*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα Τα "ειδύλια" του Δημαρχόπουλου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι ευθύνες του Δήμου Ξάνθης για τον χώρο του Ορφανοτροφείου...

06 Ιουνίου
*Συγκινητικό το… «ειδύλλιο» του Δημαρχόπουλου με τον πρώην υβριστή του Γ. Σιδηρόπουλο στα εγκαίνια της1ης ΤΟΜΥ. Συγκινητικό και… συντροφικό!
-Πως… δεν τους «ζήλεψαν» Χουσείν και  Στάθης Γιαννακίδης, είναι απορίας άξιον…
……
*Τέτοια συγκίνηση ωστόσο ο  Δήμαρχος -χωρίς να το δει στη πράξη πως θα λειτουργήσει- για το πρώτο ΤΟΜΥ στη Ξάνθη- και τέτοια… αλληλεγγύη και τέτοια… συντροφικότητα!
Μήπως πρέπει να το ξανασκεφθεί ο σύντροφος George με τον Τεφρωνίδη…; Και να κατέβει ο κύριος Δημαρχόπουλος ως… υπερκομματικός υποψήφιος Δήμαρχος της… απλής αναλογικής;
……
*Και για είμαι ειλικρινής… Απορώ, πως προχθές στα εγκαίνια της 1ης ΤΟΜΥ, αντί για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη, ο Δήμαρχος Ξάνθης  δεν συνοδεύονταν από την στενή του συνεργάτιδα κυρία Κατερίνα Μανά ή τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο… Θα ταίριαζε ποιο πολύ στο πολιτικό του πρεστιζ.
……
*Ο οποίος Κυριάκος Παπαδόπουλος, εύχομαι βέβαια να του φέρει «γούρι» για τις επόμενες εκλογές στην περιοχή της Σταυρούπολης, ώστε να μην… κινδυνέψει η εκλογή του και πάλι εξ’ αιτίας του!
-Οι δικές μου όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι…
-Όχι μόνο δεν πάει καλά στην Ορεινή περιοχή, αλλά κάποιοι διεμήνυσαν από τώρα στον Δημαρχόπουλο να κατεβάσει τον Κυριάκο υποψήφιο στη πόλη σε στυλ Τσεγγελίδη… αλλιώς θα τον μαυρίσουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με τις εκλογές του 2014!
-Ευτυχώς βέβαια που στο Δαφνώνα υπάρχουν οι Σιδηροπουλαίοι και κάπως ισοφαρίζεται το πράγμα…
……
*Μια κυρία, η οποία ενώ στην πολυκατοικία που μένει (επί της οδού Βενιζέλου) από κάτω έχουν πάρκινγκ, μαθαίνω ότι «ξεφώνιζε» χθες στην αυλή του Ορφανοτροφείου όπου κάθε βράδυ κάνουν πάρτι οι περιθωριακοί τύποι και τα… πίτ μπουλ, εφόσον κλείσουν οι πόρτες προκειμένου να διαφυλαχτούν οι εκεί οι υπηρεσίες!
……
*Απαντάμε στην συγκεκριμένη κυρία τα εξής:
1. Αν αναλαμβάνει η ίδια τις ευθύνες για ότι παρατράγουδο θα συμβεί από δω και στο εξής στον χώρο του πρώην Ορφανοτροφείου…
2. Διότι εκτός των άλλων, σκοπεύουμε να μηνύσουμε τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη για όλη αυτήν την «γιάφκα» αλητείας που έχει μαζευτεί μεταμεσονύχτιες ώρες στο συγκεκριμένο χώρο…και το πρόσφατο «δολοφονικό»  και αποτρόπαιο γεγονός που σημειώθηκε με το μαύρο πιτ μπουλ που κυκλοφορούσε στο χώρο χωρίς λουρί!
Περιμένουμε την απάντησή της…
……
*Ενημερώνω επίσης ότι στις 2 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, όχι έναν, αλλά 7 νεαρούς είδαμε, (σ.σ. τους δυο με πιτ μπουλ μαύρο και καφέ και τον ένα με λυκόσκυλο)στα σκαλοπάτια συγκεκριμένης υπηρεσίας των Παιδικών σταθμών και με το που ειδοποιήσαμε την Ομάδα ΔΙΑΣ… εξαφανίστηκαν!
Τυχαίο; Δεν νομίζω…
……
*Αλήθεια κύριε Αστυνομικέ διευθυντά Ξάνθης κ.Καραμανλή, επειδή έκανα τρεις επώνυμες καταγγελίες, πότε θα συλλάβετε τον νεαρό με το μαύρο πιτ μπουλ-δολοφόνο που κυκλοφορούσε χωρίς λουρί και κατασπάραξε σκυλίτσα με τέσσερα κουταβάκια;

Διότι δεν νομίζω ότι κυκλοφορούν πολλά μαύρα πιτ μπουλ στη Ξάνθη και μάλιστα τα αφεντικά τους πηγαινοέρχονται κάπου στην ΙΧ Μεραρχίας κι εκεί γύρω!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »