*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

Να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια στην υπόθεση Μπένη ζήτησα..! Οχι να με "υπερασπίσουν" οι Πούλιος-Βασιλούδης...

20 Ιουνίου
Επέστρεψα με… γαλάζια γραβάτα στην παράταξη Δημαρχόπουλου! Δεν… φαίνεται;
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Με την ουρά στα σκέλια οι AHEPA Ξάνθης, φοβούμενοι την κατακραυγή για την εκδήλωση του Σαββάτου στην Οικία Χατζιδάκι. Το ότι έκαναν το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, δε τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν και στην Ξάνθη.
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Ε, αφού τους έδωσαν αυτό το «δικαίωμα» Μέτιος-Ζαγναφέρης δια της… Επιτροπής τους, πώς να μην ζητάνε και τα ρέστα από πάνω…;!
…………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πάνο Καμμένο θα ξαναδείς την Βουλή στην επόμενη τετραετία; Λόγια, παχιά λόγια και μεγάλα…προς τι όλο αυτό;
(Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Ξάνθης Ελένη Χατζηγεωργίου στο facebook)
-Χρύσα Ούτση, της έδωσες την απάντηση;
Σεμνά &Ταπεινά
*Για να είμαι και απόλυτα δίκαιος. Δεν ξέρω σε ποιους δικαστές αναφέρεται ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης, εγώ όμως νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Τριμελούς Πλημ/κείου Ξάνθης κ. Σαλπικτίδου και τους δικαστές Θάνογλου και Καραστάθη, διότι μου επέτρεψαν να πάρω το λόγο, να τοποθετηθώ στη χθεσινή μου δίκη και να απαντήσω σε αυτά που μου καταλόγισε ο κ. Θανάσης Ξυνίδης σε προσωπικό επίπεδο…
-Κατά τα λοιπά, ραντεβού  όπως είπε κι ο Φανουράκης… στα «γουναράδικα»! (σ.σ. Σημαία θα το κάνω τελικά αυτό…).
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής στην είσοδο του δικαστηρίου είδα να χαριεντίζεται με τους Δημήτρη Μπένη και Θανάση Ξυνίδη μόνο ο κύριος Τσέπελης.
-Δεν είδα κανέναν εκ των υπολοίπων.
……
*Και για να ξεκαθαρίσω κι ένα άλλο θέμα  Εγώ δεν ζήτησα από την Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης να ‘ρθούνε μάρτυρες ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ μου οι κύριοι Χρίστος Πούλιος - Ηλίας Βασιλούδης, αλλά να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια!
Άλλωστε στο 4σέλιδο άρθρο μου, κάνω μνεία στις θέσεις που εξέφρασαν οι ίδιοι για τον κύριο Δημήτρη Μπένη, τόσο για το έργο ενοποίησης πλατειών, όσο και για την προσχώρησή του στο συνδυασμό Στυλιανίδη παραμονές εκλογών 2010!
-Κάτι που απέκλειε μετά… βλεγδυμίας ο ίδιος στις δηλώσεις του το 2007! Πριν δηλαδή αναλάβει εκπρόσωπος της εταιρείας Νάσκου που κατασκεύασε το έργο της πλατείας!
ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!
Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Χρίστος Πούλιος και Ηλίας Βασιλούδης 
γιατί δεν προσήλθαν χθες στη δίκη μας με τον Μπένη.
Η πρώτη δικαίωσή. Με πρόστιμο 150 ευρώ τιμωρήθηκαν χθες στη δίκη μου με τον Δημήτρη Μπένη οι μάρτυρες που κλητεύτηκαν ύστερα από αίτηση του Πάνου Παπαδόπουλου στην Εισαγγελία Ξάνθης, Χρίστος Πούλιος και Ηλίας Βασιλούδης.
Συγκεκριμένα το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής (Θανάσης Ξυνίδης), να γίνει η δίκη χωρίς τους τρεις μάρτυρες που κλητεύτηκαν (Πούλιος, Ηλίας Βασιλούδης και Ελένη Κίτσου) διότι δεν τους θεωρούσε ουσιώδεις στη δίκη μας και την ανέβαλε για την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 μολονότι το συγκεκριμένο αδίκημα (συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου) παραγράφεται στο πρώτο 4μηνο του 2021!
Σημειώνεται επίσης ότι και στη πρώτη δίκη που είχε πριν 28 μέρες για την ίδια υπόθεση, ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος, απηύθυνε έκκληση στο δικαστήριο οι δυο μάρτυρες Χρίστος Πούλιος και Ηλίας Βασιλούδης να είναι παρόντες, γιατί και τότε απουσίαζαν!
-Κάτι που επανέλαβε και χθες.
-Δεν επιζητώ να με υπερασπίσουν, αλλά να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια, επανέλαβε χθες ο εκδότης του «Μ».
(σ.σ. Αλήθεια, ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη Πούλιου-Ξυνίδη-Βασιλούδη-Βορίδης κλπ τον Φλεβάρη 2014 τι θέση πήρε στην παραλαβή του έργου της πλατείας; Όπου μάλιστα ο Δ. Μπένης...υπεραμύνθηκε και σθεναρά το...έργο του; Ενθυμούνται; )
ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ - ΣΑΒΒΑ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ 
ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ
Και το Κίνημα  Αλλαγής κατά του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για την πυρκαγιά στα σκουπίδια, στο ίδιο ακριβώς μοτίβο που προηγήθηκαν οι Σάββας Μελισσόπουλος, Φανουράκης και γενικότερα η πλευρά  Χατζηευαγγέλου.
Ιδού τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝ.ΑΛ Ξάνθης:
Από το Σάββατο βράδυ έως και σήμερα συνεχίζει να καίει η φωτιά που ξέσπασε στο ΧΥΤΑ Ξάνθης.
Έπρεπε να περάσουν σαράντα οκτώ ώρες ώστε να υπάρξει η πρώτη αντίδραση από τις υπεύθυνες αρχές (Σύνδεσμος διαχείρισης, Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια) χωρίς όμως να έχουν προβεί σε καμία ενημέρωση για τους λόγους, τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων, αλλά και το περιβάλλον.
Το γεγονός αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς η ανικανότητα και η αδιαφορία των αιρετών που ηγούνται των παραπάνω αρχών είναι παροιμιώδης.
Είναι επιβεβλημένη η άμεση δημοσιοποίηση ενεργειών στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι πολίτες των γύρω περιοχών ώστε να προστατευτούν, καθώς και η διερεύνηση των αιτιών και των πιθανών επιπτώσεων της.
Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
Συνάντηση Πέτροβιτς με το Δ.Σ. της Περιφερειακής 
Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία ΑΜ-Θ
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε την Παρασκευή 15 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σμάραγδο Κρεμύδα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Κρεμύδας ενημέρωσε τον κ. Πέτροβιτς για θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της προσβασιμότητας των ΑμεΑ στο δομημένο περιβάλλον, στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στις παραλίες, καθώς και στην εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας για τα ΑμεΑ από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού. Επιπλέον, τέθηκε το ζήτημα δημιουργίας «Σημείων Αναφοράς» σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και τους Δήμους της χώρας για την παρακολούθηση υλοποίησης των υιοθετούμενων κατ’ εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Άτομα με Αναπηρία δημόσιων πολιτικών σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Ο κ. Πέτροβιτς από την πλευρά του διαβεβαίωσε πως στέκεται αρωγός στα σημαντικά προβλήματα που έθεσαν τα άτομα με αναπηρία. Τόνισε ότι θα εργασθεί για την επίλυση των ζητημάτων τους, ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων την πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για την ενίσχυση της συμμετοχής των ΑμεΑ στα κοινά με την θέσπιση, ήδη από το 2017, διαδρομής 800 μ. για ΑμεΑ στον αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN που διοργανώνει η Π.Ε. Έβρου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »