*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ερημιά! Μόνο 5 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ Φανουράκη...!

28 Ιουλίου
ΘΩΜΑ ΗΛΙΑΔΗ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΕΜΕΙΣ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Η…δυστυχία του να είσαι Πόντιος! Δηλαδή δυο φορές Έλληνας! Και να δέχεσαι επί 4 χρόνια συνέχεια μπούλινγκ γιατί δεν μιλάς καλά τα Ελληνικά…
(Αυθεντικό 1)
Δεν έχει άδικο...στην περίπτωση αυτή η εκκένωση ήταν η μόνη σωστή λύση...όταν εμπλέκετε ένας Δήμος η απόφαση είναι του Δημάρχου, όταν εμπλέκονται δύο Δήμοι η απόφαση είναι της περιφέρειας...και αν η σημερινή κυβέρνηση ήταν τώρα αντιπολίτευση το μόνο που θα έκαμναν όπως έκαμναν χρόνια τώρα και θα ζητούσαν παραιτήσεις και ευθύνες...ενώ τώρα φταίει η ασύμμετρη πυρκαγιά....
(Ο Σωφρόνιος Ποταλακίδης για τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην εφημερίδα «Αδέσμευτη»)

(Αυθεντικό 2)
Το λόγο ζήτησε και πήρε, κατά παράβαση του άρθρου 99 και ο Μανώλης Φανουράκης, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση της πλειοψηφίας, σημείωσε ότι ουδέποτε έχει κάνει σχόλιο για τη μόρφωση ή την καταγωγή του Αντιδημάρχου και εξέφρασε τη λύπη του για την “Αφωνία” του Προέδρου του σώματος.
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό του Μέσον..)
-Αυτά συμβαίνουν Γιάννη μου αν δεν γράφεις εσύ τις ανακοινώσεις της Κοινωνίας Δημοτών…! Δεν θυμάται ούτε τι «έγραφες» στην «τελευταία» παράγραφο κατά του άξιου Αντιδήμαρχου…
                                                   ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Εσείς πως το βλέπετε δηλαδή; Να ζητάνε «16» δημοτικοί σύμβουλοι έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου για να κατά(δικαστεί) η οικογένεια Ηλιάδη (υιός και πρωτίστως ο πατήρ) και τελικά να μην προσέρχονται στη συνεδρίαση ούτε οι…μισοί;
…..
*Μάλιστα από τη χθεσινή συνεδρίαση απουσίαζαν και οι «δυο» που συγκέντρωσαν τις 16 υπογραφές! Δηλαδή τόσο ο Ανταμπούφης που μιλούσε για…φασίστες και ακροδεξιούς (την σηκώνει ο οργανισμός του την αγωγή…) όσο και ο Μανώλης Τσέπελης!
-Για τέτοια συμπαράσταση στο πρόσωπο του Φανουράκη μιλάμε!
…..
*Και στο ρεζουμέ της χθεσινής παρωδίας;
-Άφησαν και πάλι μόνο τον γιατρό κόντρα σε όλους, να απολογείται και γι’ …αυτούς αλλά και για την….πλαστογραφία τους (!) με την υπογραφή του Αλέκου Κυριακίδη! Ακόμη κι ο Μούρκας τους άδειασε....για να μην αναφερθώ και στον Μπογιάρ!
….
*Ποιοι έκλεψαν χθες την παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο; Μα πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Κολλάρος που κατήγγειλε και πάλι τα ΨΕΜΑΤΑ του Φανουράκη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του αλλά και ο Χασάν Ογλού Ορχάν από το Δροσερό που κατήγγειλε και το προσωπικό μπούλινγκ που δέχεται από κάποιους δημοσιογράφους που η παρέα Φανουράκη-Τσέπελη κλπ τους κερνάει…τσίπουρα!
(σ.σ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον «καυγά» στο Foret café όπου πήγε να τους κεράσει καφέ και δέχτηκε κι ο ίδιος μπούλινγκ; Και παραλίγο να γίνει κι εκεί του…Ηλιάδη;)
.....
*Άνθρακας ο θησαυρός και στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Με τον Φανουράκη μετά το πατατράκ που έπαθε με την ψηφοφορία (μόλις 5 ψήφους πήρε το ψήφισμά τους...), να τραβάει στον...."Πρόεδρο" να ξεχάσει τον πόνο του! 
....
*Ηθικό δίδαγμα...Ο Δήμαρχος δεν φταίει σε τίποτα...Για όλα φταίει πλέον ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης. Κι ο Κυριάκος ακόμη....αθώος είναι!  
.....
*Τάπε κι ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο "πολιτευόμενος" αυτά που ήθελε, τον έδειξε κι η κάμερα στην απευθείας του Xanthi channel και μετά...έφυγε! Ανέκδοτο θα γίνουν στο τέλος οι "δραπετεύσεις" του...
Καβάλα: Νέα συνάντηση δίχως αποτέλεσμα για τον αγωγό TAP
Εμμένει η Κοινοπραξία του ΤΑΠ στην εγκεκριμένη όδευση του αγωγού από τα Τενάγη των Φιλίππων, όπως διαπιστώθηκε κατά την προχθεσινή πολύωρη ευρεία σύσκεψη στο δήμο Καβάλας.
Από μέρους της εταιρείας του Διαδριατικού αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της εταιρείας και ο Γενικός Διευθυντής. Πρότειναν, η πραγματοποίηση των εργασιών στην εγκεκριμένη όδευση, να γίνει υπό την επίβλεψη τόσο της διοίκησης του δήμου Καβάλας, όσο και άλλων φορέων καθώς και των ίδιων των εκπροσώπων των αγροτών, ώστε να καμφθεί κάθε επιφύλαξη.
Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η νομιμότητα δήλωσε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα. Από τη δημοτική αρχή αναγνωρίζεται πως η ολοκλήρωση του αγωγού ΤΑΡ είναι υψίστης εθνικής σημασίας και αναμένεται άμεσα η υλοποίηση εκ μέρους του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη της ενυπόγραφης δέσμευσής του και η έναρξη των εργασιών που αφορούν στην ύδρευση και άρδευση της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την τραγωδία στην Αττική-
Τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απαντήσεις!
Aνακοίνωση για την ΕΘΝΙΚΗ τραγωδία με τις πυρκαγιές στην Αττική εξέδωσε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αναφέροντας τα παρακάτω:
Αυτές τις μέρες πενθούμε και θρηνούμε, tον άδικο και βίαιο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας.
Με οδύνη και σεβασμό, στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Τίποτα και κανένας δεν θα ξεχαστεί. Κανένας δεν θα μείνει χωρίς την συνδρομή της πολιτείας, αβοήθητος.
Τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απαντήσεις.
Με οδύνη!
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ
ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Με την παρούσα εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση μας εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Τοπείρου στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την ανείπωτη τραγωδία λόγω των πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η σκέψη όλων μας βρίσκεται μαζί τους.
Ο Δήμος Τοπείρου, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, πενθεί για τον θάνατο δεκάδων αθώων ανθρώπων στην πύρινη τραγωδία της Ανατολικής Αττικής και συμπάσχει με όσους έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και με όσους έχουν επηρεαστεί από την πυρκαγιά με οποιοδήποτε τρόπο.
Λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές ενημερώσεις του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου ότι το μέγεθος της μέχρι τώρα ανθρωπιστικής βοήθειας από Δήμους, πολίτες, φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις έχει υπερκαλύψει, προς το παρόν, τις ανάγκες των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά στην περιοχή και όντας σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. κοινοποιούμε τον τραπεζικό λογαριασμό αλληλεγγύης που άνοιξε η Κ.Ε.Δ.Ε. για όσους θέλουν να βοηθήσουν τους πυροπαθείς με στόχο τη  γρήγορη, αποτελεσματική και διαφανή στήριξη των συμπολιτών μας:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΙΒΑΝ GR90 0110 1510 0000 1510 0284 874
Το ποσό θα αποδοθεί σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές στους πυροπαθείς της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.
Ευχόμαστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοιες τραγικές στιγμές για την χώρα μας και την ανθρωπότητα. 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »