*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Κι το Valentino θέλει το...Coffit του! Χρόνια πολλά Γιάννα Αμουτζάκη...

31 Ιουλίου
*Που θα έπινε καφέ ο δημοφιλής d.j George Valentino; Μα στο δημοφιλές καφέ μπαρ Coffit του κολλητού του Γιάννη Παπουτσόγλου και ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο για τους…άπιστους Θωμάδες!
Το σχόλιο του Γιάννη για την επίσκεψη Βαλεντίνου; «Καλως το βουνό! Ηρθε να με δει λέει!»
-Και να πιεί…καφέ Γιάννη!
….

*Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο μαγαζί της (Cocona) η πρώην Σταρ Θράκης Γιάννα Αμουτζάκη και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και για την τούρτα των γενεθλίων της, με το παρακάτω σχόλιο…·
«Με γλύκανε το μωρό μου γιατί είμαι μία και είμαι Λέων... Αααα και γιατί μπορώ και για πολλούς άλλους λόγους που δεν θα πω γιατί πάλι μπορώ και έτσι μου αρέσει και κουνάω και την μέση. Επίσης ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου στείλατε εύχομαι να είμαστε καλά όλοι και να έχουμε την ευχή της Παναγίας»
-Και του χρόνου Γιάννα ακόμη πιο όμορφη και έτσι κεφάτη…
…..

*Τα γενέθλια της κολλητή τους Χρύσας Βογιατζή, γιόρτασαν με ένα υπέροχο .
Coktail night η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Δέσποινα Χατζοπούλου μαζί  με την Θένια Βουρλιώτου...
…το γιορτάζουμε το κορίτσι μας Χρύσα Βογιατζή! Σχολίασε η Δέσποινα, χωρίς ωστόσο να μας δώσει άλλους συμμετέχοντες στο πάρτυ τους!
….

*Την Ηρακλίτσα Καβάλας προτίμησε την Κυριακή για να κάνει το μπάνιο της η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Αλεξάνδρα Κουσίδου με την υπέροχη φίλη της την Ντιάνα και την παρέα της….
Τέσσερα αστέρια μαζί!
…..
*Κάτι συνέβη φαίνεται την τελευταία στιγμή, αφού ο Κώστας Παπαβραμίδης δεν ήρθε στη Ξάνθη το Σάββατο, ευτυχώς όμως ήρθε την…Κυριακή! Και το βράδυ της Δευτέρας απολαύσαμε το μαύρο Τζώνη με συντριβανάκι σπέσιαλ και υπέροχη θέα στην υπέροχη ταράτσα του, απολαμβάνοντας μάλιστα Βέρτη απο τον Life 921 fm!
Καλή η Μύκονος, η Ξάνθη όμως είναι αλλιώς...
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Κι όπως μαθαίνω, ο φοβερός  d.j. Ιορδάνης Καγιας έκλεισε στο Ελληνάδικο κύτταρο για τον Χειμώνα….πενθήμερο παρακαλώ! Δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Κι όσο για το Σαββατοκύριακο; Aυτό το ανέλαβε από τώρα ο δημοφιλής d.j και κουμπάρος του Τάκη, Κώστας Σπυριαδης! Που ήδη δηλώνει ξανά…ερωτευμένος! Και κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του…
….
*Και η φωτό της εβδομάδας. Στο My club είδα μια παρέα, Βαλεντίνο (ήταν ο σταρ της Παρασκευής), Δημήτρη Γεωργιάδη και Καγιά του Κύτταρο Ελληνάδικο. Απολαύστε και τους τρεις…
….
(;)
*Και το ερώτημα της στήλης. Η πρώην του Δημήτρη παντρεύεται όπως μαθαίνω τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη…
Τα «δικά» του ….ευχάριστα, πότε θα μας τα ανακοινώσει; Γιατί γάμο με τον…Βαλεντίνο το αποκλείω!
Ο ΙΟΥΔΑΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »