*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Και με θρησκευτικό γάμο παντρεύεται ο Μπάμπης Κυρλίδης...7 Ιουλίου το πάρτι των d.j..

06 Ιουλίου
*Ο υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης και πρώην υπεύθυνος των γραφείων τύπου τόσο της ομάδας της Ξάνθης όσο και του Πανθρακικού, Μπάμπης Κυρλίδης, αποφάσισε να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Σταυρούλα Εγγλέζου, την άλλη Κυριακή 15 Ιουλίου στις 19:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ξάνθης!
-Αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η βάπτιση του γιού τους!
-Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε τελέσει και πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ξάνθης τον Μάιο του 2017!
-Φίλε Μπάμπη, η ώρα η καλή και να χαίρεστε και τον υπέροχο γιό σας!
.....
*Θα ξεκινήσω σήμερα τη στήλη με μια απαραίτητη διευκρίνιση.
-Από Αγγλία είναι ο επιχειρηματίας του νέου εστιατορίου «Tower» (πρώην Κληματαριά) στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης που αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του πολύ σύντομα!
-Την παραπάνω πληροφόρηση είχα χθες από έγκυρη πηγή από το εστιατόριο και σας την μεταφέρω.
……
*Εκτός από τις συναυλίες με Γλυκερία, Ελπίδα Αδαμίδου, και Γιώργο Καρυπίδη, στο πρόγραμμα του φετινού 37ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ 2018» που διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Αβδήρων, περιλαμβάνεται και το Ξανθιώτικο συγκρότημα «ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ», με τους Φίλιππο Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβρηιλίδη, όπου την Πέμπτη 19 Ιουλίου ώρα 21:00 θα δώσει τη δική του συναυλία στο παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία της Μάνδρας, με παραδοσιακά τραγούδια!
-Ερώτηση των θαυμαστών τους…
-Η νέα μεταγραφή τους, η τραγουδίστρια Μίνα Μπάτζιου θα είναι μαζί τους;;;

……
*Στην Ξάνθη βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 4 Ιουλίου ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας για την εκδήλωση που διοργάνωσαν στην πόλη μας τα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca!
-Το αποκλειστικό της στήλης;;;
-Αμέσως μετά την εκδήλωση ο δημοφιλής τραγουδιστής διασκέδασε στην Ελληνική βραδιά στην Pub «GUERNICA» του Λάκη Κοτόρνου στην Παλιά Πόλη, όπου μάλιστα χόρεψε και ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο!
……
*Με χορηγούς στις φανέλες του το ψητοπωλείο «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗ» και το πρατήριο υγρών καυσίμων «BP ULTIMATE ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», θα αγωνίζεται από τη νέα σαιζόν η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης!
-Χθες μάλιστα οι δυο.. ποδοσφαιριστές - δικηγόροι Ερρίκος Εφραιμίδης και Στέργιος Κέλλης παρουσίασαν από το Facebook του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης τις νέες στολές της ομάδας τους με το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα για τους νέους χορηγούς τους:
«Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα εστίασης «ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗ» και το πρατήριο υγρών καυσίμων «BP ULTIMATE ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» για την χορηγία και στήριξη τους στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης για τη σεζόν του 2018. Ευχαριστούμε επίσης τους συναδέλφους και παίκτες της ομάδας μας, Ερρίκο Εφραιμιδη και Στεργιο Κελλη, οι οποίοι βρέθηκαν στο ρόλο των μοντέλων στο πλαίσιο της σχετικής φωτογράφησης».
……
*Και τέλος, αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στο beach bar (Porto Molo) στην παραλία Αβδήρων Ξάνθης στις 9 μ.μ. η βραδιά ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ στο παραθαλάσσιο ΠΑΡΤΥ από τους D.J.’s μιας άλλης εποχής, με Χορευτικές Παγκόσμιες Μουσικές… στο 80’s DISCO BEACH PARTY...
Οι D.J.’s που, με πολύ μεράκι και φλογερή ψυχή δημιούργησαν - ανέπτυξαν την νυχτερινή διασκέδαση στην Ξάνθη, που διέδωσαν και δίδαξαν μουσική, θα παίξουν ξανά… όπως μόνο αυτοί ξέρουν, δημιουργώντας ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ατμόσφαιρα!!!

Συμμετέχουν οι D.J.’s: Γιάννης Γεκτίδης, Βασίλης Μπουζούρης, Βαγγέλης Σίμος, Νίκος Ιγνατιάδης, Δημήτρης Σταυρίδης (Denosaur), Anonymous (Δημήτρης Δημαρχόπουλος), Χρήστος Κοτσάνης, Αλέξης Γιάκατης, Μπάμπης Θεοδωρίδης (Celedano), Δημήτρης Καζαζιάδης, Νίκος Κουτσουρίδης, Σίφης Μεϊμαρίδης, κ.α.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »