*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης στα "Δημοκρίτεια 2018"

05 Ιουλίου
*Επιβεβαιώθηκε τελικά η πληροφορία ότι την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 21:30 στις εκδηλώσεις του Δήμου Αβδήρων «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ 2018» θα γίνει η συναυλία της Ελπίδας Αδαμίδου στην Πλατεία της Γενισέας!
-Επίσης, τρεις μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην πλατεία των Αβδήρων θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με την Γλυκερία και τον Βασίλη Προδρόμου!
……
*Επίσης, μια ξεχωριστή συναυλία θα δώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης με την μπάντα του την Κυριακή 29 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία των Αβδήρων, συμμετέχοντας στα Δημοκρίτεια 2018. Ενώ μαζί του θα είναι και ο φοβερός Αντώνης Χειμωνίδης.
Συγκεκριμένα θα τραγουδήσει με τον δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, του Αντώνη Βαρδή, του Αντώνη Ρέμου αλλά και δικά του τραγούδια, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που για πρώτη φορά θα παρουσιάσει στο κοινό του.
Όλα αυτά –σημειώστε την ημερομηνία-την Κυριακή 29 Ιουλίου στις 21.30 στην κεντρική πλατεία των Αβδήρων, πριν από την συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Ελπίδας Αδαμίδου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Εμείς όλοι φυσικά θα είμαστε εκεί…!
……
*Ο γνωστός Ξανθιώτης Αθλητικογράφος Νεκτάριος Χρυσοστομίδης σύντομα ανοίγει ένα παραδοσιακό καφενείο στην οδό Περγάμου στην Ξάνθη και ο πρώτος που έσπευσε να τον επισκεφθεί την ώρα που έκανε τις πρώτες εργασίες και ετοιμασίες, ήταν ο συνάδελφός του, αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ», Γιάννης Τσιλιγκιρίδης!
-Όσο όμως και αν τον πίεσε τον Νεκτάριο ο Γιάννης να του αποκαλύψει το όνομα του καφενείου για να το έχει ως αποκλειστικότητα, ο πρώτος δεν του έκανε τη χάρη!
-Καλά βρε Νεκτάριε… τι κολλητός είσαι με τον Γιάννη και δεν του έκανες τη… χάρη;;;
……
*Συνεχίζονται οι μεγάλοι διαγωνισμοί του My Club!!!
-Κερδίστε ένα μπουκάλι Vodka Stoli για εσάς και την παρέα σας, για το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018... και διασκεδάστε μέχρι το πρωί..!!!
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, πρέπει:
1ο. Κάνετε like και σχόλιο στην δημοσίευση του My Club στο Facebook (myclubxanthi).
2o. Κάντε tag ένα φίλο σας
3ο. Κοινοποιήστε το Δημόσια στο τοίχο σας
(Ισχύει για 4 άτομα και επάνω...)
Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά το μεσημέρι του Σαββάτου.
Καλή Διασκέδαση... και καλή επιτυχία!!!
Τηλ. επικοινωνίας: 25410 73536.
……
*Διακοπές στη Θάσο με την φίλη της Αλίκη, βρίσκεται αυτό το διάστημα η εκπαιδεύτρια του «Riverland» και πρώην barwoman του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Τα δυο κορίτσια παράλληλα με τα μπάνια τους στις παραλίες του νησιού, κάνουν και τις δροσιστικές βουτιές τους και στην πισίνα του ξενοδοχείου που μένουν!
-Απολαύστε τες!!!
……
*Μπορεί το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ να έκλεισε για καλοκαιρινές διακοπές, όμως η δημοφιλής DJ του την καλοκαιρινή περίοδο δεν μένει… «άπραγη»!
-Αύριο Παρασκευή 6 Ιουλίου (και κατά πάσα πιθανότητα κάθε Παρασκευή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού) θα παίξει μουσική στην… «Pera Pub» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης (στην οδό Πυγμ. Χριστίδη 8).
-Για όσους σας έλειψε, μπορείτε να πάτε να την απολαύσετε!!!
Παρασκευή 6 Ιουλίου Pera Pub
……
*ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
-Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Ουμίτ Κραλ, κάθε Παρασκευή και Σάββατο τραγουδάει στο εκπληκτικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Κωνσταντινούπολης «Sureyya Teras», αποκλειστικά και μόνο Ελληνικά τραγούδια!!!
-Διαβάστε τι αποκάλυψε ο ίδιος στον πτοσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του:

«Κάθε Παρασκεύη & Σάββατο θα τα λέμε Ελληνικά στην Κωνσταντινούπολη / και στο εκπληκτικό Sureyya Teras!».
.....

Το χορευτικό συγκρότημα ΘΑΜΥΡΙΣ στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο νησί της Αλοννήσου! 
Μια ακόμη επιτυχία για την Ξάνθη ενός από τους πλέον δραστήριους συλλόγους μας. Συγκεκριμένα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης Θάμυρις θα εκπροσωπήσει την πόλη μας με μία 30 μελή αποστολή στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο νησί της Αλοννήσου από 07/07 έως 10/07 με χορούς και τραγούδια του Έβρου και γενικά της Θράκης, σε διδασκαλία πάντα του εξαιρετικού Πέτρου Δομβρίδη! Καλή επιτυχία.
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »