*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Μουφτής μέχρι το 2022 λέει ο Σινίκογλου και το σχόλιο του Τάσου για τα διόδια...

06 Ιουλίου
Το χωριό των ηλιθίων…από το θέατρο Ανατολικά του Νέστου 
την Τετάρτη στο θερινό δημοτικό θέατρο
(σ.σ. Αγάπη μόνο...)
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο ΔΗΜΟΣ «ΠΡΟΤΥΠΟ» (Βίντεο)… Αυτή είναι η πόλη μας… Είναι ώρα το κατεστημένο του Δήμου που ρήμαξε την πόλη μας να πάει σπίτι του. kanali6
(Το σλόγκαν του Κώστα Κανάτα που έγινε «σημαία» στο site του XanthiLeft)
-Kυριάκο Παπαδόπουλε… Εσύ αντί για το «σπίτι» σου, μπορείς να ‘ρθεις για… τσίπουρο στη ψησταριά του «Προέδρου»! Μαζί με τον Μπάμπη…
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
….αν τους ενδιέφερε τι σκέφτεται η κοινωνία, θα είχαν απαντήσει και πώς χρεοκόπησαν τη χώρα. Και άλλα. Για τα δάνεια του «Κήρυκα» Χανίων, για τα δάνεια των κομμάτων τους, για το πώς συμπληρώνεται σωστά ένα τίμιο πόθεν έσχες, για τις off shore, για τη Novartis, για το ΚΕΕΛΠΝΟ, για τις σχέσεις με τον Φρουζή.
(Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου στο άρθρο-καταγγελία κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη)
-Ετοιμάσου για σκληρή απάντηση από τον… Παπαχαβιάρη!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Το κακό με το βίντεο του Κανάλι 6 κατά του Δήμαρχου Πρότυπο στο site της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ (XanthiLeft), δεν είναι τόσο το περιεχόμενό του, όσο το ότι έχει και πολλές… πολλές προβολές!
-Τουλάχιστον αυτό λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι…
…..
*Μην αγχώνεστε όμως καθόλου… Γιατί θα σας έχω σε λίγο ένα «λαβράκι» για τον Δημαρχόπουλο και τα «παιχνίδια» που «παίζει» με την αντιπολίτευση (Σ.Σ. Φανουράκη και Σία…), που όχι μόνο θα… ξεκαρδιστείτε!
-Αλλά θα δείτε και πόσο… εξπέρ και έντιμος είναι στις… συναλλαγές!
……
*Κακό πράγμα να θεωρούν κάποιοι τους εαυτούς τους πανέξυπνους κι όλους τους άλλους… κουτούς!!!
-Δεν ξέρουν ούτε το γνωμικό, το έξυπνο «πουλί» από τις.... κανονιστικές και τις δημοπρασίες πιάνεται;!
…..
*Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά τον τελευταίο καιρό ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης έχει γίνει πολύ… ευέξαπτος ακόμη και στους υποτιθέμενους κολλητούς του…!
-Ιδίως όταν του κάνεις πλάκα για την… ειδική σύμβουλό του! Γιατί Πρόεδρε;
-Ριλάξ..! Δεν βλέπεις ο Μίχαλος; Τον διέγραψε ο Κυριάκος κι έγινε… ακόλουθος της Ολγας Κεφαλογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων!
....
*ΕΔΕ λέει διέταξε ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής...για να...ερευνήσει ποιός φταίει και τι συνέβη κι έπεσε η πόρτα του Παιδικού σταθμού της Κυψέλης και μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο Καρυπίδης επάνω σε 8χρονο παιδάκι! Α...Μάλιστα... 
-Σίγουρα Μπάμπη κανείς δεν φταίει πλην του.....φύλακα! Αυτός φταίει σίγουρα, γιατί όταν έπεφτε η πόρτα, δεν πρόλαβε να την....συγκρατήσει...και να πέσει επάνω του. 
....
*Ο Μπάμπης ποτέ δεν φταίει και σε τίποτα...Για όλα, μα όλα φταίνε οι άλλοι και κυρίως οι αντιδήμαρχοί του. Να και για τις απευθείας αναθέσεις για παράδειγμα του Δημάρχου, απο την ώρα που παντού βάζει την υπογραφή του ο Κυριάκος, ο αντ' αυτού είναι σε όλα υπεύθυνος! 
-Ευτυχώς θα συνοδεύσει κι αυτός τον Δημαρχόπουλο σε ένα ταξίδι (στη Ρουμανία), οπότε μπορεί να συνεχίζει να υπογράφει τα πάντα!!!! 
(Σ.Σ. Αλήθεια αν αντ' αυτού ήταν ο Ταρενίδης, θα υπέγραφε αυτά που υπογράφει ο Κυριάκος; Αφελές ερώτημα κάνω...)
Σινίκογλου: Μουφτής μέχρι το… 2022! Εγώ χατίρια στον Ζεϊμπέκ δεν κάνω!
Ο γνωστός δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος, σχολίασε τα παρακάτω αποκαλυπτικά χθες στο fb:
«Stathis Papadopoulos: Το νου μας Θρακιωτες...ο Γαβρογλου προωθει την τουρκοποιηση της Θρακης.. Ετοιμάζουν την μερική παράδοση της ελληνικής κυριαρχίας στη Θράκη!
Χθες ο ίδιος ο Γαβρόγλου ζήτησε από τον μουφτή Ξάνθης την παραίτησή του κι έλαβε την δέουσα απάντηση: “Εγώ χατήρια του Ζεϊμπέκ δεν κάνω! Ξαναμιλάμε το 2022 που λήγει η θητεία μου”.
-Κύριε Τέρενς  Κουικ… Οι ΑΝΕΛ κάνουν πλέον τα…χατίρια του Ζεϊμπέκ;

Ποιος είναι αρμόδιος για το θερινό δημοτικό θέατρο κύριε Λύρατζη;
Σχολίασε χθες στα Στραβά και Ανάποδα η συμπολίτης μας Stella Ainitou‎
και φιλοξενώ στη στήλη:
«Ποιος είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα και την συντήρηση του θερινού θεάτρου Ξάνθης; Μήπως ο Δήμος Ξάνθης, νομίζω πως ονομάζεται Δημοτικό υπαίθριο θέατρο Ξάνθης. Παρακολούθησα απόψε την παράσταση που έδωσε ο θίασος Ανατολικά του Νέστου. Τα πλαστικά καθίσματα καθώς και οι διάδρομοι ήταν γεμάτα βελόνες πεύκων και ρετσίνι. Η πλάτη του καθίσματος που καθόμουν έβγαλε μπλε χρώμα το οποίο λεκιασε την μπλούζα μου και το παντελόνι μου λεκιασε απ' το ρετσίνι. Τα ίδια με εμένα σίγουρα θα έχουν πάθει και άλλοι θεατές της παράστασης. Αν μη τι άλλο θεωρώ ότι η παραμέληση τέτοιων χώρων από πλευράς του Δήμου δείχνει έλλειψη σεβασμού και παντελή αδιαφορία προς τους δημότες αυτής της πόλης. Κύριοι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας φροντίσετε για τα αυτονόητα!!!!!»
-Δεν προλαβαίνουν κυρία μου… Μια στο Γκίφχορν με τις γυναίκες τους, μια στη Ρουμανία… με… ασήμαντα πράγματα θα ασχολούνται…
-Εσύ όμως κύριε Λύρατζη που παραμένεις ακόμη στη Ξάνθη… θα μας πεις γιατί έχει αυτό το «χάλι» το θερινό θέατρο;
O Αναστάσιος Τσορλίδης: Οι Αλβανοί κυνηγάνε τον Μπόμπολα, 
εδώ μόνο στην τουαλέτα δεν μας έβαλαν ακόμη… διόδια!
Με τον Μπόμπολα και τα διόδια του Σπρίτζη τάβαλε ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης και σχολίασε χθες τα παρακάτω στο fb:
«Πήγε ο Μπόμπολας με την εταιρεία του και έφτιαξε τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Αλβανία με το Κόσοβο.
Στη συμφωνία που έκανε με την κυβέρνηση Ράμα ο μεγαλοεργολάβος θα είχε τα έσοδα των διοδίων για τα επόμενα τριάντα χρόνια με είσοδο για τα ΙΧ... 5€ (Λεωφορεία 25€ - Νταλίκες 30€ κτλ)
Το βράδυ των εγκαινίων Αλβανοί πολίτες πήγαν έκαψαν τα διόδια κι από τότε τα διόδια έπαψαν να λειτουργούν και η διέλευση όλων των οχημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!
Και γιατί τα έγραψα όλα αυτά τώρα
Έχουμε 11 διόδια στο δρόμο μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης!!!!
Τέλη Αυγούστου θα μπούνε νέα πλευρικά διόδια σε Μάλγαρα - Χαλάστρα - Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη) - Τούζλα - Ορφάνι - Νέα Πέραμος (Σερρών/Καβάλας) - εξετάζεται Χρυσούπολη (Καβάλας) Πόρτο Λάγος (Ξάνθης) Φανάρι (Κομοτηνής) κτλ κτλ κτλ
Οι Αλβανοί τους πήραν στο κυνηγητό, εμείς απλά συνεχίζουμε και τους κοιτάμε...
Μόνο στην τουαλέτ  δεν μας έχουν βάλει ακόμα διόδια!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Αναστάσιος Τσορλίδης»
-Καλή… νύχτα!... Από τους ΔΕΝ πληρώνω… Πήγαμε στους ΠΛΗΡΩΝΩ και δεν μιλάω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »