*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ Συναυλία του ΚΑΠΗ Αβδήρων υπό την διεύθυνση της Γιώτας Καβαρατζή..!

31 Ιουλίου
Συναυλία στην πλατεία Αβδήρων δίνει την Τετάρτη 1 Αυγούστου η εκπληκτική χορωδία του Δήμου Αβδήρων υπό την διεύθυνση της εκπληκτικής καθηγήτριας του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης Γιώτας Καβαρατζή που εκτός από μαέστρο της, παίζει και η ίδια πλήκτρα.
Τετάρτη στις 21.00 στην πλατεία Αβδήρων με ελεύθερη είσοδο  για το κοινό.

Μην το χάσετε….Τελικά το Σάββατο 4 Αυγούστου στη Φελώνη το πανηγύρι του Οικισμού για την γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα. Γλέντι και χορός με την υποστήριξη VALSAMIS CATERING Τραγούδι-Λύρα Κώστας, Τραγούδι Όλγα, Μπουζούκι-Γιώργος.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός σύλλογος Φελώνης Ξάνθης, ΡΕΖΕΡΒΕ: 6937374735. Είσοδος με φαγητό 10 ευρώ.
Να μην λείψει κανείς
……..

Ο Βαγγέλης Τσακίρης με την κιθάρα του, επρόκειτο να δώσει ένα ξεχωριστό live με δικά του κομμάτια όσο και γνωστές επιτυχίες από έντεχνο μέχρι και ελληνικό ροκ, κάτω από τα αστέρια την Κυριακή 29/7, μετά τις 21.30 στο  Αλχημείον Backyard!
Τελικά λόγω του καιρού αναβλήθηκε κι όπως ανέφερε ο ίδιος στο fb θα μας ενημερώσει για την νέα ημερομηνία!
……..
Δεν έκρυψε την συγκίνησή της η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Ελπίδα Αδαμίδου ξεκινώντας την συναυλία της το βράδυ της Κυριακής στην κατάμεστη πλατεία της Γενισέας Δήμου Αβδήρων, στα πλαίσια των «Δημοκρίτειων». Ευχαριστώντας μάλιστα ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αβδήρων και συμμαθητή της Γιώργο Τσιτιρίδη για την πρόσκληση. Φυσικά αποθεώθηκε..
…..

*Διαγωνισμός Τσαπαρι 2018.
Όπως μας ενημερώνει ο διοργανωτής Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ν. Ξάνθης θα γίνει το Σάββατο 4 Αυγούστου 18.00 στο Λιμάνι των Αβδήρων.
Για κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό τσαπαρι, θα πληρώνετε για ενίσχυση του συλλόγου 5€ και θα παίρνετε ταυτόχρονα μια μπλούζα δωρεάν.
Οι μεζεδες που θα σας προσφέρουνε (σαρδελλα -λουκανικα-ψωμακια) και οι μπύρες-νερά ,θα είναι ΔΩΡΕΑΝ
-ΜΟΥΣΙΚΗ στα CD ,o DJ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΗΣ
Δηλώστε συμμετοχή…
….


Δεν ξέρω αν σας αρέσει και πόσο, ωστόσο σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 1 Αυγ στις 21.15 ο δημοφιλής Κωστής Μαραβέγιας δίνει συναυλίες με παλιές και νέες του επιτυχίες στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »