*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Τέρενς, ο Π. Σγουρίδης και τα καλύτερα παραπολιτικά της ημέρας...

21 Ιουνίου
Για τις παλιές… αγάπες μη μιλάς!
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Στα Γιαννιτσά φασίστες χιτλερικοί στα Χανιά ακραίοι !!!! Γέμισε ακραίους και χιτλερικούς ξαφνικά η Ελλάδα!
(Ο Ζήσης Κατσαρίκας στο fb)
-Λογικά Ζήση μου δηλαδή στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα πάρει…80%
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο λαός λέει: "τον μαλακό τον λένε και μ@/@%α" . Απορρίφθηκε για 4η φορά το αίτημα αποφυλάκισης των 2 στελεχών του Ελληνικού Στρατού. Τα σχόλια δικά σας και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας την επικαιρότητα
(Ο Περιφερειακός σύμβουλος  Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης στο fb)
-Εσύ Μιχάλη δεν μας λές ως αυριανός Υποψήφιος… Περιφερειάρχης ΑΜΘ πως το αντιλαμβάνεσαι! Why;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ποιος ήρθε πρώτος και καλύτερος λέτε να παρακολουθήσει την δίκη μου με τον Δημήτρη Μπένη το πρωί της Τρίτης…;
Μα ο πρώην Δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου..!
……
*Τώρα είχε κάποια παλιά-νέα  υπόθεση και περισσότερο ήθελε να συναντήσει τον δικηγόρο του Θανάση Ξυνίδη και γι’ αυτό κι εμφανίστηκε στο δικαστήριο ή απλά δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει εκείνη την ώρα;
Ε, δεν είμαι και μέσα στη «ψυχή» του για να ξέρω…
……
*Σχολίασε με νόημα το μέλος του πολιτικού γραφείου των ΑΝΕΛ Ούτση Κούτρα Χρύσα στο ·
Twitter: Retweeted ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ (@pansgouridis):
Όταν έρθει η ώρα να κυρωθεί η συμφωνία με ψηφοφορία στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο #Πάνος_Καμμένος θα πεί "όχι" και θα επανεξετάσει ταυτόχρονα την παραμονή του στην κυβέρνηση. "Κρατήστε τη λέξη: Μέχρι να έρθει η συμφωνία"https://t.co/bnIk5D30TG
-Και μετά βγήκε ο Τέρενς και… διέψευσε τον Σγουρίδη!
……
*Μα είναι δυνατόν βρε Παναγιώτη, να μην έχει εκλεγεί βουλευτής και να είναι συνέχεια Υπουργός ο Τέρενς και να θέλετε με τον Πάνο Καμμένο να του στερήσετε την…καρέκλα και τα μεγαλεία; Απαράδεκτο!

Ποιο φανατικός… ΓΑΠίτης από τον Τσορλίδη… πεθαίνεις!
Ο Υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης δήλωσε… υπερήφανος και σχολίασε τα παρακάτω χθες στο fb:
«Με τη λογική των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, τα δίνουμε όλα για την επίλυση του Μακεδονικού με ΣΤΟΧΟ τη μείωση του δημόσιου χρέους κατά 40 δις € φέρνοντας ήδη δύο μνημόνια (+ τα 100 δις € που μας έβαλαν "μέσα" από τις μαγκιές το Καλοκαιριού του 2015), τότε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που διέγραψε 100 δις € από το δημόσιο χρέος της χώρας, χωρίς ανταλλάγματα και μόνο ένα μνημόνιο με μέτρα που δεν ξεπερνούσαν τα 2.5 δις € τι θα έπρεπε να τους δώσει με τη λογική των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ;;;
Από εδώ και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι εργάστηκαν πραγματικά για το καλό της χώρας και ποιοι για τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…».
-Το συμπέρασμά μου Αναστάσιε Τσορλίδη είναι ένα και δεν επιδέχεται διάψευση. «Ποιο φανατικός υποστηριχτής του ΓΑΠ από σένα… πεθαίνεις»!

Ελεύθερος υπό όρους ο Κ. Μπαρμπαρούσης
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (χθες)  ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο διαγραφείς από τη Χρυσή Αυγή βουλευτής δεν προφυλακίστηκε παρά τη βαριά κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας αλλά και την επεισοδιακή διαφυγή του το βράδυ της Παρασκευής από μπλόκο της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Κ. Μπαρμπαρούσης οδηγήθηκε στον ανακριτή στις 11.50 το πρωί της Τετάρτης
Στον Κ. Μπαρμπαρούση επιβλήθηκε εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.
Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο βουλευτής δήλωσε: «Θα σεβόμουν οποία απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι Ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει».
Και οι Τούρκοι κατά της 48ωρης άδειας στον… Κουφοντίνα!
Πυρά κατά της Ελληνικής Δικαιοσύνης, την οποία και αμφισβητεί για τον τρόπο λειτουργίας της, εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, καταδικάζοντας την 48ωρη άδεια που χορηγήθηκε για τρίτη φορά στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Hamy Aksoy, σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι ο Κουφοντίνας «έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως δράστης της δολοφονίας του ακολούθου Τύπου της πρεσβείας μας στην Αθήνα, Cetin Gorgu, (1991) και της απόπειρας δολοφονίας του Γενικού Γραμματέα της πρεσβείας μας στην Αθήνα Deniz Bolukbasi (1991), καθώς και ένας από τους δράστες της δολοφονίας του Γενικού Γραμματέα της πρεσβείας μας στην Αθήνα, Haluk Sipahioglu (1994)».
 «Καταδικάζουμε έντονα το γεγονός ότι ο Κουφοντίνας, που έχει κάνει χρήση του δικαιώματος αδείας δύο φορές στο παρελθόν, θα επωφεληθεί του δικαιώματος για τρίτη φορά. Το γεγονός ενισχύει ακόμη περισσότερο τις αμφιβολίες μας για τη λειτουργία του δικαστικού συστήματος στην Ελλάδα», τονίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ.
Μάλιστα, το τουρκικό ΥΠΕΞ καλεί τις ελληνικές αρχές «να αποφεύγουν κινήσεις που προκαλούν αδυναμία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην τιμωρία των τρομοκρατών».

(σ.σ. Χιούμορ κάνω βέβαια, αλλά στο τέλος οι Τούρκοι είναι ικανοί να μας κάνουν όλους να συμπαθήσουμε και τον… Κουφοντίνα!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »