*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

Τα καλύτερα σχόλια και οι ειδήσεις με άλλο στυλ. ΟΧΙ για 4 φορά για τους Έλληνες στρατιωτικούς...

20 Ιουνίου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ημερίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης «Παράγουμε Τοπικά… Δημιουργούμε Ομαδικά». Κατάμεστη η αίθουσα...
………………………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δηλαδή αν κατάλαβα καλά κάποιοι ζητούν… αυτεπάγγελτη δίωξη του Προέδρου του ΣΔΑΝ Ξάνθης και Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για την φωτιά στα σκουπίδια, επειδή έπεσε…κεραυνός!
-Και κατ’ εκτίμηση της Πυροσβεστικής προήλθε παρά τη βροχή και τις βροντές και η φωτιά;
…..
*Ή μήπως ευθύνεται ο Δήμαρχος Τοπείρου επειδή κάποιοι είχαν «κλειστό» το κινητό τους και πήγαν για…ύπνο με αποτέλεσμα να αργήσουν να ενημερωθούν; Και να ζητάνε και τα...ρέστα; (σ.σ. Και δεν εννοώ μόνο τους Περιφερειακούς βέβαια..)
……
*Κατάμεστη χθες η αίθουσα του Τριμελούς για την δίκη του Πάνου Παπαδόπουλου κόντρα στο δίδυμο Δημήτρης Μπένης και Θανάσης Ξυνίδης.
Ο τελευταίος με την ιδιότητα της πολιτικής αγωγής.
-Μια δίκη με μεγάλο ενδιαφέρον.
*Αρκεί να αναφέρω ότι στις «αψιμαχίες» που ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα ανάμεσα στον Θανάση Ξυνίδη και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο δεύτερος είπε στον πρώτο…
-Στη δίκη μας, εγώ θα δικάσω εσάς κι όχι εσείς εμένα, υπενθυμίζοντας μάλιστα στον γνωστό μεγαλοδικηγόρο ότι «εσύ που ερχόσουν μάρτυρας υπεράσπισης στα δικαστήριά μου, με κατηγορείς σήμερα για το πώς χειρίζομαι τις δικαστικές μου υποθέσεις;»
…...
*Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Δείτε λοιπόν το σημερινό πρόγραμμα:
Τετάρτη 20 Ιουνίου
Αμμοληψίες Μαγγάνων, ποιμνιοστασια Μαγγάνων, Μάγγανα, Άβατο, Εύλαλο, Όλβιο, Παλιό Όλβιο, Άγιος Αθανάσιος, Πετεινός, Διομήδεια, Φελώνη, Μαγικό, κανάλι Μαγικού, Αλκυώνη, Αυξέντιο, Άγιος Αθανάσιος, Κοσμητή, κανάλι αρμάτων, δεξαμενές εργοστασίου ζάχαρης, κανάλι Πρασινάδας, Τύμπανο, κανάλι Τυμπάνου (Σαμαρά), αμμοληψίες Πηγαδίων, Βαφέικα, Συδινή, Πολύσιτος, Σέλινο.
Συνελήφθη 48χρονος στην Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 18-6-2018 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 48χρονος ημεδαπός, διότι εντόπισαν στην οικία του και κατέσχεσαν, μια (1) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 42 γραμμαρίων και (1) μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό, βάρους 42 γραμμαρίων.
Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών
«Όχι» ξανά από το δικαστήριο της Αδριανούπολης στο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Στις φυλακές της Αδριανούπολης θα παραμείνουν έγκλειστοι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης μετά τη νέα αρνητική απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκισή τους. 
Πρόκειται για το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, στις φυλακές Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται πως αναμένεται να ψηφιστεί νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή (έχει ήδη κατατεθεί) με την οποία οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί θα μετατεθούν στην Τουρκία, προκειμένου να έχουν σταθερή κατοικία εκεί, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει την απόφαση των δικαστών για την αποφυλάκισή τους.
Ωστόσο, ήταν σχεδόν βέβαιο πως στο θέμα δεν θα υπήρχε καμία εξέλιξη πριν από τις εκλογές της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία.
Προσεβλήθη από μηνιγγίτιδα νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής
Μία νοσηλεύτρια του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής είναι το δεύτερο κρούσμα μηνιγγίτιδας στο νομό Ροδόπης, μετά το πρώτο κρούσμα που αφορά βρέφος 9 μηνών που νοσηλεύεται για διάστημα δέκα περίπου ημερών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Τις τελευταίες ημέρες της περασμένης εβδομάδας  έγινε γνωστό ότι η νοσηλεύτρια, που σύμφωνα με πληροφορίες του "Χ" εργάζεται στην Παιδιατρική Κλινική, προσεβλήθη από μηνιγγίτιδα, οπότε κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.
Σε δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής συνεχίζει να νοσηλεύεται, λαμβάνοντας την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης 
και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν 
στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ
Την Τρίτη 19-6-2018 αναρτήθηκαν ηλεκτρονικά οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2018–2019, όπως έχει καθοριστεί με βάση την υπ’ αριθμ. 30239/09-05-2018 Δημόσια Πρόσκληση, ως εξής:
1. Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)
2. Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)
3. Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)
Οι τελικοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Β΄βάθμιες επιτροπές εξέτασης ενστάσεων και επιλογής των υποψηφίων βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 36999/05-06-2018 Απόφαση Διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοματοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ’ αρ. 1325/33/08-05-2018 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ian.oaed.gr/apprenet/bns ή στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς όπου υπέβαλαν την αίτησή τους.
ΔΕΥΑΞ: ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 
ΣΕ ΚΛΕΜΑΝΣΩ & ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ
Από την ΔΕΥΑ Ξάνθης ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης τη Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 από 08:00π.μ. έως 15:00μ.μ. στις παρακάτω οδούς:
1. Στην οδό Κλεμανσώ από την οδό Βελισσαρίου έως την οδό  Σαλαμίνος
2. Σε όλο το μήκος της οδού Ορεστιάδος
3. Στην οδό Σαλαμίνος στο τμήμα μεταξύ των οδών Κλεμανσώ και Μιαούλη
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.
Παραιτήθηκαν οι ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης: 
«Διαψεύδουμε την ανακοίνωση για ισχυρή στήριξη στον Καμμένο»
Παραιτήθηκαν οι ΑΝΕΛ Ροδόπης, διαψεύδοντας την ανακοίνωση των κεντρικών για ισχυρή στήριξη στον Πάνο Καμμένο.
Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ροδόπης, αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης διαψεύδει την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του Πάνου Καμμένου στους χειρισμούς του στο θέμα των Σκοπίων.
Ουδέποτε ερωτηθήκαμε ούτε προσυπογράψαμε κάποια δήλωση.
Και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς.
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι η στάση της ηγεσίας του κόμματος να  στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με τη βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.
Λόγοι προστασίας εθνικών συμφερόντων και αξιοπρέπειας επιβάλλουν την παραίτησή μας.
Η Ροδόπη, μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, την οποία με ανιδιοτέλεια υπηρετήσαμε χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τα κεντρικά και για την οποία θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, δίνει την απάντησή της στους άστοχους και επιζήμιους για τη χώρα κυβερνητικούς χειρισμούς.
Παρά τις επίπονες προσπάθειές μας, δυστυχώς η Ροδόπη ιδιαίτερα και η Θράκη γενικότερα, δεν έτυχαν της αρμόζουσας προσοχής, παρά τις μεγαλοστομίες ορισμένων που πλέον δεν μπορούν να μας πείσουν».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »