*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Οι απειλές του Νίκου Τσαλικίδη στους Ν. Πουρτσίδη-Γ. Μαλούση και τα τσίπουρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου!

06 Ιουνίου
Ε, τι να κάνουμε… Να μην με «καταργούσε» από τον Τουρισμό ο Μέτιος, να φέρω την Κουντουρά και στη Ξάνθη. Εγώ σας φταίω;
……………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Να τα αντιστρέψουμε λίγο τα πράγματα… Δηλαδή η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης πήρε το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΘ στη Κομοτηνή.
-Δεν δικαιούνταν δηλαδή από την Κοινωνία Δημοτών μια… συγχαρητήρια ανακοίνωση κύριε Πούλιο;;;
….Εντάξει την «παράτησες» την παράταξη που ίδρυσες για να ασχοληθείς με τις… δουλειές σου…
-Δεν την «πονάς» όμως καθόλου όπως την έχει «καταντήσει» ο Φανουράκης;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» του «Μ»)
-Ο σώζων εαυτόν σωθείτω…!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Δυσφορία σε πολιτικούς αντιπάλους αλλά και πολέμιους του Μ. Φανουράκη, από την επιτυχία του πρακτορείου που δραστηριοποιείται, με αφορμή το άκουσμα της είδησης για τον υπερτυχερό του Τζόκερ…
Πού να τα κέρδιζε και ο ίδιος τι θα βλέπαμε…
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Που να κέρδιζα εγώ Σταύρε, τι θα… βλέπατε!

Σεμνά &Ταπεινά
*Να κάνουμε και λίγο χιούμορ… Ξανά-συντονιστείτε, επαναλειτούργησε χθες μετά από 8 μήνες  ακριβώς το Κανάλι 6. Άρα πάμε για… εκλογές;!
……
*Κι επειδή αυτά εγώ τα είπα και μέσα στο δικαστήριο στη δίκη που είχα με τον Κώστα Κανάτα…!
Είναι θετική η επαναλειτουργία του Κανάλι 6 και μην ακούτε τι λένε οι «σειρήνες»! Όπως είναι και θετικό το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει τους φίλους και «συντρόφους» του του και το είδαμε αυτό και με την συνεργασία του Γ. Σιδηρόπουλου με την ΕΡΤ
-Ενώ η Νέα Δημοκρατία κάνει ότι μπορεί για να σε… κλείσει!!! Και ειδικά αν δεν την βολεύει η «ελευθερία» σου!
……
*Ερώτημα κρίσεως. Με την ίδια λογική που αφήνετε κύριε Δήμαρχε ΞΕΦΡΑΓΟ αμπέλι το χώρο στο πρώην Ορφανοτροφείο, δώσε και σε μας την άδεια να χρησιμοποιούμε το πάρκινγκ που έκανες πίσω από το Δημαρχείο (σ.σ. Επί της οδού Μιλτιάδου Γεωργίου), καταστρέφοντας το πράσινο… για να παρκάρεις τα 2 και 3 αυτοκίνητα που χρησιμοποιείς! Είναι τόσο απλό…
……
*Όπως και είναι τόσο απλό αντί για τον νεαρό «αφεντικό» του μαύρου πιτ-μπουλ δολοφόνου, να μηνύσουμε τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Τάσο Θεοδωρίδη…!
-Διότι αυτός για μας θα έχει και την πιο μεγάλη ευθύνη, για ότι συμβεί από δω και πέρα στο πρώην Ορφανοτροφείο. Αρκετά παρακράτησε το καλαμπούρι…!
.....
*Tα βρήκαν οι  Ασπιδαίοι μετά την παραίτηση του Προέδρου, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα  χωρίς προβλήματα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Βέβαια στο φετινό τα πρωτάθλημα ο σώζων εαυτόν σωθείτω και για τις 3 ομάδες της Ξάνθης....αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
......
*Ένα γκρουπ με επισκέπτες στη Ξάνθη, περίμενε χθες στις 10 παρά έξω απο το Χατζιδάκειο να επισκεφθεί τον Πολυχώρο...αλλά ατύχησε, αφού βρήκε το κτίριο κλειστό! Όταν μάλιστα ο Ζαγναφέρης επιστράτευσε τον Παπαχαβιάρη να πάει ν΄ανοίξει τις πόρτες, οι επισκέπτες είχαν ήδη φύγει....για την Π. Πόλη!
Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής 
την Παρασκευή 8/6 στην Ξάνθη με Σαχινίδη &Τζελέπη
Το Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, οργανώνει την πρώτη ανοιχτή Νομαρχιακή Συνέλευση – Πολιτική Εκδήλωση στην Ξάνθη, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 7:30 μμ στο Ξενοδοχείο Νατάσσα. Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής του νομού Ξάνθης να συζητήσουν τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις και να προγραμματίσουν την περαιτέρω οργανωτική συγκρότηση, ιδιαίτερα των Τοπικών Οργανώσεων.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Υπουργός και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Φίλιππος Σαχινίδης και ο Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης.
ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΣΕ ΠΟΥΡΤΣΙΔΗ!
Εσένα και τον Γιώργο Μαλούση, θα σας… 
«στήσουμε» στον τοίχο με αυτά που λέτε!
Αλήθεια ή ψέματα, πάντως αν συνέβη κάτι τέτοιο είναι πραγματικά πρωτάκουστο…
Όπως μαθαίνω λοιπόν από συνάδελφο της Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης (σ.σ. Γνωστός και ως αντιπεριφερειάρχης που ζητούσε… εκτός έδρας και ΚΡΑΤΙΚΟ αυτοκίνητο για να πάει στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη…) είδε στο δρόμο τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Πουρτσίδη που έχει τηλεοπτική εκπομπή στο R Channel και του είπε σε αυστηρό και απειλητικό τόνο, «Εσένα και τον Μαλούση, θα σας «στήσουμε» στον τοίχο με αυτά που λέτε για μας…».
Και προφανώς θα εννοούσε στο «για μας» και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο…!
-Κύριε Τσαλικίδη πως επακριβώς θα τους… «στήσετε» στον τοίχο; Μπορεί να εξηγήσετε και σε μας αν αληθεύουν αυτά που μας είπαν;
Εκτός αν τα διαψεύσετε, οπότε θα είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος όλα αυτά να είναι «tv» αρβύλα…!
……………………..
Πλην του Κανάλι 6 που χθες ξαναφάνηκε στις οθόνες μας και το ΔΕΛΤΑ Δράμας ξαναβγήκε επαναλειτούργησε που κάτι σημαίνει βέβαια…
Ότι μάλλον εντός του 2018 θα έχουμε Εθνικές εκλογές κι αμέσως μετά Δημοτικές και Περιφερειακές…!
Μάλιστα όπως μαθαίνω το ΔΕΛΤΑ Δράμας στηρίζει δυνατά και το κόμμα του Καρατζαφέρη που επανήρθε στο προσκήνιο, καθόλου σίγουρο όμως δεν είναι ότι θα επανέρθει και στην Βουλή!
……………………..
Στα… ούζα και στα τσίπουρα το έχει «γυρίσει» τελευταία ο Κυριάκος!
Την μια με την Κατερίνα Μανά, την άλλη με τον Κώστα Κανάτα του Κανάλι 6 στον «Πρόεδρο» (το γυράδικο απέναντι από το δικαστήριο…), που τον χάνεις τον τελευταίο καιρό τον αντ΄ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο, στις… δημόσιες σχέσεις και προφανώς με εντολές του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου  Δημαρχόπουλου!
Μάλιστα με τον Κώστα Κανάτα έκανε δυο συναντήσεις και τα είπανε για αρκετή ώρα, την μια με τσίπουρο και την άλλη με καφέ… ζηλεύοντας προφανώς και την «δόξα» Φανουράκη και της γνωστής παρέας που συχνάζει σχεδόν στα ίδια μέρη…!
-Ποιος είπε ότι ο Αντιδήμαρχος δεν είναι ο «κατάλληλος» για όλες τις… αποστολές; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »