*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουνίου

Μαγική συναυλία των Underhill West στην κεντρική πλατείατης Ξάνθης! (φώτο)

03 Ιουνίου
*Η Ξανθιώτικη μπάντα σε μια ακόμη συναυλία της, ενθουσίασε τους φίλους της...


Ήταν μια ξεχωριστή συναυλία και  κρίμα που ο κόσμος δεν ήταν περισσότερος στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης (Σάββατο βράδυ…), προτίμησε τις παραλίες.
Στην συναυλία των μοναδικών Underhill West που έτσι απλά…ήταν υπέροχοι και ανίκητοι, παρουσιάζοντας καινούργιες και παλιές τους επιτυχίες τους, αλλά και το ανατρεπτικό τους νέο βήμα με  το νέο τους EP με τίτλο “Materila Life” σε παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη από την Records On Top.
Υπενθυμίζουμε ότι η μπάντα από την Ξάνθη ξεκίνησε την πορεία της το 2005 με ένα ιδιαίτερα προσωπικό στυλ και με σημείο αναφοράς τα blues based rock, pop και funk με motivational ακούσματα . Η εξωστρέφεια, η ενέργεια και ο προσεγμένος ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της μπάντας τα οποία σε συνδυασμό με το δυναμικό live  εύλογα έχουν τοποθετήσει τους  Underhill West σαν την πλέον ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της rock και γι’ αυτό άλλωστε όπου εμφανίζονται…αποθεώνονται! Βέβαια στην εποχή των συμβιβασμών και των…μνημονίων είναι δύσκολο να είσαι…rock αλλά οι Underhill West εκτός των άλλων είναι και πηγή…έμπνευσης! Μπράβο σε όλα τα παιδιά…
( Paschalis Papoudas, Michalis Mouchlianitis, Tasos Avramidis, Michalis Chatzopoulos και Zoe Chatzievangelou)
Π.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »