*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουνίου

Βρέθηκαν τα τρία πανέμορφα σκυλάκια! Αγνός…ζωόφιλος «γείτονας» και…»επιστήμονας» τα εγκατέλειψε στο βουνό! Υιοθετείστε ένα απο αυτά!

02 Ιουνίου
*Ευχαριστούμε τον άνθρωπο που μας ενημέρωσε, τον Θεό που τα προστάτεψε και την ομάδα ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για την στήριξη.
Ύστερα από περιπλάνηση περίπου μιας βδομάδας, βρέθηκαν εντελώς τυχαία τα τρία κουταβάκια από τον «μπόγια» του Δήμου Ξάνθης σε χώρο γνωστού εστιατορίου Ξάνθης, πεινασμένα και αδύναμα.
Φυσικά επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα στο ρεπορτάζ μας, αφού μιλάγαμε για «κάθαρμα» που έκλεψε τα «τρία κουταβάκια» στις 09.30 το πρωϊ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος και τα εγκατέλειψε στο βουνό πιθανόττα με συνεργό του. 
Από εκεί και μετά από ταλαιπωρία πολλών ημερών, τα κουταβάκια πεινασμένα και αδύναμα το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν στο υπόστεγο γνωστού εστιατορίου που ειδοποίησε τον Δήμο Ξάνθης και ο «μπόγιας» τα μετέφερε στο δημοτικό κυνοκομείο όπου τα βρήκαμε το μεσημέρι του Σαββάτου «στιβαγμένα» και τα τρία σε ένα κλουβί! Φυσικά έκαναν σαν τρελά όταν συνάντησαν συνεργάτιδά μας που τα πήρε τα φρόντισε και τα τάϊσε.
Και τα 4 κουταβάκια (τα τρία κλεμμένα και το αδελφάκι τους), είναι περίπου 2 μηνών και ζητούν οικογένειες ή καλούς φίλους να τα υιοθετήσουν. Είναι πανέμορφα και παιχνιδιάρικα και ήδη τα δύο ζήτησαν αναγνώστες μας. Αυτήν την εβδομάδα αφού τα εμβολιάσουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε με την δική σας στήριξη και τους αρμόδιους φιλοζωικούς Συλλόγους να βρούμε ανθρώπους που πράγματι αγαπάνε τα ζώα και ιδίως τα αδέσποτα σκυλάκια προκειμένου να τα υιοθετήσουνε, να τα αγαπήσουνε και να τα φροντίζουνε. 
Ζητάμε σε αυτό την συμβολή όλων σας.
Και τα 4 κουταβάκια είναι υπέροχα και σίγουρα αν αγαπάτε την ζωή και τον εαυτό σας, θα αγαπήσετε και αυτά…! Όσο για το «κάθαρμα» που με τον συνεργό του τα κλέψανε και τα εγκατέλειψαν στο βουνό προσδοκώντας προφανώς να «απαλείψουν» με τον τρόπο αυτό τις ενοχές τους….άφες αυτοίς. Η καλύτερη απάντηση είναι η μοναξιά της κακίας τους....
Κρίμα πάντως γιατί κατά πάσα πιθανότητα ο ένας είναι και επιστήμονας…
Παράλληλα ευχαριστούμε τους άνδρες της μονάδας ΔΙΑΣ για την συμβολή τους στις προσπάθειές μας.
Τηλεφωνήστε μας στο κινητό 6970800151 (Σοφία) και κοινοποιείστε το μήνυμά μας παντού. (σ.σ. Σίγουρα εμείς δεν μπορούνε να "παλαίψουμε" το πρόβλημα με τα αδέσποτα, κανείς όμως δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει και να μας απαγορεύσει να τα αγαπάμε και να τα βοηθάμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας....Και γι αυτό ευχαριστούμε και τον Θεό που τα προστάτεψε)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »