*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Ο Σάκης Κριτσίνης και ο Δήμος Αβδήρων, ο Σωκράτης κατά της διαπλοκής και η νέα πορεία για την Μακεδονία

05 Ιουλίου
Έτσι φιλοξενεί το ΕΒΕ Ξάνθης.
Ο πρόεδρος Στέλιος Μωραϊτης τραγουδάει και Ισπανοί, Φιλανδοί και Σουηδοί χορεύουν σε ταβέρνα στο Γέρακα Ξάνθης...Σαρακατσάνικα και παραδοσιακά τραγούδια!!!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…πριν λίγες ημέρες ΜΜΕ της Ξάνθης όπως ανέφερε το ίδιο κατηγορήθηκε για διακίνηση ψευδών ειδήσεων όσο αφορά τα γεγονότα στην Γλαύκη. Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί κατηγορήθηκε, αλλά αν ισχύει ότι ψευδή είδηση είναι ότι ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στηρίζει μια Παράλληλη Δομή του Ελληνικού Κράτους, τότε να ανησυχούμε όλοι, πολύ!
(Ο Πέτρος Ούτσης στο XanthiPress)
-Μην αγχώνεσαι… Το Τουρκικό προξενείο και τα φερέφωνα καθόλου… δεν ανησυχούν! Απλά πανηγυρίζουν…
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
…Όταν θα φτάσει το σχέδιο συμφωνίας στη Βουλή για να ψηφιστεί, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, ζητώντας να ψηφιστεί ένα τέτοιο σύμφωνο με την πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής»….. Δεν νομίζω να άφησε το υπονοούμενο ότι θα είμαστε στα έδρανα και θα ψηφίζουμε ό,τι φέρνει η κυβέρνηση»
(Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον ΑΝΤ)
-Τον πρώην «Θρακάρχη» κ. Τέρενς Κουικ τον… ρωτήσατε;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Απολαυστικός ο διάλογος στο fb για τις εξελίξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. και ομολογώ ότι υποκλίνομαι στο πως «ξεκαθαρίζει» την θέση του ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης.
Xinidis Sokratis: Πλησιάζουν οι εκλογές. Τα πιόνια μπαίνουν στη σκακιέρα. Σκακιέρα διαπλοκής και ιδιοτέλειας. Δεν με αφορά. Παίξτε μόνοι σας.
Κώστας Καψής Προσωπικά φίλε Σωκράτη ως μη "πιόνι" θα κινηθώ κατά συνείδηση, έστω και απεγνωσμένα...
Basilios Trikergiotis ΚΑΛΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΕΣΥ, Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ κα κα... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΊΑΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
Xinidis Sokratis Απλά είσαι βλήμα.
Basilios Trikergiotis Xinidis Sokratis ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ κ ΦΙΔΙΑ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
Xinidis Sokratis Ισχύει η ίδια παραπάνω απάντηση
Basilios Trikergiotis Xinidis Sokratis ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΦΗ κ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.
Xinidis Sokratis Ισχύει η ίδια παραπάνω απάντηση.
……
*Όταν ο Σωκράτης ξεκαθαρίζει έτσι τα πράγματα…εγώ τίνος την άποψη να ζητήσω;
-Του… Σωτήρη Στολίδη, του… Παναγιώτη Σγουρίδη, ή Σαλτούρου; Του… Δημήτρη, όχι του Παναγιώτη…

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2018 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ 
ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ
ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ή ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ
Τα «μασούσε» στην «Ανοιχτή γραμμή»της περασμένης Τρίτης ο Σάκης Κριτσίνης παρά τις έντονο…πρέσινγκ του Πάνου Παπαδόπουλου, για δύο πράγματα.
1. Αν τελικά αγόρασε ή όχι την αποθήκη της ΕΑΣ Ξάνθης στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος, πρώτον γιατί υπάρχουν 4-5 ακόμη ενδιαφερόμενοι και δεύτερον γιατί αν και το ανήγγειλε πριν 6 μήνες περίπου, ακόμη δεν έβαλε ούτε… τούβλο.
2. Πέρα από την έντονη κριτική του στον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη, τελικώς μετά την απόφασή του να μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στη Γενισέα, θα κατέβει ή δεν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων; Διότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και το «κρυφτούλι»…
Για το πρώτο απάντησε χωρίς… απάντηση. Σχολίασε απλά, «θα δείτε σύντομα…»! Προφανώς θα σκέφτεται να πλειοδοτήσει στη δημοπρασία..
Κι όσο για το δεύτερο… είπε ότι τον Σεπτέμβριο θα πάρει την οριστική του απόφαση.
-Το Σεπτέμβριο του 2018. Όχι του 2019… Φαντάζομαι!

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε η ΑΕΠΙ
Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε στις 27 Ιουνίου η ΑΕΠΙ ΑΕ. Σύμφωνα με τους εργαζομένους της ΑΕΠΙ η εκδίκαση της υπόθεσης προγραμματίστηκε για τις 16 Σεπτεμβρίου.
Οι εργαζόμενοι στην ΑΕΠΙ καταγγέλλουν ότι παραμένουν απλήρωτοι επί 5 μήνες και συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας.
Οι εργαζόμενοι της ΑΕΠΙ έχουν απευθυνθεί τόσο στην υπουργό Πολιτισμού όσο και στον υπουργό Δικαιοσύνης, χωρίς να έχουν πάρει ακόμα απάντηση για την κατάσταση που επικρατεί και για τα αιτήματά τους.
Με αφορμή επίκαιρη ερώτησή του, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής επισήμανε ότι η ΑΕΠΙ σήμερα εξακολουθεί να υφίσταται ως Ανώνυμη Εταιρεία, παρότι έχει γίνει ανάκληση της άδειας λειτουργίας από τον περασμένο Μάιο.

Μόνιμοι κάτοικοι Τουρκίας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί 
με τροπολογία που ψηφίστηκε στη βουλή
Σε ομόφωνη υπερψήφιση της βουλευτικής τροπολογίας που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και δίνει τη δυνατότητα στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς να αποκτήσουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία, διευκολύνοντας έτσι την υπερασπιστική τους γραμμή ενώπιον του δικαστηρίου, προχώρησε η Βουλή.
Στη ρύθμιση ορίζεται ότι σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία εν καιρώ ειρήνης τελούν σε καθεστώς κράτησης σε χώρα της αλλοδαπής θα τους καταβάλλεται ειδική αποζημίωση εξωτερικού. Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, η ρύθμιση αυτή θα δώσει το επιχείρημα της μόνιμης κατοικίας στους δύο Έλληνες που κρατούνται στην Τουρκία, προκειμένου το δικαστήριο να μην έχει ερείσματα για την περαιτέρω κράτησή τους.
«Την Παρασκευή υπάρχει δικαστήριο. Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι» είπε ο κ. Καμμένος.
-Μακάρι Υπουργέ η Παρασκευή να είναι μια ιστορική μέρα και να απελευθερωθούν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί!

Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης: Θα γίνει κανονικά η πορεία για το Μακεδονικό την Τρίτη 10 Ιουλίου (19.00) στη Ξάνθη 
Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε στο κοινό σας ότι την Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, στις 19:00μμ διοργανώνεται από την ακομμάτιστη Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης, συγκέντρωση - πορεία στο κέντρο της Ξάνθης με σημείο συγκεντρώσεως και έναρξης πορείας την πλατεία Ελευθερίας.
Παρακαλούνται όλοι οι Έλληνες και φιλελληνες να συμμετέχουν ειρηνικά για να διατρανώσουμε το μήνυμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας.
Ενημερώνουμε ότι η σελίδα της Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης καθώς και της συγκέντρωσης - πορείας για 10 Ιουλίου 2018, δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση. Για τον παραπάνω λόγο, είναι απαραίτητη η ενημέρωση ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά
Για την επιτροπή Αγώνα
Δημήτρης Λυσσαρίδης

O Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, βράβευσε τον Ξανθιώτη Αρχιλοχία και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ στον υπερ-μαραθώνιο «FROZEN PEAKS» ΣΑΚΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ!

Την Τρίτη 03 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιο της δράσης «Είμαστε Υπερήφανοι»
του Στρατού Ξηράς, βραβεύθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου
Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, ο Εθελοντής Μακράς Θητείας,
Αρχιλοχίας Τεθωρακισμένων Αθανάσιος Δασκαλόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την
1η θέση στον υπερ-μαραθώνιο «FROZEN PEAKS» (ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ).
Ο αγώνας βουνού «FROZEN PEAKS», διεξήχθη από 24 έως 27 Μαΐου 2018, 
στην περιοχή Νευροκοπίου Δράμας και η διαδρομή του καλύπτει συνολική απόσταση 265
χιλιομέτρων.
Με την επιτυχία του αυτή, o συνάδελφος μας καταδεικνύει με τον καλύτερο
δυνατό τρόπο, ότι η άοκνη καθημερινή προσπάθεια, το ήθος και το
αγωνιστικό πνεύμα αμείβονται.
Αποτελεί με τη διάκριση του, εξαίρετο παράδειγμα για το σύνολο του προσωπικού, προβάλλοντας το Στρατό Ξηράς, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα μας γενικότερα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »