*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

Οι σημαίες των ψαραδων στο Λάγος, 1ος και στις αιμοδοσίες ο Θωμάς Ηλιάδης...Οι ειδήσεις σε άλλο στυλ

28 Ιουλίου
Πήγε για μαλλί και βγήκε….Φανουράκης!  Όλο κι όλο….5 ψήφους στο σύνολο
των 28 παρόντων πήρε το ψήφισμα συμπαράστασης  στον Φανουράκη που πρότειναν
Ι. Καμαρίδης και Ανταμπούφης!Α και οι..."16" που "υπέγραψαν" (;)
                                                ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ο Υποψήφιος Δήμαρχος  (;) Αβδήρων Σάκης Κριτσίνης ανήρτησε μια φωτογραφία   την Πέμπτη 26/7 (το βράδυ) στο fb στην οποία εμφανίζεται με τον παραιτηθέντα πρώην Αντιδήμαρχο Αβδήρων Δήμο Γαρούφα και την λεζάντα.
«Ακριβοπληρωμένες μεταγραφές????»
….
*Επειδή ο Σάκης δεν διακρίνεται ιδιαίτερα και για τα….χουβαρνταλίκια του, μπορεί να μας εξηγήσει τι επακριβώς υπονοεί;
«Ακριβοπλήρωσε» και έκλεισε με το ψηφοδέλτιό του ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Δήμο Γαρούφα;
Ή μήπως πρέπει να απευθυνθώ επ’ αυτού στον κύριο Στέλιο Μωραϊτη; (Σ.Σ. Αλήθεια Σάκη, γιατί η φωτογραφία…αφαιρέθηκε περιέργως το πρωί της Παρασκευής από τον τοίχο σου;)
….
*Να δείτε που στο τέλος ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος θα επιλέξει ως υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης με το ψηφοδέλτιό του για τις επόμενες Περιφερειακές εκλογές μια γυναίκα και συγκεκριμένα, την νυν Θεματική του Αντιπεριφερειάρχη Κυριακή Αλατζά! Είναι το φαβορί…Και το κυριώτερο, πολύ πιο αγαπητοί απο τους υπόλοιπους που ακούγονται..
…..
*Λόγια ψυχής από τον Σέμπα:
«Ένα απέραντο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της νευρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για τις φροντίδες – υπηρεσίες που μου προσέφεραν κατά την 24ωρη νοσηλεία μου εκεί.
Sebaidin Kara-chotza»
-Περαστικά του κι από την στήλη.
…..
*Ποδοσφαιρικό 1. Περίπου 2 μήνες εκτός δράσης ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ Μπρίτο. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθαρίζοντας τον χόνδρο στο δεξί του γόνατο! Κι ακόμη δεν ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική περίοδος…
….
*Ποδοσφαιρικό 2. Δευτέρα 30/7 κ ώρα 19:30 θα ξεκινήσει την προετοιμασία ομάδα του Απόλλωνα Διομήδειας!! Ώρα προσέλευσης για όλους τους ποδοσφαιριστές 18:30!!. Γιώργος Σπυριδόπουλος
….
Ολοι αυτοί, ιδιώτες-επιχειρήσεις-ομάδες, που προς τιμήν τους ανακοινώνουν ότι θα στείλουν χρήματα για τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας, που ακριβώς θα στείλουν τα χρήματά τους και ποιός θα τα διαχειριστεί και θα τα μοιράσει ;;
Αν η διαχείρηση θα είναι κρατική, πετάτε τα λεφτά σας !!
Προσωπικά ως αιμοδότης, έδωσα λίγο από το αίμα μου, και ξέρω ότι αν χρειαστεί θα φτάσει εκεί που πρέπει...
(Ο Κυριάκος Χαμαλίδης στο fb)
Από τους πρώτους από τον Δήμο Ξάνθης που συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία των Αιμοδοτών ο Θωμάς Ηλιάδης
Ο δήμος Ξάνθης, σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης "Η αγάπη" και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης, καλεί όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να δώσουν αίμα για τους πληγέντες συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκη αίματος και παραγώγων αυτού.
Για τον σκοπό αυτό, αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουλίου όπως και την Κυριακή 29 Ιουλίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης από τις 09.00 έως και 14.30, στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας για την ανακούφιση των πληγέντων από την πύρινη λαίλαπα.
Η είδηση; Από τους πρώτους που συμμετείχε την Πέμπτη στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης ήταν και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης και μάλιστα μαζί και με μαθητές από τη σχολή του.
Ιδού και η ανάρτηση συνδημότη μας που τον είδε στην εθελοντική αιμοδοσία.
«Ο κύριος Αντιδήμαρχος Ξάνθης Θωμάς Ηλιαδης στην εθελοντική αιμοδοσία, για πρωτοφανής τραγωδία που έπληξε τη χώρα μας, με επίκεντρο την Αττική, αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, καμένα σπίτια και τεράστια οικολογική καταστροφή».
Αυξημένος ο έλεγχος στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας
Με επίκεντρο τον μεθοριακό σταθμό του Zlatograd, η γειτονική Βουλγαρία εντείνει ακόμη περισσότερο τα μέτρα ελέγχου στα σύνορα με την Ελλάδα λόγω των μολύνσεων που μεταφέρονται από άγρια ζώα.
Με τον μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης να προέρχεται από τα αγριογούρουνα, αυστηροί έλεγχοι γίνονται στη μεταφορά κρέατος, ζώων και ζωοτροφών. Ο άνθρωπος είναι ο κύριος φορέας του ιού -ειδικά της πανώλης των χοίρων- και γι' αυτό τον λόγο έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα για την απολύμανση των οχημάτων που εισέρχονται στο συνοριακό σημείο ελέγχου του Zlatograd.
Οι δυο σημαίες στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του πρώην
Λιμενικό Σταθμό Αβδήρων!
Με μια σκληρή ανάρτηση στο fb και μια φωτογραφία που μιλάει μόνη της, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ξάνθης σχολίασε τα παρακάτω:
«Στον εγκαταλελειμμένο πρώην Λιμενικό Σταθμό Αβδήρων, ο Σύλλογος σήκωσε την Ελληνική αλλά και την σημαία του Συλλόγου μας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την μη παραχώρηση του κτιρίου που ρημάζει στους δυο συλλόγους,  Ερασιτεχνών και Επαγγελματιών ψαράδων».
-Ερώτημα κρίσεως…Ποιος είναι ο αρμόδιος για το συγκεκριμένο κτίριο; Ο Δήμος Αβδήρων; Η Περιφέρεια ΑΜΘ; Το Λιμενικό ταμείο; Ποιος;

Η Τουρκία δείχνει την... «αλληλεγγύη» της στην Ελλάδα: Δεκάδες οι παραβιάσεις του ΕEΧ από τουρκικά μαχητικά
Την… αλληλεγγύη τους δείχνουν οι Τούρκοι στη χώρα μας η οποία μετρά ήδη 87 νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Από τους πρώτους ηγέτες που έσπευσαν να προσφέρουν «χείρα βοηθείας» ήταν ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε και κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα, το μεσημέρι της Τρίτης.
Όλα αυτά θεωρητικά. Στην πραγματικότητα η αλληλεγγύη κράτησε όσο το τηλεφώνημα στον Α.Τσίπρα. Στο Αιγαίο όμως τουρκικά μαχητικά αι αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου.
Πιο συγκεκριμένα, δύο ΑΦΝΣ CN-235 και ένας σχηματισμός από 4 F-16, παραβίασαν τον εναέριο χώρο σε περιοχές πάνω από το Κεντρικό, το Βορειοανατολικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο πραγματοποιώντας συνολικά 35 παραβιάσεις του ΕΕΧ ενώ καταγράφηκαν και 3 παραβάσεις του FIR Αθηνών.
PRONEWS.
Οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης «κατεβαίνουν» για βοήθεια στην «πληγωμένη» από τις φωτιές Αθήνα

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής, προχωρά ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.
Με πρωτοβουλία των αγροτών και ύστερα από συνεννόηση με συναδέλφους τους από τη Βόρεια Ελλάδα, αποφασίστηκε η «κάθοδος» των αγροτών στις πληγείσες περιοχές της Αττικής.
Οι αγρότες θα συμβάλλουν σε εργασίες αποκατάστασης του φυσικού τοπίου και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. Συγκεκριμένα, με την αποψίλωση των καμμένων δένδρων  και άλλες εργασίες όπως η απομάκρυνση σκουπιδιών.
Οι ίδιοι βρίσκονται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, και μόλις πάρουν την έγκριση αναμένεται να ξεκινήσουν για την Αττική όπου και θα παραμείνουν για μερικές τουλάχιστον ημέρες.
Οι αγρότες προχωρούν σε μια πράξη έμπρακτης συμπαράστασης με τα μέσα και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, ενώ τα αγροτικά αυτοκίνητα και η μετάβαση τους αλλά και η ανάγκες διαμονής τους εκεί, έχουν ήδη κανονιστεί.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »