*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οχι δεν είναι μοντάζ...! Ούτε η ταινία, "Οι υπερήφανοι.."

22 Ιουνίου
Οι τρεις… Ξυνιδο-φύλακες;! Σίγουρα όχι… γιατί λογικά έπρεπε να ‘ναι… τέσσερις! 
Ο Φανουράκης λείπει…
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Η φωτιά στο ΧΥΤΑ είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που πρέπει να απασχολήσει τις αρμόδιες αρχές και υπάρχουν πολύ σοβαρές και προφανείς ευθύνες στη διαχείριση της κατάστασης. Οι κίνδυνοι για το περιβάλλον και τους κατοίκους είναι πολλαπλάσιοι από αυτούς στο ατύχημα της Sunlight…
(Ο δημοσιογράφος Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Οι κίνδυνοι για το περιβάλλον… πολλαπλάσιοι κύριοι Εισαγγελείς και κύριε Ζαγναφέρη κι ακόμη οι κάτοικοι των γύρω χωριών στον Τόπειρο… παραμένουν στα σπίτια τους;
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης διαμαρτύρεται για την απαξιωτική συμπεριφορά των Δικαστών του Πρωτοδικείου Ξάνθης προς τους  Δικηγόρους  κατά την άσκηση του Λειτουργήματός τους και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες.
(Από το ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης)
-Για την απαξιωτική συμπεριφορά όμως ορισμένων δικαστών απέναντι στους απλούς πολίτες, ούτε μια λέξη;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τελικά λέτε η 6η αίσθηση να είναι ο Τσέπελης — διερωτάται ο Θανάσης Ξυνίδης σε φωτογραφία που ανήρτησε χθες στο fb και έσπευσε να μου στείλει άσπονδος οπαδός του..!
Αρχηγού παρόντος, εμείς δεν λέμε τίποτα…
-Εμπιστευόμαστε το προσωπικό του… ένστικτο που είναι ανίκητο;!!
……
*Δηλαδή ο Κώστας Ζαγναφέρης που την μισή του μέρα την περνάει στο fb–όταν δεν κλείνει το κινητό του για να κοιμηθεί…-περίμενε να τον πάρει ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμά Μίχογλου για να τον ενημερώσει για την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Τοπείρου;
……
*Δεν είδε τους καπνούς από το ξενοδοχείο «Χίλια χρώματα» στην εκδήλωση των AHEPAS το πρωί της Κυριακής, δεν είδε και τα σχόλια των Θ. Ξυνίδη και Σάββα Μελισσόπουλου  στο fb, σε άλλη πόλη ζει ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και θυμήθηκε την… Δευτέρα το μεσημέρι να πάρει στον φίλο του τον Ραψομανίκη;
……
*Ακόμη και  ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για την ζωή τους αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Σγουρίδης μιλώντας στο Epsilon ανέφερε πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δέχονται απειλές για την ζωή τους, δίνοντας έτσι συνέχεια στις καταγγελίες που έκανε την Τετάρτη ο Πάνος Καμμένος.
«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας πως τα απειλητικά μηνύματα έρχονται κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
-Οπότε καλό είναι και κάποιοι «ενταύθα» να προσέχουν από δω και πέρα πως και τι σχολιάζουν στο fb.
.......
*Όταν θέλεις ο φίλος να περνάει καλά (ακόμη κι όταν είναι πρώην...), τότε θα πρέπει να χαίρεσαι κι εσύ με τις ευτυχισμένες και υπερήφανες στιγμές της ζωής του...
-Και οι...Gademi-des έχουν ψυχή...! Χώρια που το στυλ του Θανάση πάντα αποτελεί  "πηγή" έμπνευσής για τους Φλωρινοκαρινιώτηδες...!  

ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ!
Εκδήλωση λήξης της σαιζόν του ΟΦΚΑ Ξάνθης, 
παρουσία Φώτη Καραλίδη που απένειμε μετάλλιο και σε αθλήτρια!
Φιρί φιρί το πάει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, να τον ξανακράξει ο Φανουράκης!
-Το νέο του ατόπημα;
-Παρέστη σε εκδήλωση του ΟΦΚΑ και έδωσε ένα μετάλλιο σε… αθλήτρια! (Σ.Σ. Σελίδα 7 το εξαιρετικό ρεπορτάζ του Νίκου Κιοσσέ).
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, πώς να μην πάει στην εκδήλωση του ΟΦΚΑ ο Φώτης Καραλίδης, αφού εκεί ήταν παλιά αθλητής αλλά και μέλος του Δ.Σ. χώρια που όποιος δεν πάει με τον… Δάγκα, τον τρώει η… μαρμάγκα!
(σ.σ. Βέβαια έχω  την εντύπωση ότι θα την γλιτώσει αυτήν τη φορά την καταγγελία ο Φώτης, γιατί το μετάλλιο μόνος του το έδωσε…Ενώ το Κύπελλο στον τελικό του Λεύκιππου, το σήκωσε με τον…Δημαρχόπουλο!).
Κρεμάλες, βρισιές και παραίτηση Σαμούρη στις Σέρρες!
Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονία από την κυβέρνηση στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση “μακεδονικής” γλώσσα και εθνικής ταυτότητας στους γείτονες.
Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους … κρεμάλες, ενώ ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα. Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο: “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.
Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με υβριστικά συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της (“Κόλλια γ@@@ου παραιτήσου”).
Οι ΑΝ.ΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στο Ν. Σερρών Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς , κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος πως : “Σ’ ένα βράδυ μας ξεφτιλίσατε και μας παραδώσατε βορά στα αεθνιστικα ιδεοληπτικά αριστερόστροφα και νεοφιλελε όρνεα και συμφέροντα”.
Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας με ομόφωνη απόφαση!
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, έπειτα από την πολύωρη απολογία του για σειρά κακουργημάτων που τον βαρύνουν.
Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν ευσταθούν, ωστόσο οι δικαστικοί λειτουργοί συμφώνησαν να προφυλακιστεί.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, προκειμένου να ζητήσει την αποφυλάκισή του.

(σ.σ. Να προλάβεις να τον απελευθερώσεις κυρ δικηγόρε, μπας και τον φέρει η Ελένη Κίτσου και στη δίκη μας τον Σεπτέμβρη…)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »