*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

See Through Νέες βραβεύσεις απο Φ. Καραλίδη, νεκρή διάσημη Τουρκάλα τραγαουδίστρια...όλες οι ειδήσεις με άλλο στυλ

22 Ιουνίου
Μετάλλιο σε αθλήτρια του ΟΦΚΑ από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης
Φώτη Καραλίδη πες… αλεύρι! Ο Φανουράκης σε…(ξανα)γυρεύει!
………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ότι δεν λύνεται κόβεται! Πήρα επιτέλους την μεγάλη απόφαση… Φίλτατος (κάποτε) ο Θανάσης Ξυνίδης, αλλά από δω και πέρα θα παίρνει like μόνο όταν βγάζει στο fb φωτογραφίες με τις… κότες του! Οι λοιποί ειναι άνευ αντηκειμένου και ενδιαφέροντος...
Τελεία και παύλα.
…….
*Βέβαια Θανάση μου, εσύ τι δουλειά σου… Τα δικά μου like δεν σου φέρνουν παράβολα…! Ενώ τα like του Φανουράκη, του Τσέπελη, του Μπένη κλπ εκτός από ιδεολογικά, είναι και εμπορικά!
……
*Προς Giannis Σιδηρόπουλος ΕΡΑ Κομοτηνής. Ομολογώ ότι το κείμενό σου περί «πολλαπλάσιων των κινδύνων της φωτιάς στο ΧΥΤΑ Ξάνθης» σε σχέση με την πυρκαγιά στη Sunlight με συντάραξε τόσο πολύ, ώστε ποτέ δεν θα έμενα στην Εξοχή, στο Εράσμιο ή στο Άβατο
-Αυτά όμως τα (επιστημονικά και δημοσιογραφικά) συμπεράσματα που έβγαλες τώρα για να στρέψεις τον κόσμο κατά του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, γιατί δεν τα έβγαζες και επί Χατζηευαγγέλλου όταν επί μέρες καίγονταν επίσης τα σκουπίδια στον ίδιο ΧΥΤΑ;
-Τώρα επί Δημαρχίας Μίχογλου σε έπιασαν πάλι οι…εμπνεύσεις σου; Ή τελικά εμπνέεσαι μόνο όταν πρόκειται να ρίξεις λάσπη και fakenews κατά του σημερινού Δημάρχου Τοπείρου;
……
*Το πιο ωραίο από όλα; Ποιοι άλλοι λέτε συμμερίζονται τους ίδιους -με τον Γ. Σιδηρόπουλο- φόβους και ανησυχίες, για την φωτιά στο ΧΥΤΑ Τοπείρου;
-Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής!!!
……
*Αφού και ο πρώην «οδηγός» του Υφυπουργού Εξωτερικών Διαμαντής Σκουλαρίκης στήριξε τον Σγουρίδη, παίρνοντας τέτοιες αποστάσεις από τις δηλώσεις του Τέρενς Κουικ, δύσκολα ξαναβλέπω τον Θρακάρχη να ξανάρχεται στη Ξάνθη! Ούτε στις επόμενες εκλογές.
Τουρκικά αεροσκάφη έκαναν 29 παραβιάσεις στο Αιγαίο
Σε 29 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προέβησαν την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2018, τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, δύο εκ των οποίων ήταν οπλισμένα.
Δύο σχηματισμοί ενός ζεύγους F-16 και ένας άλλος τριών F- 16, καθώς και δύο κατασκοπευτικά CN-235, προέβησαν σε έξι παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, το σύνολο των οποίων προήλθε από τους σχηματισμούς των F-16.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Διαγνώστηκε επίσημα με μηνιγγίτιδα Β το 9 μηνών αγοράκι από τη Θράκη
Με μηνιγγίτιδα τύπου Β διαγνώστηκε έπειτα από ταυτοποίηση το μικρό αγοράκι από την Κομοτηνή που νοσηλεύτηκε πριν δυο βδομάδες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, καθώς πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε σπασμούς σε ολόκληρο το σώμα του και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για περαιτέρω παρακολούθηση.
Τα κρούσματα μηνιγγίτιδας ανά την Ελλάδα αυξάνονται δραματικά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε γονείς και παιδιάτρους, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ένα κοριτσάκι 8 μηνών από την Κρήτη έχασε την ζωή του επίσης από Μηνιγγίτιδα τύπου Β.
Υπενθυμίζουμε ότι ο τύπος Β είναι ο επικρατέστερος τύπος μηνιγγίτιδας, καθώς και ότι η νόσος είναι μία από τις πλέον επικίνδυνες και ύπουλες, καθώς εξελίσσεται ραγδαία, εντός 24 ωρών, και μπορεί να προκαλέσει ισόβιες σωματικές και νοητικές αναπηρίες ή ακόμα και τον θάνατο εάν δεν διαγνωστεί εγκαίρως. Εκδηλώνεται με συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά μιας απλής ίωσης, με αποτέλεσμα να μπερδεύει τους γονείς. Ο μοναδικός τρόπος για την αποτελεσματική και ασφαλή πρόληψη της μηνιγγίτιδας Β είναι ο έγκαιρος εμβολιασμός. Το εμβόλιο ενάντια στη μηνιγγίτιδα Β προστατεύει όλες τις ηλικιακές ομάδες και μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 2 μηνών, ενώ έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων για ομάδες υψηλού κινδύνου.
ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές νερού σήμερα σε Βελισσαρίου & Κλεμανσώ
Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης την  Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 από 08:00 έως 15:00 στις παρακάτω οδούς :
1. Στην οδό Κλεμανσώ από την οδό Προύσης   έως την οδό  Νέστου .
2. Στην οδό  Λυγδών στο τμήμα μεταξύ των οδών Κλεμανσώ και Μιαούλη
3. Στην οδό Ικονίου στο τμήμα μεταξύ των οδών Μιαούλη και Πλάτωνος
Επίσης την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 από 08:00 έως 10:00 στις παρακάτω οδούς :
1. Σε όλο το μήκος της οδού Νέστου , Λυκούργου Θρακός,  Ολόρου,  Αίμου
2. Στην οδό Κλεμανσώ από την οδό Νέστου έως την οδό  Λεωφ. Στρατού
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.
Επίσκεψη του Νοσοκομείου John Hopkins των Η.Π.Α. στο Π.Γ.Ν.Αλεξ/λης
Αντιπροσωπεία στελεχών του διάσημου νοσοκομείου των ΗΠΑ Johns Hopkins, μαζί με τον καθηγητή κ. Χ. Ρούσο, νοσοκομειολόγους και στελέχη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που έχουν αναλάβει την μελέτη του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκαν από τον Διοικητή για τον εξοπλισμό του, τη στελέχωσή του σε προσωπικό και την ετήσια πληρότητα όλων των τμημάτων, τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών του Π.Γ.Ν.Α. και ξεναγήθηκαν σε κλινικές του νοσοκομείου. Ενημερώθηκαν για τη διασύνδεση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μας με τα νοσοκομεία Διδ/χου, Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας και τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται ετησίως από τους νομούς αυτούς. Αναλυτική συζήτηση έγινε για τα αρχιτεκτονικά κτιριακά προβλήματα που έχουμε διαπιστώσει στο Π.Γ.Ν.Α., ώστε να αποφευχθούν στο νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Σέρβος ΥΠΕΞ: Γιατί δεν δώσαμε συγχαρητήρια 
σε Αθήνα και Σκόπια για τη συμφωνία
Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη στήριξη της χώρας του στη συμφωνία, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να συγχαρεί τις δύο πλευρές.
«Η συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων είναι διμερές ζήτημα και δεν υπάρχει ανάγκη ανάμειξης της Σερβίας αφού δεν είναι προσκεκλημένο μέρος. Δεν απευθύναμε συγχαρητήρια γιατί δεν υπήρχε κάτι για να συγχαρούμε», είπε ο Ντάτσιτς, απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση σιωπής του Βελιγραδίου.
«Έχουμε θετική άποψη και στηρίζουμε κάθε συμφωνία για επίλυση ζητημάτων με ειρηνικό τρόπο. Επιθυμούμε κάθε επιτυχία σε Αθήνα και Σκόπια, χωρίς να μπαίνουμε στο πώς, ποιος θα ονομάζεται, και θέλουμε αυτή η συμφωνία να συμβάλει για την σταθερότητα στην περιοχή», συμπλήρωσε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών.
Η απουσία αντίδρασης του Βελιγραδίου σχολιάστηκε έντονα από τον σερβικό Τύπο τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι η κυβέρνηση προβληματίστηκε από την επίτευξη συμφωνίας, καθώς διαβλέπει τον κίνδυνο να αυξηθούν οι πιέσεις από την ΕΕ για την επίλυση του ζητήματος του Κοσόβου.
Σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εκφράζεται η άποψη ότι αφού η ΕΕ ανάγκασε μία χώρα να αλλάξει όνομα, θα προσπαθήσει να αναγκάσει και τη Σερβία να κάνει ταπεινωτικές υποχωρήσεις στο ζήτημα του Κοσόβου.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πολλοί συμπολίτες μας και συνάνθρωποί μας διαφόρων ηλικιών, από μικρά παιδιά έως υπερήλικες, υποφέρουν από διάφορες αρρώστιες και αρκετοί από αυτούς χρειάζονται συχνά μεταγγίσεις (θαλασσαιμικοί, καρκινοπαθείς, λευχαιμικοί). Από τη δική μας πλευρά όσοι ακόμα και για όσο είμαστε υγιείς με το μόνο τρόπο που μπορούμε να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε όλους αυτούς είναι να προσφέρουμε το αίμα μας. Ο Σύλλογος της "ΑΓΑΠΗΣ" συχνά και συνέχεια κάνει εκκλήσεις στους εθελοντές του αλλά και στους συμπολίτες μας να αιμοδοτήσουν. Ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί ισορροπημένα να συνδιοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες σε ολόκληρο το Νομό Ξάνθης, όλο το χρόνο, σε διάφορες ημέρες και ώρες προκειμένου να "βολέψει" τους εθελοντές που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν το "δώρο της ζωής". Αυτή η αιμοδοσία στους Τοξότες αυτή την Κυριακή στις 24 Ιουνίου στο χώρο του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών από τις 10:00 έως τις 14:00 δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους των Τοξοτών αλλά και σε όλους τους υγιείς συμπολίτες μας και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων Γαλάνης, Τυμπάνου, Θαλασσιάς, Αγίου Αθανασίου, Νέου Ολβίου, Παραδείσου κλπ. Ας ενισχύσουμε τις προσπάθειες αυτές με τη συμμετοχή μας. Είναι κάτι που αξίζει και "πιάνει τόπο".

Νεκρή από πυροβολισμούς η διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια Hacer Tülü

Νεκρή από πυροβολισμούς η διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια Hacer Tülü

Τραγωδία στην Τουρκία, με τη διάσημη ποπ σταρ Hacer Tülü να πέφτει νεκρή από ανταλλαγή πυροβολισμών σε κλάμπ στην Αλικαρνασσό.



Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μία από τους δύο νεκρούς της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε κοντά στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο και συγκεκριμένα στο κλαμπ Medusa. Τη ζωή του φέρεται να έχασε και ο Mehmet Ali Sürensoy, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η 40χρονη Hacer σκοτώθηκε όταν 4 ένοπλοι μπήκαν στο κλάμπ όπου βρισκόταν και άρχισαν να πυροβολούν. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν είναι οι δράστες της επίθεσης. Τραγική ειρωνεία, η τραγουδίστρια ανέβαζε στο Instagram λίγα λεπτά πριν βίντεο από το σημείο που έγινε το μακελειό.



Η Hacer ήταν πολύ δημοφιλής στην Τουρκία με πάνω από 50,000 followers στο Instagram.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »