*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ «ΔΙΚΑΣΩ» ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΗ ΚΥΡΙΕ ΞΥΝΙΔΗ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!

20 Ιουνίου
«Εγώ θα σας «δικάσω» στη δίκη μας κι όχι εσείς εμένα…».
Με την φράση αυτή ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος απάντησε χθες μέσα στην δικαστική αίθουσα του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης στον μεγαλοδικηγόρο Θανάση Ξυνίδη, όταν δέχτηκε από αυτόν προσωπική επίθεση επειδή με αίτησή του στον Εισαγγελέα Ξάνθης, ζήτησε να κλητευθούν ως μάρτυρες -όπως έχει δικαίωμα- στη δίκη του με τον Δημήτρη Μπένη οι Χρίστος Πούλιος, Ηλίας Βασιλούδης και ο ίδιος, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια  για την ταυτόχρονη ιδιότητά του ως Αντιδήμαρχος επί των  Οικονομικών και παράλληλα του μέλους του Δ.Σ. της εργολαβικής Εταιρείας Νάσκου που κατασκεύασε το έργο της πλατείας και του οποίου η μερική και οριστική παράδοση έγινε τον Φλεβάρη του 2014!!! 
Μάλιστα ο κύριος Ξυνίδης όλη την ώρα χαμογελούσε ειρωνικά στην αντιπαράθεσή του με τον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο που επέμενε ότι «το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου που κατηγορείται, παραγράφεται στο πρώτο 4μηνο του 2021 και του δίνεται αναβολή μέσα στο θερινό τμήμα του Σεπτεμβρίου (11/9/2018) που δικάζονται μόνο κατεπείγουσες υποθέσεις κι οτι θέλει να...καθυστερήσει τη δίκη, απαντώντας σε αυτά που του καταλόγιζε με τη φράση, «εξ’ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια…».
Σε λιτή δήλωσή του μάλιστα ο Πάνος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην αντιπαράθεσή του με τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο Θανάση Ξυνίδη σχολίασε ως εξής  την προσωπική επίθεση που δέχτηκε: «Τζάμπα το προσπαθείς…! Θα με νικούσες Θανάση Ξυνίδη, μόνο αν αισθανόμουν τα ίδια αισθήματα που αισθάνεσαι και βγάζεις εσύ για μένα. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ… Αλλιώς τη μετράω εγώ τη ζωή»! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »