*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η "εξαφάνιση" των d.j. στο Κύτταρο με την επιστροφή Σπυριάδη...

06 Ιουνίου
*«Εξελίξεις» έχουμε στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Με την επιστροφή του στο ΚΥΤΤΑΡΟ, ο δημοφιλής DJ Κώστας Σπυριάδης, «εκτόπισε» τον συνάδελφό του DJ Ιορδάνη Καγιά, αφού ανέλαβε πλέον, με εντολή του Τάκη Αλεξούδα, να παίζει μουσική τις περισσότερες βραδιές στο Ελληνάδικο, παραμερίζοντας όχι μόνο τον Ιορδάνη, αλλά και την TZO STAV οι οποίοι ζήτημα να αναλαμβάνουν πια το πολύ από μια βραδιά ο καθένας!
-Κι όσο για τον Γιωργάκη Ψαθά… δεν γίνεται καν κουβέντα αφού αυτόν τον… «εξαφάνισε»!
……
*Κι όσον αφορά τον Ιορδάνη Καγιά, μετά από το «εκτόπισμά» του από τον Κώστα Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αυτός παίζει πλέον μουσική κάθε Σάββατο στο «ΑΙΓΑΙΟΝ» καφέ μπαρ στην Κεραμωτή!
-Όχι θα κάτσει να… σκάσει!!!
-Φυσικά δεν κρατάει κακία ούτε στον Τάκη αλλά ούτε στον Κώστα με τους οποίους έχει άριστες σχέσεις!
……
*Γενέθλια χθες Τρίτη 5 Ιουνίου το άλλο αστέρι του ΚΥΤΤΑΡΟ, η τρομερή Θωμαή Ψάλτη και όπως έμαθα τα γιόρτασε που αλλού;;; μα στο αγαπημένο της Ελληνάδικο παρέα με όλο το team του αλλά και την κολλητή της Αλεξάνδρα η οποία έσπευσε χθες να της ευχηθεί πρώτη στο Facebook τα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της!
……
*Όχι που θα σας άφηνα σήμερα χωρίς το κουίζ της ημέρας… και χωρίς να σας προβληματίσω!!!
-Ποιος δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης πρότεινε στη σύζυγό του να πάνε καλοκαιρινές διακοπές στις Μαλδίβες (!!!) και αυτή όχι μόνο συμφώνησε αλλά δήλωσε και ανυπόμονη;;;
-Παιδιά, εγώ πάντως, ειδικά για φέτος, δεν προβλέπω να πηγαίνετε διακοπές όχι μόνο στις… Μαλδίβες αλλά ούτε καν για ένα γρήγορο μπάνιο στα… Άβδηρα διότι δεν θα προλαβαίνετε και ξέρετε τον λόγο!!!
……
*Εξαφανισμένος από παντού είναι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός «μάνατζερ» τραγουδιστών και πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος έχει απομονωθεί και έχει «κλειστεί» στον… εαυτό του, προφανώς από κάποια ερωτική απογοήτευση και βρίσκει ηρεμία και γαλήνη μόνο στα Μάγγανα με τους συγγενείς του!
……
*Νέα καλοκαιρινή «μεταγραφή» για το ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής Βαγγέλης Τσιλιγκίρης εντάχθηκε στο μουσικό σχήμα τους και είναι έτοιμος για… συναυλίες!

-Στη φωτογραφία ο επικεφαλής των… «Ντιριντάχτα» με το νέο «απόκτημά» τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »