτηση προς την Περιφέρεια ΑΜΘ και τους δήμους Αβδήρων και Τοπείρου... Γιατί η θάλασσα στις παραλίες της Ξάνθης έχουν ακόμα χρώμα πράσινο και πολύ λάσπη;;; Έχει κάποια σχέση με τα ποτάμια της περιοχής;;; Θα τα δει κάποιος από τους υπεύθυνους η θα περιμένουμε πρώτα κάποιο κρούσμα μόλυνσης...;;;
(Ο δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος στο fb)
-Μολύνσου και… σώπα! Αφού δεν σε ενοχλεί το κόκκινο αλλά το… πράσινο!
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Κύριοι του Σύριζα, όταν ήσασταν αντιπολίτευση ακούγαμε μέρα νύχτα για την Δημόσια Υγεία που δήθεν θα διορθώνατε. Αυτό που βλέπουμε είναι πως κατεδαφίζετε μέρα νύχτα την Δημόσια Υγεία της Ξάνθης. Προφανώς είχατε ακόμη μία αυταπάτη.
(Από την καταγγελία της ΝΟΔΕ Ν..Δ Ν. Ξάνθης κατά του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ.Πλωμαρίτη)
-Προφανώς δεν περίμεναν να αναλάβει νέος γραμματέας της ΝΟΔΕ ο δυναμικός… Παπαχαβιάρης! Ας πρόσεχαν…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Έπεσε λέει η πόρτα της Παιδικής χαράς της Κυψέλης επάνω σε έναν 8χρονο μαθητή που νοσηλεύεται ήδη μετά τον τραυματισμό του σε Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης…
Το αποκαλυπτικό συμβάν αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και διαμορφωτής κοινής Γνώμης Σταύρος Καρυπίδης που με τη πρώτη "ματιά" μάλιστα κατεύθυνε τα βέλη του κατά του… Δημάρχου Ξάνθης!!!
……
*Μα είναι δυνατόν; Δεν γνωρίζει ο κολλητός του Λύρατζη (όπως και ο διαμεσολαβητής του ο Πασχάλης....) ότι ο Δημαρχόπουλος ποτέ δεν φταίει σε τίποτα και για όλα… μα όλα… φταίνε οι αντιδήμαρχοι και οι άλλοι;
-Διεκδικεί δηλαδή το αλάθητο του Πάπα;!
……
*Κι επειδή από το 2014 υπάρχουν αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τις κακοτεχνίες στην Παιδική Χαρά της Κυψέλης καθότι από τότε έπεφταν… οι πόρτες και τα κάγκελα και είχε διατάξει μάλιστα τότε η Εισαγγελία και προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα κι είχε καταθέσει και ο εκδότης της «Α» Σταύρος Μωραϊτης που είχε κάνει το ρεπορτάζ…
-Θα ήθελα να ρωτήσω ΣΗΜΕΡΑ την Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης; Τι έγινε τελικά με την συγκεκριμένη υπόθεση; Μπήκε στο αρχείο τελικά εκείνη η υπόθεση;
-Διότι η πόρτα της ίδιας Παιδικής χαράς, έπεσε εκ νέου με τη διαφορά ότι τον Μάρτιο του 2014 είχε πέσει σε αυτοκίνητο…
-Ενώ την περασμένη Τετάρτη έπεσε επάνω σε 8χρονο παιδάκι!!!
.......
*Απο την άλλη έχει δίκαιο βέβαια ο Δήμαρχος Μπάμπης! Το θεωρεί δεδομένο οτι είμαστε......"δικοί" του κι ότι και στις άλλες εκλογές, στο πλευρό του θα είμαστε!
-Οτι έλεγε άλλωστε κι ο γιατρός όταν έρχονταν στο υπόγειο του Μαχητή για τον Δημήτρη Μπένη! Και "επιβεβαιώθηκε" απο την αντίθετη πλευρά...!
......
*Βέβαια ο Μπάμπης έχει Ταρενίδη, Τηλέμαχο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σδρέβανο και δεν..."φοβάται" κανέναν! "Φοβούνται" όμως εκείνοι για κείνον....Και στην Σταυρούπολη ειδικά όπου βρισκόμουνα πριν λίγες μέρες πως και πως περιμένουν τις επόμενες δημοτικές εκλογές για να "μαυρίσουν" τον Κυριάκο!!! Που έχει βλέψεις λέει και για...Πρόεδρος! Τόσα πτυχία διαθέτει άλλωστε ο άνθρωπος....Στα τσίπουρα! 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Νέα αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πολιτισμού αναλαμβάνει από την Δευτέρα 9 Ιουνίου η… πρώην  Δέσποινα Παρτσαλίδου.
Αποκλειστικό. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε μερικό ανασχηματισμό των αντιδημάρχων του προχωράει ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Συγκεκριμένα την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουνίου αναλαμβάνει νέα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού η γνωστή δικηγόρος και …πρώην αντιδήμαρχος (στον ίδιο Τομέα), Δέσποινα Παρτσαλίδου.
Θεωρώ πολύ σημαντικό και θετικό το έργο της Αλεξίας τόσο στην αντιδημαρχία, όσο και στην Προεδρία της Ποιότητας Ζωής.
-Και εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Δέσποινα Παρτσαλίδου που εκ νέου αναλαμβάνει ένα πόστο που ξέρει πολύ καλά.

Ορκίστηκε και πήρε το μεταπτυχιακό της 
στη Προστασία του περιβάλλοντος η Βάσω Κοντού!
Δεν μπορούσαν να κρύψουν χθες την συγκίνησή τους ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός και η σύζυγός του Σταυρούλα, αφού η αγαπημένη τους κόρη η Βάσω, ορκίστηκε και πήρε με άριστα το μεταπτυχιακό της στον τομέα του Περιβάλλοντος στο ΔΠΘ.
Φυσικά κοντά στη Βάσω ήταν και ο εξαιρετικός σύζυγός της Χριστόδουλος Σαρρίδης, αλλά αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμη φορά, ήταν η πανέμορφη κόρη τους…
-Βάσω θερμά συγχαρητήρια και από μας.
ΓΡΙΦΟΙ ΖΗΣΗ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΟ
We will meet each other again… κύριε Χρήστο Μέτιο!
Γρίφοι Ζήση Κατσαρίκα στο fb αλλά και πικρία για τον Περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Μπούτο που αδικήθηκε για μια ακόμη φορά από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο με τους νέους αντιπεριφερειάρχες.
Ιδού το πολύ ανθρώπινο σχόλιο του Ζήση:
«ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ ΖΗΣΗΣ: Φαίνεται Ιωάννης Μπούτος,
αυτοί που κερδίζουν είναι πάντα αυτοί που κρύβονται!
Μην δίνεις τον εαυτό σου για κανέναν δεν αξίζει τον κόπο.
Ούτε θα σου αναγνωριστεί ποτέ, ούτε θα σε θεωρήσει κάποιος ήρωα.
Μόνο προσόν σήμερα το γλείφειν.
Έχουμε αγώνες μπροστά μας κύριε Χρήστο Μέτιο!
We will meet each other again.
Δεν φταις μόνο εσύ περιφερειάρχη, φταίνε και αυτοί που δεν προστάτευσαν τον ΓΙΑΝΝΗ. Εμείς οι φίλοι του πάντως είμαστε μαζί του»

-We will meet each other again…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »