*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης βράβευσε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και απένειμε τα διπλώματα στους νέους διαιτητές!

21 Ιουνίου
Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, την Τετάρτη 20 Ιουνίου το βράδυ στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», όπως κάνει κάθε χρόνο η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης βράβευσε παλιούς διαιτητές που αποχώρησαν από την διαιτησία, παράγοντες που πρόσφεραν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό για το σπουδαίο έργο του αλλά γενικά για την προσφορά του, τον γιατρό της ΕΠΣ Ξάνθης κ. Φεράτ Χαφούζ Αρίφ και απένειμε τα διπλώματα στους νέους διαιτητές που αναδείχτηκαν μέσα από την σχολή διαιτησίας που λειτούργησε για μία ακόμη φορά.
Ας δούμε γενικά πως είχε η σεμνή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα το «ΚΤΗΜΑ» και οι βραβευθέντες είναι οι εξής:
Η βράβευση των διαιτητών που αποχώρησαν είναι οι Ανδρέας Αργυρόπουλο με 12 χρόνια ενεργό δράση, Νίκος Πούλιος 14 χρόνια ενεργό δράση, Θανάσης Βασίλας 13 χρόνια ενεργό δράση, Λευθέρης Κοργιάνογλου 14 χρόνια ενεργό δράση και Απόστολος Χρυσέλης 15 χρόνια ενεργό δράση.
Από τους παραπάνω βραβευθέντες ο κ. Πούλιος είχε παρουσία στην Γ΄ Εθνική, ενώ ο κ. Κοργιάνογλου στη Δ΄ Εθνική.
Περνάμε να δούμε τις βραβεύσεις των παραγόντων για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο:
Νίκος Κότσογλου πρόεδρος του Ατρόμητου Χρύσας, Χρήστος Νεοφυτίδης της Ελπίδας Γενησέας και ο Γιάννης Καζάκης ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Θαλασσιάς.
Η εκδήλωση της επιτροπής διαιτησίας είχε και κάτι ξεχωριστό, γιατί όταν απονέμεις διπλώματα σε νέους-νέες διαιτητές σίγουρα μαγνητίζει και προκαλεί δέος διότι είναι η ελπίδα για την αναδείξει και αξιοποίηση των νέων διαιτητών για τις εθνικές κατηγορίες.
Απονεμήθηκαν στους εξής 10 διαιτητές τα διπλώματα.
1. Ασικίδης Σάββας, 2. Γενήκομσου Δημήτρης, 3. Ιωαννίδης Μωυσής, 4. Κτίστης Παναγιώτης, 5. Μολώνης Τριαντάφυλλος, 6. Μπαρμπακώστα Θωμαή, 7. Τσακουρίδου Σοφία, 8. Πασιάς Άρης, 9. Ταρινίδης Νίκος, 10. Χατζής Γιάννης.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ανάμεσα στους νέους διαιτητές συγκαταλέγονται και δυο μαθητές 15 και 16 ετών και πρόκειται για τους Μολώνη Τριαντάφυλλο και Ασικίδη Σάββα αντίστοιχα.
Η επιτροπή διαιτησίας σε κάθε εκδήλωση αναλαμβάνει την πρωτοβουλία πέρα από τις ειδικές βραβεύσεις να ανταμείβει τις προσπάθειες που κάνουν οι διαιτητές στο θέμα της φυσικής κατάστασης.
Έτσι φέτος βράβευσε τον Κώστα Γκοντόλια και Οτουζμπίρ Ιρφάν, και αυτό οφείλεται στον γυμναστή της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Θεοδωράκη.
Αμέσως μετά ακολούθησε γεύμα προς όλους τους προσκεκλημένους και τους διαιτητές.
Γιάννης Τσιλιγκιρίδης






















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »