*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ 20α Δημήτρεια Δαφνώνα-Γιορτές Νέστου 2018 με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Γ. Παπαδόπουλο

28 Ιουλίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνώνα "Η Δήμητρα" για 20η συνεχή χρονιά διοργανώνει τα Δημήτρεια Δαφνώνα στο Δαφνώνα Ξάνθης πλάι στον ποταμό Νέστο στις 11-13 Αυγούστου.
Ξεχωρίζει η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο την Δευτέρα 13 Αυγούστου πλάι στο Νέστο. ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ, ΠΑΙΔΙΚΟ (ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ) 5 ΕΥΡΩ.
«Οι εκδηλώσεις φέτος είναι αφιερωμένες στον τόπο μας και στις αξίες της ζωής. Τα έσοδα που τυχόν προκύψουν, θα διατεθούν στην μελέτη και κατασκευή περιηγητικού μονοπατιού στο χωριό μας.
Τα έσοδα από τα λαχεία που θα κληρωθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου θα διατεθούν στους πληγέντες των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική τις προηγούμενες ημέρες.», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος.

Στις 3 Αυγούστου (21.00) η συναυλία του Αντώνη Μουσαδέ και της Ασμίκ στον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων
Για τις 3 Αυγούστου (21.00) μεταφέρθηκε η συναυλία του Αντώνη Μουσαδέ και της Ασμίκ στον Αρχαιολογικό χώρο των  Αβδήρων. Ιδού τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την κήρυξη τριήμερου εθνικού πένθους   για   τις   πυρκαγιές   στην   Αττική,   η   διεξαγωγή   της εκδήλωσης με μουσική συναυλία, παρουσίαση του τοπικού οίνου του Αμπελώνα Αβδήρων και παράλληλη προβολή οπτικού υλικού για τα   λιμάνια των Αβδήρων και το ρόλο τους στην ιστορία της
πόλης   από   την   ΠΕ   Ξάνθης,   στα   πλαίσια   του   1ου   Φεστιβάλ Θρακικού Πελάγους της ΠΑΜΘ, μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 03   Αυγούστου   2018   και   ώρα   21:00  στον   Αρχαιολογικό   Χώρο Αβδήρων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης  ΠΕ Ξάνθης
Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης
29 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου 2018 7η συνάντηση κρουστών στη Θάσο
Στην κατασκήνωση “eurocamp Θάσου” θα γίνει από 29 Ιουλίου η 7η συνάντηση κρουστών. Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε και επίσημα πως η 7η συνάντηση κρουστών- bb5 "percussion system", μετακινείται για φέτος στην Ευρωκατασκήνωση Θάσου (eurocamp.gr) στο 3ο χλμ. Λιμένα – Παναγίας, στην πιο κατάφυτη και δροσερή περιοχή του νησιού, σε έναν απίστευτο συνδυασμό πλούσιας βλάστησης, υγρού στοιχείου και πανοραμικής θέας. Μία ακόμα συνάντηση bb5 σε καλοκαιρινό camp σε ένα σεμινάριο ρυθμολογίας και κρουστών μουσικών οργάνων που απευθύνεται σε όλους και έχει σαν κεντρικό στόχο τη γνωριμία, τη συμμετοχή και την ομαδικότητα.
μουσική και εκπαιδευτική επιμέλεια: βασίλης βασιλάτος –bb5 "percussion system"
πληροφορίες: 6984169866 (Κώστας Μ.), 6976737990 (Αιμιλία Ρ.)»

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ live
ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 13€ (τα πρωτα 400 εισιτηρια)
Υπόλοιπη Προπώληση/ταμείο: 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
- Studio Italos Ξάνθη
- Κυβερνείο cafe/bar Ξάνθη
- Παλλαδιο cafe/bar Καβάλα
- Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο Κομοτηνή
- viva.gr
- Seven Video Spots
……

Την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβάτου Ξάνθης διοργανώνει Παραδοσιακό Θρακιώτικο Πανηγύρι στην Κεντρική Πλατεία του χωριού. Συμμετέχουν τα χορευτικά:
Πολιτιστικός Σύλλογος Αβάτου Ξάνθης
Θρακική Εστία Δράμας
Φιλοτέχνες Κομοτηνής
Μουσικό Σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά
Συνδιοργάνωση Δήμος Τοπείρου
Τηλέφωνα κρατήσεων: 6972312122 (Δομβρίδης Πέτρος)
…….
Ο Γ.Μ.Σ. Κεσσάνης Ερασμίου σας προσκαλεί όλους στην γιορτή σαρδέλας που θα γίνει το Σάββατο 4 Αυγούστου στο κέντρο του χωριού.
Ζωντανή λαϊκή και ποντιακή μουσική.
Τραγουδούν: Λένα Σπυριδάκη
Νταούλι – Τύμπανα: Φύσαρης Ιωάννης
Μπουζούκι – Τραγούδι:  Δημήτρης Μορφόπουλος
Τραγούδι - Πλήκτρα: Γιάννης Κουλαουζίδης
Ωρα έναρξης 21:00

Είσοδος 5 ευρώ με φαγητό

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »